Přejít na výpis diskuzí
První krůčky v Dota 2 očima začátečníka
7.9.2013 | Adam Homola
280 příspěvků
-
Jasně. V Dotě je nejenom taktika, ale i správná kombinace. A pakliže máš tým na hovno, tak ti nepomůže ani taktika a ani předměty;)
-
Denying nesnasim. Povazuju to za negativni herni mechanismus. Fakt jsem rad, ze se v LoL rozhodli ho nepouzivat. DOTA u me tim padem nema sanci.
-
Mozno je do nej relativne tazke preniknut ale ked to clovek zvladne tak ma online hru ktoru moze hrat v podstate furt lebo sa v nej nejak extra nic nemeni,jasne sem tam pribudne hrdina,sem tam nieco buffnu alebo nerfnu ale to v zasade nepredstavuje taky problem aj ked ma clovek dlhsiu pauzu a nefunguje tam efekt hlavne dnesnych FPS ako CoD a Battlefield,kde ma clovek pocit ze to musi hrat furt lebo potrebuje nove levely,furt je nejake nove DLC za ktore treba platit a za chvilu dalsi diel v ktorom treba zas levelovat od znova atd,co ja teda neznasam.
-
"A Dude chcel iba svoj tepich."
-
Co má angličtina společného s dotou? Pokud umíš anglicky a neumíš dotu, je výsledek naprosto stejný jako když ji hraješ česky a neumíš dotu.
A tou češtinou bych byl opatrný i tak, protože naučit se správné lingo je důležité. -
Lvl 46 na acc, stovka to neni no.
-
mno upřímně znalost hrdinů, schopností, a předmětů z puvodní doty ti moc nepomůže půlka z toho je nová a druhá půlka je změněná, alespoň z mého pohledu, naposledy jsem hrál někde kolem verze 6.47 a když sem dostal do ruk razora tak sem si řekl jenom WTF
-
No až na to, že v LoL či HoN jsou poněkud horší komunity. Nemluvně, že za 3 chybné reporty, co hlásíš ty, tak jsi přeřazen do nižší "ligy", kde jsou hráči s nižší prioritou, aby se zabránilo zneužívání reportu:) Navíc u nováčků to samo Valve řeklo, že hlášení ignorují, pakliže se nejedná o zcela prokazatelné ničení hry ostatním:)
-
Je vidět, žes dotu bud nikdy nehrál nebo hrál úplně nejhůř :D
-
Myslis zacatecnik? Promin, jenom se ujistuji, jestli jsem tvoji pokrocilou anglicko-slovenskou hatlamatilku pochopil spravne. Jestli ses s nimi jeste nesetkal, tak to ti zavidim a skutecne to neni o nastaveni matchmaking. At nastavis anglictinu ci jsi v zapadni Evrope nebo snad zapadni/vychodni pobrezi, vzdy na ne narazis a vzdyt to zacina stejne - uziti "pokrocile anglo-rustiny" a konci zruinovanou hrou. Mrkni na ten muj odkaz, mozna tam najdes par podobnosti nejen v urovni vyjadrovani k cizim lidem :)
-
naprosto souhlasím s nedostatkem pokročilejšího tutoriálu a možnosti vzdát se, je smutný kolikrát v matchmakingu narazíte na absolutně špatné picky hrdinů, třeba all carry teamy, a to je pak prohrané už na začátku, pokud na tom nepřítel není podobně...
-
co to je za reakci do p*dele ? ja mluvim obecne
-
Komunita neni prisna, jen je plna nervnich chudacku co reportuji za kazdou malickost a samy jsou 1/9. Nebudme politicky korektni.
-
Nejsmutnější na tom je, že VALVe těm tutorialům ani nekladlo velkej důraz. Přidali je prakticky 2 týdny před releasem, což je hodně pozdě a mohli to vyladit mnohem víc si myslím. Taky mohli přidat tutorialy nejdůležitější, a to ty tutorialy aby lidi naučili hráče jaké jsou role ve hře a základy wardování. Ale to člověk může psát do dev fóra do aleluja, ale Gabe neposlechne. Upřímně řečeno už mě ten jejich VALVe time a ta svoboda ve firmě přestává bavit a už to zdaleka není tak cool a efektivní jako to působilo zezačátku.
Jinak SC2 je těžká hra hlavn technicky. Člověk musí stíhat x věcí najednou a hlavně musí mít skvělý micro :). Jeden z důvodů jak jsem se já dostal k Dotě bylo to, že jsem hrál W3 a říkal jsem si: ,,Hmmm, tak micro na hraní ladderu nemám, ale ten koncept hrdinů ve hře mě nějak baví. Kéž by byla hra kde bych ovládal jenom hrdinu, kupoval mu věci a farmil creepy.'' A ona taková hra fakt byla :). -
Jasne, muzou mit ty moje v puse kdyz hraju. Nicmene komunita v DOTA2 je snad hrosi nez v Call of Duty
-
V SC2 se musej zvladat taktiky kterejch je daleko vic nez v DOTA 2, v DOTA 2 se zas musej lidi nadrtit zpameti itemy.
-
Kirov reporting. *12*
-
Když už, tak jenom psychologa, je mi 23. Jestli s tím máš problém, tak si na to asi budeš muset zvyknout. Oddělit to samozřejmě umím, ale nechtělo se mi. A to, že se to tobě nelíbí je mi ukradený, můžu a budu si psát tak jak já chci. Asi bys měl sám navštívit psychologa když tě podobné věci dokážou rozhodit.
-
"Dota 2 je prý těžká, s přísnou komunitou a hromadou hrdinů, ze kterých můžete vybírat. To na milé uvítání nevypadá." :D To je to nejmilejsi uvitani co v dnesnim svete "click to win" her muze bejt.
-
Dota 2 není nutně obtížnější než SC2, ale je (podle mého názoru) komplexnější a kvůli tomu náročnější na proniknutí. Ve hře je toho prostě víc co je nutné se naučit, co je potřeba znát, v SC2 toho není tolik. Jinak doby, kdy bylo nutné prolézat web kvůli základům (fakt základům, ne nějakým extra hardcore fíglům) jsou už snad za námi a od moderní AAA hry prostě očekávám, že mi ty základy vysvětlí. Neber to ale jako nějaký hate na Dotu, ta hra je výborná, jen ty tutorialy jsou z pohledu nováčka takové jaké jsou...