Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Spousta lidí si tu stěžuje, že neumí anglicky;) Navíc pro nováčka je to mnohem lepší to mít ihned v češtině, včetně názvů předmětů. Povětšinou ty složitější předměty, co mají text přes "půl" stránky nepochopí nováček ihned. Navíc to nejsou jednoduché předměty jako v LoL, kdy najít aktivní předmět dá zabrat. Nemluvně o předmětech, co mění schopnosti (navyšují damage ultimátky atd.)
  • No nic proti, ale ten clanek je divny. Snad v zadne hre me nikdy nenapadlo spolehat se na ingame tutorialy, vzdy automaticky hledam nejaky web, kde to je rozebrane podrobne. A k dote a dote2 jsou toho tuny. Navic autor clanku evidentne hraje SC2, kde pokud chce clovek uspet, musi take shanet informace na webu, sledovat replaye a pod. Jinak dota/dota2 neni obtiznejsi nez SC-SC2 ani omylem. Mozna to mnozstvi hrdinu a predmetu vzbuzuje dojem chaosu, ale clovek si rychle privykne na urcite postupy a kombinace itemu a pak uz jede podle daneho vzorce.
  • Psychotic
    Chceš říct, že ženské mohou mít koule, ale ne chlupaté?
  • ty ses blb...hlasit nekoho za kradeni killu...jdi se zabit chlape, tento zivot pro tebe neni dost easy *11* *11* *11*
  • Tedy mít na to koule nestačí? Je potřeba mít navíc chlupaté koule? Jak to je u ženských?

Jak se to pak kontroluje? To jsi musel poslat fotku pro radu starších na fóru aby to schválili?
  • imo,aka.... strašný jak někdo neumí oddělit anglické zkratky a české zkratky stejného významu. Slepé používání zkratek. To pak musí být kvalitní slovní mluva.

A již jsem viděl mistra který po tom co slyšel něco vtipné tak se jako ostatní nezasmál ale s klidnou tváři řekl "lol". Možná by to chtělo navštívit dětského psychologa co byl v pátek v Hydeparku na ČT24.
  • Je vidět že ty na to nemáš dost chlupaté koule.
  • Ethy
    Jo vzdyt ja nic nerikam :), v poradku.
  • otázka názoru no..každýmu sedí něco jinýho.. nehejtuju dotu, prostě se mi líp hraje LoL :-)
  • Ethy
    LoLko není ani zdaleka tak vyladěný jak dota imo. Hra kde máš tolik customizace (aka talenty a masteries) prostě nemůže bejt líp vyladěná než hra kde je těhle věcí míň.
  • Já chybu přiznám a vím že v ledasčem nejsem dobrý, ale zároveň znám své přednosti a snažím se je použít k poražení protivníka.

Rusové mi nevadí, Němci taky ne (naopak jsou v průměru mezi nimi nejlepší stratégové) ale Poláci mi vadí hodně - pořád jen žvaní a píšou naprosto o všem jen ne o hře samotné a taková je drtivá většina, tyhle boží omyly bych nejraději ze hry vyfiltroval a udělal jim nějaký soukromý server kde si můžou žvanit do nekonečna...
  • Ale něco na tom pravdy bude. Například více lidí z východní Evropy se snaží podvádět. V Lineage 2 to na Evropských serverech bylo strašně rusů s botama to samé jinde.
    Anebo Číňané. Tam to tak prostě funguje a pak to zkoušejí i jinde. To je jejich mentalita a moc nepřizpůsobí.
  • Mně se líbil článek v Levelu na stejné téma. Co mně celkem "dostalo" bylo to jak to někteří šílenci berou a věta o tom jak si to museli vybojovat a že jím nikdo nemohl a taky, že když na to nemáš koule tak to nehraj je naprosto komická. Jako kdyby o něco šlo. Ve hře.
    Co pak ten šílenec bude dělat jakmile o něco půjde v reálném životě (jestli nějaký má). To se asi pose*e... Pak možná řekne nemá na to koule.

Sice jsem podobné případy potkal všude a komické kradení killů je taky běžná věc ale zde vypadá, že je větší koncentrace podobným lidí. To je dost smutné.

Ale například ve World of Tanks mně to přišlo OK. Možná jsem měl štěstí ale vždy mi někdo věcně poradil bez keců okolo a to i když jsem se ptal jak blbec dokola. Sice mi 2x někdo řekl, že jsem mu ukradl kill ale to bylo tak vše. Navíc jsem daného vola nahlásit.
  • Dotu2 hraju už od bety a vrátil jsem se zpátky k LoL. PRostě mi to přijde víc vyladěný.. k rusákům - horší spoluhráče nelze najít.. nejedná se tady o nějakej xenofobní názor,ale když vám zpívaj do teamspeaku rusky, anglicky neuměj, dělaj si (většinou z 90procent) co chtěj a to pod aurou debility..fakt šílený
  • Kr.Pa
    oo, ten popis schopnosti a predmetu je napsany ve staroanglictine ze si to clovek se zaklady ang. nemuze prelozit?
  • Nauč se číst prosím.
  • Veskoslav
    Tak to věřím:) Problém je ten, že ačkoliv abecedu umím napsat v azbuce, tak než bych si to přeložil, tak je konec zápasu *1*
  • Tak to asi každý hrajeme jinou hru. Noob a podobně je v LoL snad nejčastější slovo, co se dá najít. Komunita Poláků a Rusáků je tam snad nejotravnější ze všech her typu MOBA. A polovina her končí v jiném než v počtu 5 vs 5. Botové v LoL jsou naprosto tragičtí, ještě horší než v Dotě, nemluvně o tom, že se chovají tak, jak by se nechoval ani začínající hráč a o sestavě předmětu ani nemluvně. A pak udělají fatalitu, kdy mají triple kill a vůbec člověk netuší jak to mohl udělat:)
  • Víc článků z onlinovek, i v Levelu od Aleše mě to potěšilo, přece není třeba to hrát 1-3 měsíce aby se daly napsat dojmy.
  • Psychotic
    Neříkám, že je progamer, říkám, že není noob. Na to, abys byl progamer, musíš nejdřív vydělat nějaký prachy :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit