Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslel jsem ze tam je, ale nikdy jsem se ho nepokusil pouzit. Navic D2 hraju jen kdyz neni dost znamych na D1. Zasada je neleavovat za zadneho stavu, jednak jsem uz vyhral i 3v5 a prohral 5v3. Proste leavujou jen srabi, kterym nevadi, ze ostatnim znici hru. A takove lidi mam na dote1 v banlistu, i kdyby hrali jak mistri sveta. Skoda ze na D2 nic takoveho neni.
  • Sp ani ne, co takové cod na letišti? =D Skončili bychom u Sims, Simcity... Počkat.... Ne i tam je drastická smrt, uhořením, elek. proud, Godzilla.... Tož tak co mám hrát? I Mario ve mě může probudit nenávist, když mě zabije po několikáte ta stejná houba...
  • zdeeneek
    Jsou trreba v recenzich na rpgcka vysvetlovany zakladni pojmy jako stamina, willpower, haste atd? Kdyby mel autor clanku tohle vsechno vysvetlovat, tak by krome recenze musel zaroven psat i navod na hru. Je jasny, ze clovek nemuze znat vsechno, ale snad neni problem si v dnesni dobe zadat do googlu termin, kterej ti neni jasnej a zjistit si, co znamena.
  • zdeeneek
    Popsat se urcite daji, ale to by pak clanky musely byt nekolikanasobne delsi nez jsou. Kdybych si cetl recenzi na nejakej leteckej simulator, tak v nem taky nebudu rozumet spouste veci, ale necekam, ze mi je nekdo bude v clanku vysvetlovat - co nevim, tak si najdu bez problemu sam.
  • Dobrý, no *1*
    Ta hra je venku 2 měsíce, tys odehrál 1100 her *7* *7* *7* , tos nehrál 8 hodin denně jako profesionál, ale nějakých 10 ...
  • Seš prostě dobrej
  • Veskoslav
    Dat votovat? Co to je? Pokud myslíš hlasování o ukončení jako je například v LoL, tak jsi Dotu asi nikdy nehrál, co?
  • Problem je, ze to neni o tve malickosti ale o dalsich 9ti lidech a pokud je to tak jasne, tak muzes dat votovat a cely tym se vzda. Leavovat je to nejhorsi co muzes udelat. To by jsi stejne dobre mohl leavovat ve chvili, kdy vedete 20/0 a je prece jasne, ze vyhrajete....prece nebudes dal ztracet v jasne hre. Nebo proste jen neumis prohravat ?
  • Veskoslav
    Není omluva? Takže máš dalších X desítek minut ztrácet čas v předem ztracené hře, když vidíš, že všichni okolo z tvého týmu umírají a i když nakoupíš wardy, hlásíš chybějící hrdiny, tak přesto prohráváš během 10 minut 0-20? To není důvod pro leavnutí? Aha, já vím, někdo je masochista a má moc času na to, aby se díval na decimaci týmu:) Já tolik času nemám a raději riskuji, že budu přeřazen do her s nižší prioritou než "vyhodit" dalších 30 minut herního času. Navíc většinou v těchto případech to opustí první feeder.
  • Nesmysl, pro umyslne leavnuti neni zadna omluva. Ani ze mas spatneho hera a kazis to ani to, ze nekdo druhy feeduje.
  • Veskoslav
    Ty jsi tak "vtipný", až jsi hloupý;)
  • Veskoslav
    No tak to doporučuji nehrát žádné hry, protože kdyby se člověk měl řídit tím, co píšou lidé, tak hraješ pouze SP hry;)
  • Veskoslav
    Stačí nahlásit a za 3 úspěšná jsi ihned přeřazen do sekce s nízkou prioritou, kde jsou stejní lidé jako ty. A pak klidně čekáš i 20 minut na zápas, protože systém vyhledává podobné lidi k Tobě. A co si budeme nalhávat, mnohdy prostě tu hru člověk opustí kvůli debilitě týmu, kdy je člověk schopen feednout někoho během 5 minut, tak to nemá pak už cenu, když vidíš, že má megakill a je teprve 5. minuta zápasu a další dva jejich už jsou na killing spree a ty jsi sám na středu ze scóre 0-0-0. Z cca 500 zápasů jsem takto opustil slovy 8. A 5 krát jsem opustil já zápas, protože jsem byl hlupák, špatný výběr hrdiny a špatný herní styl způsobil, že jsem měl někdy v 10. minutě 0-6-2 například. A je lepší to leavnout a být potrestaný a zbytek opustí o 5 minut později, než se trápit dalších 20-30 minut. Tak 50 zápasů někdo leavnul a zbytek se dohrál naprosto normálně. A LoL má jiný problém, nejenom nesmyslné banování hrdinů, kdy tak 1/3 zápasů ani nezačne, protože to někdo leavne kvůli tomu, že jeho hrdinu si už někdo vybral či ho vybanoval, ale mnohdy jsem dostal ban ne vlastní vinou, když hra prostě během dne vypoví službu a nebyl jsem sám. Navíc systém reportu, kdy je 50 důvodů na nahlášení nahrává lidem, co to nahlašují z nudy a z toho, že neví, co by ještě nahlásili jako prohřešek.
  • Jo :D
  • Nenapsal bych to líp
  • Kazdej hrdina mel unikatni rozlozeni zkratek jednotlivych skillu po klavesnici... Doted si takovou minimalne polovinu hrdinu presne pamatuju. Ke kazdymu herovi se tak neodmyslitelne vztahoval presne pokroucenej levej pařát :).
  • Valve musí rychle dodělat AI pro všechny boty a zavést systém kdy za hráče co leavne přebere kontrolu Hard AI, nebude to dokonalé, ale aspoň něco, ideálně taky zpřístnit postihy pro leavery, klidně 24h ban pro lidi co leavnou hru víc než 3x za den
  • I kdyby mel clovek chut hru zkusit,tak prispevky od ''hracu'' musi kazdeho odradit. Des a hruza. Moje letita zkusenost s MMO hrami je,ze PvP hraci se chovaji nejvic jako prasata.
  • co na tom lidi baví? slovy Arnolda " To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women" *1*
  • No, tky vložím svůj nestranný koment... Hraju Dotu, Lolko, hrál jsem i honko + WC3 mooc dlouho.

Nechápu pár věcí - 1 NELZE porovnat Dotu a Lolko. Ano obě jsou MOBA, ale jiný styl hraní, menší mapa, detaily v designu, maličkosti. (runy, kurýr, vykoupení, masteries....) Dotu a Honko tky ne, jelikož je to prostě uplně stejné - Heores krom men a vzhledu stejné schopnosti, itemy stejné, mapa tky. TAK PROČ POROVNÁVAT!!! Každého baví něco jiného.

Komunita.... Stal by se ze mne totální hater na Poláky, nebýt Zaklinače. Ani Rusáky nemám rád ve hrách. Ale proč? Jelikož oni jsou nejrozšířenější komunita, májí tudíž nejvíce noobo. Na 1 hru potkám i 4 poláky z toho 1 skill. Sám občas (ano občas, už nějáký ten pátek hraju, snažím se zlepšovat) udělám chybu, ale když v Lolku nepostoupím do divize kvůli feederovy a já mám vždy kladné score ( přes ten jeho feed) nebo v Dotě hrajeme 3v5 jelikož nikdo neřeší leave, MÁM TOTÁLNÍ nervy a už se mi neche hrát dál....

Obtížnost je tky kravina, která se často řeší... Honko a Dota tam je to klidně i o jednom hráči který se feedne ( stačí 3 killy - 3 lv, item.) a gankne bot, pak killne zase mid, gank top a lost game. Taky často umřu během 1 stunu. Lolko je zase více hra kdy nás s kámošem gankujou na botu 4-5 v 2 (wardy to vyřeší v 2 ze 3 případech - port) jelikož MUSÍ pomoct, aby vyhráli. A oni vyhrajou.

Ok díky za přečtení, můj názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší