Přejít na výpis diskuzí
První krůčky v Dota 2 očima začátečníka
7.9.2013 | Adam Homola
280 příspěvků
-
Omlouvám se zato primitivní *9* Dnes mi nejak rozum myslí od cesty.
-
ono je to prave proto tak uspesne protože je to tak primitivní, takove veci vzdycky pritahují masu lidí na stejne urovni. je to takovej herní fastfood. vodpad zabaleny v hezkem baleni
-
lol typicke agresivní chovani, urazky, znevazovani atd. ty jsi dobrej psychopat a sociopat. divim se jakto že v realnem zivote nemas kazdej den rozbitou hubu kdyz se takhle chovas *11*
-
tak to buď absolutně kecáš nebo si moc fandíš, pokud sleduješ nějaké streamy i profesionální hráči si často zahrají random match bez žádných přátel a jsou spokojeni, je to o tom , že jak seš dobrý takové dostáváš spoluhráče i když třeba jednou z pěti to nevyjde
-
Vážně? Zajímala by mě kritéria toho řazení. "Co mě víc baví"? "Co mi dává větší pocit, že jsem chytřejší než ostatní"?
-
zkus si zahrát meepa borečku
-
SC:BW>SC2>>>>>>>moba
-
"Dota 2 je podle mého ještě náročnější než SC II," WTF!!!!!
-
@Veskoslav@tiscali.cz Spíše se mi chce z toho brečet.
-
Ano Dota na WC3 kde člověk musel mít celou databázi banlistu safelistu, dotakeys, ip checker, custom client jen aby si zahrál public bez leavera nebo cheatera....
-
Tipuju tě na klasického hráče na Gareně kterýmu se 2 nerozjede *1*
-
Jediný co je na Honku dobrý že to mělo na začátku dobrej vzor na okopírování 1:1. Oproti tomu je i to LoLko přehlídka kreativity a nápadů *11*
-
deti v lolku zvladaju len do chatu od zaciatku hry flamovat nato je LoL velmi dobre stavane
-
uz je LoL dlho len o tom kto co counter pickne a to tvori tak tristvrtinu dopadu na linku ked riot konecne raz vytvori hrdinu s napadom tak komunita to zabije cele s tym ze je op a idu si dalej hrat to co odkukali od PRO hracov ktory hraju len to co bolo buffnute v patchi cele LoL a jeho taktika farmit farmit farmit predtym sa pobit v lobby o picknutie "OP" hera a potom prist na turnaj mat kopu reci o taktike a byt rozbity koreicanmy ktory aspon nejak vedia ...
-
Ne opravdu nechci znova zažít dobu kdy jsem musel používat dotakeys aby se to dalo nějak hrát, děkuju. Pokrok jde dopředu a to o čem mluvíš vychází jenom z nedostatknu možností toho enginu. Kdyby IceFrog chtěl aby hra zůstala tak HC jako v D1 co se týče mechaniky, naprogramuje tak "špatně" i D2 to mi věř.
-
doporučuji zahrát si jedno -ap na battlenetě a potom vystřízlivět z tohoto snu. dota 1 hrájí hráči kterým se líbí víc nebo nechtějí přecházet, ale určitě ne lepší hráči než DOTA 2.
-
Jezis, kdyby jste hrali Honko tak si ani neskrtnete...
Sice ho pekne doj*** temi patchemi.. Spousta hrdinu nehratelnych nerflích, ze za chvilku jim budou brat i barvu..
Jediny, co je na dote 2 dobre, ze hra se da vyhrat i s retar*** ve 4 .. Ale je to desne pomale. -
Ak je dota tazka na naucenie tak asi moja priatelka ktora ju hra uz rok a pochopila ju velice rychlo.
Odporucane itemy pre hrdinov, taktiez itemy sa skladaju same, respektive ukaze kde je shop ak daco chyba.
Takze jedine co sa musela naucit je aky hero ma ake skilly.
Itemy si skusala co robia sama, ked ich kupila.
Dota novacka vedie za rucicku. A ked to chape aj zenska :D -
Jo to je "bohužel" pravda. Zatím to snad žádná podobná hra nevyřešila, jak to udělat aby topodobné lidi to neházelo k lidem co chtějí hrát. To samé World of Tanks a další hry kde máš náhodné zápasy. Prostě náhoda....
Pak jedině v kladu s /kámošema ale , to je zase většinou časově náročnější. -
Dota na Warcrafte 3 je omnoho obtiažnejšia a je naozaj pre tvrdých maníkov, Pokiaľ si myslíte že ste v Dote 2 dobrý alebo nejaký stredný, tak vo W3 nieste nikdo. Dota na W3 sa za tých zhruba 10 rokov existencie stala hrou profíkov.