Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no zalezi na tom z jakeho uhlu pohledu na to koukas, pro riot je to ten nejlepsi f2p model :)
  • Tushan
    ty vole tady je tolik hejtu *11*
  • nemám náladu na flame. Je to jen jinak nastavenej F2P model. To že ty tomu říkáš hra zdarma a myslíš si asi že jen ty máš pravdu je pěkný, ale příště si tu poslední větu odpusť. Dojem na nikoho neuděláš.
  • Lidi já Vás nechápu. V LoLku jsem měl problém s prachama snad jen úplně ze začátku a od tak 200.ho winu se mi tam ty peníze kupí, já na to koukam a nevim co s tim. Jak já to vidim, tak jediný dovod pro platbu v LoLku jsou opravdu jen skiny, osobně jsem za nic jinýho peníze z vlastní kapsy nedal, takže je to z mého pohledu úplně stejné jako Dota 2, která z mého pohledu tento koncept spíš okopírovala.

Ano, hráč, který v LoLku právě začal, je na tom hůř než třicítka, runy, které jsou na prvních level jen slabé, mu k tomu, aby se třicítce vyrovnal opravdu nepomůžou. A ostatně ani 30ky s nejlepšíma runama nejsou o mnoho silnější. Neříkám, ve vyrovnaném souboji s jistotou nechýlí misky vah, ale když to člověku nejde, stejně ho to nezachrání.

A co se hrdinů týče - ano, noví hrdinové zpravidla bývají nepatrně silnější než ostatní, ale vždy platí, že je třeba se za něj nejprve naučit, což chvíli trvá, a že v příštím patchi ho vybalancují. A když je člověk noob, tak mu novej champ stejně nepomůže.

Je pravda, že LoLko nehraju závodně, jen pro zábavu, ale to, na co tu nadáváš, vidím jen jako problém začínajících hráčů. Já jsem si osobně nikdy nekoupil hrdinu, kterého jsem si předtím alespoň jednou nevyzkoušel v rámci rotace. Když člověk získá třicítku, tak zpravidla už má většinu hrdinů vyzkoušenou a ty nejoblíbenější koupené... Pochopitelně člověk taky může s penězi plýtvat, ale to je jeho osobní problém.

Chápu, že tu nikdo nemá rád LoLko, protože je těžké, špatně se do nej dostává a narozdíl od Doty 2 ho hrají milióny lidí, ale prosil bych o trochu pochopení...
  • Dota 2 je hra zdarma. Jelikož všechny její části máš od začátku zcela k dispozici. Kosmetické doplňky nejsou F2P modelem. Protože doplňky nikterak neovlivňují hratelnost či schopnosti hráče. Ale jak to tak čtu, tak to asi těžko pochopíš.
  • Klid nerde...
  • Veskoslav
    A ty jako velikánský kluk hraješ poker. To jsi nám to natřel;) Takže šup ke stolu s 50 centy vkladem a hrej si dál na velikého hráče.
  • To není F2P to je hra zdarma :D haha dobry :D Tohle není moje auto to je moje kára. Tohle není televize to je bedna. Tohle nejsou kalhoty ale gatě :D Sry ale připadlo mě to jen trošku směšný :D Jinak co se týče Lolka, tak je to tam v klidu nevidim v tom žádnej problém. Máš zadarmo hru, kde kromě vyzualních kravin můžeš mít všechno zadarmo a pokud to chceš dřív (nebo to potřebuješ dřív) tak plať. Myslím že je spousta horších modelů.
  • holec89
    sry, ale asi by to na tebe chtelo udelat podobnou stranku jako: http://www.vypatlator.cz/
  • Já hraji nejnižší stoly.... Vyhrávám, vyhrávám a řeknu si du k vyššímu no a je konec. Tak to bývalo, teď jsem se stabilizoval...
  • trolo
    lol wut?
  • Pokud neobetujes spoustu, ale fakt spoustu casu uceni a nejsi nadprumernej v matematice, tak to hraj jen pro zabavu... davej tam treba 2-3 stovky mesicne (coz tak odpovida poplatku za MMO) a hrej nejnizsi stoly... Taky bych popremyslel o tom jit na nejakou jinou hernu, Full Tilt je plnej grinderu a na nejnizsich sazkach nema smysl hrat, protoze tam kazdej jde all in s any two cards..
  • Jack1947
    To mi spise pripada (bez urazky) , ze se snazi aby se Dota2 dostala k co mozna nejsirsimu spektru a vubec celkove nejvice hracu, ze by strach z konkurence? Takze to dame F2P a uvidime jak se uchyti LOL ma zatim mnohem vice, vybudovane samozrejmne odehranymi letmy aktivnich hracu, takze dota navic kdyz jeste nekdo pari puvodni dotu, nalakat ho sem . Takze placene je malo budeto F2p. *15* "valve se umi o sve hrace prece vzdy postarat nebo ne ? *7* *12*
  • Nevím, jestli si to pamatuju správně, ale runy se nedají koupit za reálné peníze. Takže Pepa si s těma 200 eurama může luxusně třeba....zapálit?:D
  • To ani ne, ale doufám, že nebudu pořád v mínusu a nebudu si tam muset pořád vkládat prachy.
  • doufas, ze se z tebe stane dalsi Negreanu nebo Dwan jo? =D
  • Full Tilt Poker
  • Ethy
    Co prosímtě hraješ ty?
  • Dětinská hra pro nerdy. Nic víc, nic mín...
  • Docela koukám a diskuze pod podobnými články. Hraje ještě někdo tyhle hry prostě pro zábavu? Aby se pobavil, zahnal nudu nebo si zahrál něco s kamarády? Kde jsou ty doby, kdy i prohra nebo hraní proti někomu lepšímu, bylo bráno jako sranda? Asi tuhle dobu zcela nechápu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit