Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Proboha...Myšleno v rámci hry. Ale chápu, prostě ty jsi znalec nad znalce a všichni takoví být musí;) Mimoto třeba Mjollnir, Manta Style či Bloodstone mají delší popisy, kdy člověk bez znalosti angličtiny naprosto nepochopí, co předmět dělá.
  • InfidelBro
    Mám +-1100 her, lvl 34 a musím říct, že pokud Dotu 2 chcete hrát sami, tak se na to rovnou vyserte. Z 10 her vás bude bavit možná tak jedna, protože ty ostatní skončí v 5. minutě, jelikož se někdo odpojí a nebo chytnete trolli či ignoranty. Hrajte jen s kamarády, opravdu.
  • kdy bude reportáž z gamesconu, nebo ti redakce preplatila soukromej vylet?
  • O MMORPG je tady toho dost, ty nepočítám, spíše střílečky, "simulátory", strategie, atd
  • Tushan
    ježiši to je zase snuška ho.en si tu poměřujete kdo má větší peníz jak nějací tardi. já hraval dotu a ted hraju lol štvě mě deny ale je mě uplně u prcky jestli si někdo myslí že je větší borec z větším perem jen proto že hraje dotu who cares hrajte si co chcete. tyhle srance co je lepší a co horší už jsou všude a uplně k h...
  • zkus se vydávat za nekoho jineho
  • co ocekavas od lidi z doty, tam je to samej troll a idiotek na propleknuti.
  • Prosim mohl by jsi nam zaslat certifikat, abych mohl uznat, ze jsi znalec? A potom bychom vystavili svetu ze MOBA hry nemaji opravneni byt mezi eSporty jelikoz na to neni potreba zadny skill.
  • Kr.Pa
    Ehm, protože to "prý" není o skilu, není to hra? Nemá být hra třeba i zábava? A co jako, když se zrodí nový žánr, vždy se najdou nějací konzervatisti, kteří stejně jako různé církve nepřiznají, že se Země točí kolem Slunce.
  • Kr.Pa
    Ooo vážně, proto má jeho názor takovou velkou "váhu" ?!
  • Pilgrim66
    No hele u dost onlinovek to je potřeba, protože musíš hodnotit i endgame atd (teď mám namysli spíš MMORPG a ne MOBY).
  • Kr.Pa
    wow, tak to me prosim posli nejaky dota predmet, ktery ma dlohy popis, rad bych se podival, co tam je za odstavce textu
  • no ano, deti v lolku nestihaju denyovat
  • Veskoslav
    Povídej, přeháněj Joe, dneska jsem se ještě nesmál:)
  • Díky bohu že to hraju s přestávkama od roku 2005. Teď bych se tím prokousávat nechtěl.
  • Náhodou já jsem znalec ,takže se v tom vyznám ,narozdíl od takových předškolních dětí jako ty.
  • Hele no flame, jak psal už kolega nademnou, v LoL jsou určitý možnosti kontroly lajny taky, ale je škoda, že není deny, jeho absence je chyba hra by byla jednoznačně zajímavější.

Jsem pro, protože bych pak s Critplankem mohl řádit ještě víc :)

Ona vlastně by z toho profitovala i Irelia,...
  • Veskoslav
    Takže ty jsi taková MOBA místních diskuzí;) Dobré vědět.
  • podradny ve smyslu kvality, ne že by ho hrálo malo lidí. neco jako justin bieber v muzice
  • Veskoslav
    Jak říkám trole, jdi si hrát na písek;)Na to tvé vyjadřovací a herní schopnosti stačí;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit