Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    tak buď na dotu 2 nemajú mašinu alebo ... alebo neviem :D ale na battlenete sa už teraz neoplatí hrať ... oficiále niesu strážené a banlisty nepomáhajú... garena má v tomto ešte aký-taký systém...
  • komentář očima začátečníka: neustále se o Dota mluvý každý to hraje a je cool tak jsem to taky po několikáte zkusil a důkladně nastudoval, ikdyž to nebyla první dota a výsledek? WTF? Co na tom někoho baví? ne nepochopil jsem to, nejde o to že to není můj šálek kávy hry typu footbal nebo i obskurní fotball maneger mne taky nebaví, ale naprosto chápu lidi co to hrajou zrovnatak simulátor ponorek to je hra u které se já fakt nikdy bavit nebudu ale bez problémů chápu co na nich jiné lidi baví, ale jakákoliv Dota ? Nechápal (tím nemyslím herní mechaniku, ale to kde ja tam ta zábava) jsem to v době kdy Dota byl jen mod ve Warcraftech a nechápu to ani teď u Dota2. To je tak nudná nesmyslná hra že i ten footbal manager mi přijde jako skvělá zábava . Prostě Dota 2 to je hra kterou vystihuje termín "KULTŮRA KRIPLŮ" a teď za pravdu mínuskujte creeplíci
  • calwin
    v dnešnej dobe sa už dota hrá dosť šablónovito... od začiatku hra diktuje ako v lolku čo treba kúpiť... nevidím to zasa až tak blede... dotu treba prekúsnuť v tých začiatkoch... viem si predstaviť aké to je kruté pre hráča ktorý začína teraz ako pre mňa kedy bola allstars ešte v plienkach a všetko to prichádzalo postupne... čo som si však ale ešte nevšimol je možnosť nejakého inštruktora... nehovorilo sa náhodou o tom že skúsení hráči majú zaúčať nováčikov a za to získavať isté benefity? Lol to má v tomto lepšie vymyslené... každý týždeň jeden roll a takto sa má možnosť nováčik naučiť jednotlivé schopnosti... ale toto by v dote nefungovalo to je práve vec ktorá robí dotu o poznanie náročnejšiu a taktiež sa v nej využíva dosť techník ktoré prišli možno aj s pôvodne nechcenými možnosťami jednotiek z warcraftu (denying- z ktorého sa potom stala technika)

a tie úsmevné spomienky keď som došiel na lanku začali sme hrať a ja som si išiel ruku vylámať na starej W3 dote (neboli bindy :D)
  • Mě nová DOTA připadá uživatelsky hodně přijemná, tu původní jsem začal hrát někdy okolo verze 6.28 a člověk se prostě musel všechno naučit nazpaměť (s podivem vzhledem k tomu kolik gramových jointů zapíjených kapitánem morganem při hře tenkrát kolovalo :) hlavně buildy pro hrdiny a z čeho se skládají konkrétní itemy a co je u jakého obchodníka aby to člověk hodinu nehledal.
    Dneska stačí kliknout na item pravým tlačítkem a složí se sám člověk ani nemusí vědět z čeho nebo kupovat jednotlivé ingredience, má přímo na talíři 10 pro buildů ze kterých si může vybrat jedním kliknutím (a stejně je někdo schopný si stěžovat - prý že jsou blbě pojmenované lol)
    a když vás někdo zabije, ukážou se vám krásně přehledně všechny skilly jeho postavy a co umí takže vás nepřekvapí nějakou haluzí. Já osobně jsem si po přechodu z jedničky na DOTA 2 připadal jako v ráji, ale na někoho je to evidentně pořád moc složité
  • Jeden hero je víc hard než SC 2???? What?
  • Musim se priznat, ze mam v Dote nahrano +- 400 hodin solo her a dokonce jsem se odvazil u toho i bavit. Pokud nezvladas hrat solo hry s tim, co je s nima spojene, je to tvuj problem a rozhodne to neni treba zobecnovat do podoby, ze je Solo Dota nehratelna.
  • hele mas divnej nick.. tak nerejpej
  • Vygooglovat si můžu úplně všechno a v libovolné úrovni detailů. Čtu tyhle články, abych ušetřil čas. Proto taky existují.

V tomhle případě se ty úplně základní věci na sto procent dají popsat v jednom krátkém odstavci.

Ale rozumím tomu, že teda zřejmě nejsem cílovka. Jenom to trochu klame tělem (a názvem).
  • Představ si, že neznám celou herní terminologii včetně slangu. Vsadím se s tebou, o co chceš, že ty taky ne. Prostě máme každý ty svoje oblasti, kde se chytáme, a pak zase další, kde ne. A společně bychom se mohli posmívat hráčům, co nevědí, co je "lag", protože prostě nehrajou po síti. Ale byla by to neskutečná pakárna, něco takovýho dělat. Nicméně můj komentář nesměřoval k tomu jednomu slovu, to mělo jenom demonstrovat, že autor počítá s tím, že čtenář zná spoustu věcí, zároveň to píše jako pro začátečníky a z mého pohledu je někde na půl cesty.
  • zdeeneek
    Kdyby mel kazdej clanek vysvetlovat uplne zakladni veci, tak by musel mit milion znaku. Coz neni moc realny. Veci, ktery ti nejsou jasny si muzes vygooglovat.
  • a jake chyby ? pracuju v Anglii a Polaky a Rusaky tu maji radi jen oni sami, zrovna vcera jsem s jednim polakem delal a kdybych dnes nemel volno, asi bych mu zalepit hubu izolepou a hodil do toho drtice odpadu a to jsem clovek, ktery vychazi skoro s kazdym, pakistanec, cernoch je to jedno
  • Co delas tady na tom portalu, kdyz nevis co jsou creepy ? To je jak kdybys lezl na onadnes a nevedel co je to manikura.
  • InfidelBro
    Aha a napadlo tě třeba to, že asi nejsem na úrovni profesionála ? Takže pokud Dotu nehraju 8 hodin denně a nestanu se profesionálem tak nebudu mít nikdy decentní sólo hru, je to tak ? Sólo Dota 2 prostě neni hraní pro zábavu, je to až příliš frustrující a nestojí to za to ... musí se hrát s přáteli. Člověk si nemůže říct "hmm, mám hoďku času, dám si Dotu" NOPE.
  • Nevedel jsem o te hre nic predtim a nevim ani ted. Creepove? Cozeto? A o cem ta hra teda je? Komu je ten clanek urcenej? Pro lidi co to znaj mi to prijde moc povrchni a ukecany, pro lidi co to neznaj jako ja je to nesrozumitelnej burtgulas.
  • Spis se omluv za celej ten vyblitek a rozum doporucuju vyhodit a sehnat novej, tvuj uz hrjae vsema barvama. Jo a nejsem fanboy doty2, jenom nemam rad bezmozky, ktery si sem prichazej hojit svoji nicotnost podobnejma vykrikama.
  • Tushan
    amen *2*
  • They're everywhere!! Well,then shoot everywhere.
  • sugyn
    " Moderní hra, jakkoliv obtížná a hardcore, by mně měla vysvětlit alespoň základy."
    A Ven!
    Jestli Vam nestaci ze kazdy hrdina je rozebran na zaklad, ze tam jsou vysvetlivky, popisky a konec koncu i videa co to kouzlo dela atd. tak by jste mel jit hrat call of duty. Dota nikdy nebyla o tom ze by Vas vedla za rucicku a rikala "Ted aplikujte tohle kouzlo na tamtoho hrdinu". Vydrzte az opustite "boti level" a pujdete proti hracum, tam uvidite ze zrovna ten Vas tutorial je zrovna to nejmensi co tu hru trapi.
  • když vas tak ctu, tak zacinam mit pocit ze v tehle hrach se schazi pekna snůška pitomcu *12*
  • ja myslim ze honko není spatny, pokud mas zdravy ruce a nemas zenskou *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší