Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    nesnáším deny
  • Kr.Pa
    Ehm, profesionální hráči mají sponzory, kteří jim vráží dolary do kapes stále. A druhou věcí je to, že trunaje se hrají na speciálním serveru kde máš otevřené úplně vše!
  • 1. Máš-li důkazy o počtu hráčů, pak je prosím předlož. Je pravda, že ani já nesouhlasím s tím, že LoLko hraje denně 8 miliónů hráčů, ale věřím, že by to mohl být rekord.

2. V porovnání s ostatníma MOBA hrama se mi také nezdá nijak těžké, ale všichni hráči Doty 2 mi zatím tvrdili, že LoLko vůbec nedávali a Dota 2 se jim zdá lehčí. Mně osobně se to zdá naopak. Netuším, co je pravda.

3. Děkuji za nulový pokus o pochopení, tímto způsobem opravdu můžeme k něčemu dojít.

4. Já to tak dělal a nikdy jsem nekoupil špatně. Neříkám jednou, jednou si člověk dá s botama a zkusí si základy, pak dá jednu dvě hry proti hráčům a pak už má jasno, jestli mu to s ním půjde, nebo se na něj rači vybodne. Pokud v tim vydíš problém, pak prosím specifikuj.
  • Prostě když už se chcete hádat, tak Dota má značně navrch s tím, že má všechny postavy zadarmo. To je prostě fakt. Přesto je ale otázka, jestli by si kdokoliv jiný mohl dovolit f2p model tak jako Valve. Zaprvé mají steam, který aktivně využívá velká komunita, zadruhé je Dota už zaběhlá značka a potom naposled, není to hlavní příjem pro Valve, takže si můžou dovolit risknout, že se jim ten jejich systém f2p nevyvede.
  • 1. Tak tady už se tak trochu hádáš o nesmysy. Když hraješ, tak hraješ. Za každého hrdinu ti trvá tak 50-100 her než se za něj naučíš opravdu dobře a pak už to nahoru leze jen pomalu a spíš pak jde o skilly, které jsou u všech hrdinů stejné. Jistě, pokud máš čas na LoLko tak jednou dvakrát za měsíc (momentálně můj případ), tak tě ten čas zajímá, ale s takovýmhle časovým odstupem rychleji zapomínáš než se učíš. Z mého pomedu buď čas máš a nebo ti to stejně nepomůže.

2., 3. a 7. Tady jsi si vlastně odpověděl sám. Hráč na 30ce už rozhodně není začátečník, ale hráč, který přetrpěl to nejhorší. Na 30ce jsem já už měl těch 300 her odehráno, akorát jsem ještě chvíli sháněl pár chybějících runy a pak už jenom další a další hrdiny... Ač pravda nevím, kolik jsem jich v té době měl. Ale tehdy jsem ještě občas chodil i ranked, takže pár asi jo...

4. Ano, není to úplně výborný. Musíš si počkat. Je to jako se slevama na steamu, hraješ spoustu jiných her a pak koukáš, že to je zrovna ve slevě... Stačí jen počkat.

5. Tak zrovna v dotě mě strašně štve, že mám na výběr úplně všechny hrdiny. A ke všemu tak nepřehledně v jedné řadě. Když jsem Dotu zkoušel poprvé, tak jsem 5 minut vybíral hrdinu a jenom nechápavě koukal... Odměny bych neřešil. LoLko není o odměnách ale o skillu. Pochopitelně, když ho budeš hrát hodně, můžeš se pokusit "chytit je všechny", ale to není účel a v ničem (krom rerollů v ARAMku) ti to zas tak moc nepomůže. Mě osobně to, že bych dostal náhodný obleček, nijak nemotivuje.

6. Já bych ještě dodal, že krom přátel člověk potřebuje i čas. Bez toho, aby si dal aspoň dvě hry denně nemůže počítat s tím, že by byl v LoLku nějak zvlášť dobrý. Za těchto podmínek to člověk může hrát a užít si to a být v tom dobrý, jinak nemá cenu nadávat...
  • Ethy
    Tak ještě jednou, psal jsem že to je f2p ale že má model f2p špatně nastavený... f2p jde udělat dobře, ale i špatně, tohle je příklad, kdy je f2p udělaný špatně pro hráče/dobře pro RIOT
  • Někdo tady psal ze hra není F2P. Vždyť přece nemusíte kupovat CD-KEY, krabici, či cokoliv. Proste stahnete a hrajete. To je podle mně FreeToPlay.
  • Ethy
    Nikdo tady netvrdil že je LoLko p2w hra :)
  • Overwatch
    Pokud vím, tak League of Legends nikdo z redakce nehraje.
  • JohnyTheZik
    F2P znamena free 2 play a to dota, narozdil od jinych her, splnuje prave na sto procent ;)
  • Tahle diskuze fakt stojí za to *1*
    K tématu: LoLko není P2W hra, ten kdo to tvrdí nikde neudělal lvl. 30 a mám pro něj vzkaz: je to noob *3*. Mám kamaráda který se dostal na 2000 rating(cca. 5% hráčské komunity) bez toho že by dal do LoLka jedinou korunu.
  • A Dota player and a LoL player walks into a bar. The Dota gamer turns around to the LoL gamer saying, "LoL sucks!". The LoL player couldn't deny.
  • já doufám, že za to dostávaj aspoň peníze navíc od vývojářů
  • Ethy
    Celé je to o tom jak dobře znáš pár hrdinu - Tímhle si kompletně podkopal všechno o čem píšeš. Co je tohle za blbost? Jestli tuhle hru chceš hrát na lepší úrovni, tak musíš znát co každej hrdina dělá a nejlíp s ním mít vlastní zkušenost, zahrát si za něj. Na zbytek reagovat nebudu, nestojí to za to. Proboha já jsem tady tu hru nepomlouval, já jsem jenom reagoval na kec že LoL má kvalitní f2p. Nemá a Riot je špatná firma podle důvodů co jsem psal.
  • Ethy
    V čem jsem přesně mystifikoval? Chci přesné příklady. A ty pomluvy co jsem o LoL psal jsou podepřený důkazama, takže my tady prosímtě nic nevykládej o pomluvách.
  • Veskoslav
    Budeme to brát jako hráč, co do toho nedává peníze.
    1. Ten, co koupí za reálné peníze, tak se k danému hrdinovi dostane mnohem dříve (jestliže se jedná o drahého hrdinu) a má tedy více her na to, aby s ním začal cvičit. Tudíž drahé hrdiny nejlépe umí ti, co si je koupí. Protože více času=více her=více zkušeností. Tudíž když má někdo 8-9 hrdinů za 6300, tak buď má dostatek času nebo do toho vrazil prachy.
    2. Ano to máš pravdu. Ale také musíš říct, že na 30 stojí dobré runy 400 a více a to máš jenom jednu. Hlavní runy na každou rune page stojí každá dobrá 1000 IP. To jsi také opoměl napsat. Mimoto nemůžeš mít univerzální rune list, to je nesmysl. Tudíž musíš mít minimálně na tank runy a pak něco magického. To už jsou dvě sady. Počítejme každá 4000 maximálně.
    Ale pozor. Co když bych si chtěl udělat 3 sady run? No tak pak musím si zakoupit v obchodě za 6300 IP další dva sloty na rune pages.
    3. Snadno je nasbíráš. Ale opět budeme počítat. Máš 16 hrdinů, počítejme, že si koupíš 10 hrdinů za 375 IP a 6 hrdinů za 1350. Dohromady to máš 11680. Jenom za hrdiny.
    4. Ano trénovat pár hrdinů. Ale jak víš, který ti bude sedět, když máš tak debilně omezený systém výběru? Není lepší prostě říct, zkusím si toho, protože chci? To si v LoL nemůžeš říct. Buď si ho musíš koupit nebo se modlit, že se objeví v týdenní rotaci.
    5. Systém odměn je mnohem lepší v dotě, kdy prakticky můžeš získat jakýkoliv předmět na sebe či na úpravu svého profilu a to vždy když postoupíš na další level a poté náhodně během hraní. To je mnohem lepší odměna než si odemykat hrdiny.
    6. To souhlasím. Pakliže člověk nemá s kým hrát, je zbytečné do hry chodit.
    7. Poprosím jednu věc, co jsem nějak mystifikoval či ohledně LoL v minulých podkastech kecal, rád se podívám a případně omluvím. Ale myslím si, že je to přesně naopak.
    A spočítáme. Pakliže hráč chce na 30 levelu začít hrát Ranked games, mít 3 sady run, 16 hrdinů. Tak musí si vydělat minimálně 30 000 ip. Což odpovídá +-250-300 her. Což mi přijde docela blbé pro začínajícího hráče.
  • nighters
    Vidím že tady hodně lidí mluví o LoLku i když podle jejich komentářů ho hráli snad jen 5 min.
    1) Je to F2P - jestli si někdo koupí všechny hrdiny za peníze a druhý za odehrané body je jedno, protože ten co si je koupí bude mít odehráno méně her a tím bude horší hráč. Celé je to o tom jak dobře znáš pár hrdinu, nejlépe z každé pozice a dokážeš porazit i counter. Runy se nedají koupit za reálné peníze!!!
    2) Do Rune Page nastrkáš jen určitý počet rune ( jsou docela levný, a do 10 lvl máš IP boost takže ti IPčka tedy herní peníze rychle naskakují takže si nakoupíš runy a championy snadno) , takže né že ten kdo platí si jich nakoupí milion a ten co si to nezaplatí k takovýmu počtu run nikdy nedorazí. Dále se ti odemyká po každém lvl jeden slot na runy, takže na lvl jedna máš jen jeden slot na runu takže hráč který by jsi mohl koupit za realne penize runy, což nejde, by stejně mohl zaplnit jen jeden slot.
    3) Rankedy se hrají až od lvl 30, kdy těch 16 championu nasbíráš a bohatě ti vystačí a myslím si že je to dobře, aspoň se je naučíš hrát a máš lepší šanci vyhrát.
    4) Hrdiny si můžeš vyzkoušet při týdení rotaci, i když tady musím přiznat že na jednu stranu si aspoň nemůžeš vyzkoušet proti botum kteréhokoliv chceš, ale zase na druhou stranu, trénuj jenom pár hrdinu, všechny zvládnout hned nemůžeš takže zase je to doclea jedno.
    5) Mě se docela i líbí že hrdiny si musíš kupovat, je to jakási odměna za odehrané hry a posbírané IPčka, takže se vždycky rozhodneš co by jsi chtěl hrát a v jaké pozici a s jakým championem by ses chtěl zdokonalit.
    6) Lol hraji kvůli kamarádům, Dotu2 bych taky asi hrál kdybych měl nějaké kamarády co to hrají.
    7) Prosím Ethy@tiscali.cz a Veskoslav@tiscali.cz aby se zdrželi komentáře, nebo aby aspoň psali rozumně a ne tak útočně, hlavně kvůli nim jsem to tady napsal, protože nemluvili zcela pravdu nebo skoro vůbec, jen LoL pomlouvali a lidi mystifikovali.
  • Lurok
    V tom co jsi napsal neni snad ani jedina pravdiva vec. Runy si proste musis nafarmit, protoze ty nejdou koupit. A navic co je to za blbost ze, drazsi hrdina je vic op ?? S kazdym hrdinou muzes bejt dobrej. Ale asi si nakej zamindrakovanej typek co si zahral lolko vubec si neskrtal a nedokazal prijmout ze je proste tak moc spatnej tak radsi rikal je on do toho dal 200€ on je lepsi. Ho*no....
  • no neco na tom bude. ze srandy sem dal vyhledat clanky pro oba tituly a jaky mame pomer? DOTA vs LOL 37:8
  • Veskoslav
    Tím koncem jsi to pokazil....Zaprvé Dotu hraje naprosto stejně lidí. To, že si Riot hází krásná čísla je jedna věc, realita druhá. Těžké rozhodně není. Je z Doty, HoN a LoL právě LoL nejlehčí a pro nováčka žánru nejlepší. A nevím, proč bych to měl pochopit. Ty zase pochop, že F2P model, co je v LoL je o ničem a smiř se s tím. Tím, že to budeš neustále omlouvat, tím nic nezměníš.....A ano, na to, abych si koupil nového hrdinu vážně stačí si to jednou zahrát v rámci kolotoče.... *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit