Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anglicky nemusis, stacilo by cesky, kdyz uz teda jsem na ceskem hernim portalu. Ted uz mi je jasne, proc s nimi nemas problem, resp. ten problem nevidis - jsi jako oni :) Precti si ten pekny clanek a mej se pekne
  • Radši drž hubu.
  • trolo
    predmety nesu prelozene ani by to nedavalo zmysel. krvavy kamen, bojova zurivost atd? lol wut.

navyse neviem co je tazke na anglictine co je pouzita v dota 2. ak tomu clovek nerozumie tak pravdepodobne to aj tak nebude vediet hrat viac na urovni kedze hra vyzaduje myslenie apod.
  • Ethy
    Podradny zanr je spatny slovo, protoze je to zanr kterej je hranej x milionama lidi. Rozhodne to neni podradny zanr, kdyz tento podradny zanr hraje vic lidi nez SC2 ktery je teda zanr trategie.

Je to normalni zanr: MOBA, mix 2 zanru. Podradny je proste spatny slovo.

Osobne mi tahle optika lidi vadi, tak proto jsem si rejpnul, sry.
  • Veskoslav
    Hraji jak LoL, tak Dotu a v LoL je prostě nesmyslně nastavené, že jakmile mi mlátí do věže a má málo HP a já stojím u ní, tak defacto je její osud zpečetěn a nemám to jak ovlivnit atd.
  • Tesla Tank Platoon Awaiting Orders
  • Veskoslav
    Joe, jdi si hrát raději na písek a nevyjadřuj se k něčemu, čemu evidentně hovvno rozumíš;)
  • Ja vas o nicem presvedcovat nebudu. Ocividne hardcore priznivci, cili je kazda debata marna. Milionkrat muzu zopakovat, ze to neni o stihani a stejne se jen provokativne dozvim, ze nestiham a podobne bludy. A tak je to s jakymkoliv argumentem pri hovoru s vasi sortou lidi.

Znovu muzu akorat zopakovat, ze se mi ten mechanismum nelibi a nevyhovuje mi, vy si muzete tupe zopakovat, ze to je proto, ze ho neumim, protoze tento agresivni zpusob uvazovani je jediny, ktery znate a je to. Jinam bysme to nedotahli.
  • tohle je podradny zanr protoze:
    a) "strategicka" cast nedosahuje kvalit normalni startegie a je pro hráče kteri v normalni rts nemaji skill
    b) "rpg" cast je zas pro hráče co nemají skill udelat postavu v normalnim rpg, v podstate je to nahražka pro neschopne hráče za pvp ve hrách jako wow (kompetitivni battlegroundy, areny), nebo pvp v diablu a pod.
  • Denying vlastních creep sice v LoL není, ale denying jako takový tam je, akorát v jiné podobě. Není to o tom, aby nepřítel neměl, co last hitovat, ale aby si to nedovolil. Harassem, zónováním, tradováním, wardováním, junglerovou pomocí atd. Pokud tohle ovládáš, tak si soupeř prostě nemůže last hitovat, jak se mu zachce, protože buď bude ztrácet CS nebo na lajně prostě nevydrží.

LoL je přizpůsobeno tomu, že tam není denying vlastních creep, takže tam pro něj není místo, takže to logicky nemůže být špatně. Kdyby se např. v dalších patchi přidal, tak by to hru jen rozbilo.

A regulovat si, jak moc je lajna pushnutá jde v LoL taky.
  • Tady nejde jen o Denying, ale i o chování věžek a Creepů obecně. LOL je v tomto směru mnohem jednodušší a lépe zvládnutelný pro nováčka. V Dotě se dá mnohem zajímavěji vyzónovat hráč. V LOL je tato mechanika vyřešená pomocí křoví, ale jakmile se člověk naučí mechaniky creepů, tak se dostane na next level na lajně a hned je srandou každá vteřina. :)
  • Ethy
    Pro pobavení proč je deyning klíčovej: http://www.youtube.com/watch?v=4TUd7BON-xQ

Snad po tomhle videu i ty pochopíš jak důležitá herní mechanika to je a jak to kompletně mění chod lajny *3*
  • Veskoslav
    Jde prostě vidět, že to neumíš a nestíháš;) Prostě musíš to mít v oku, kdy zabíjet vlastní a kdy ne. Psychologický dopad? Ale kdeže, akorát se tím dobře provokují lidé jako ty, zabijíš vlastní a oni pak vystartují a defacto prachy zadarmo, protože zaútočí bez rozmyslu:) A popiš, jak moc lze ovlivnit v LoL lajny;) Rád se přiučím.
  • Ethy
    Neboj se, mam nahrano dost na to abych vedel ze je x hernich mechanismu jak regulovat lajnu, ale tohle je ten NEJHLAVNEJSI.

Psychologickym smyslu, zabijim vlastni :D :D. Ne sorry, ale na tohle se nedá říct nic jinýho. Pochopím to, když by si hrál já nevim... X-Winga a střílel do povstalců, i když nesnášíš impérium, ale tohle jsou kecy. Prostě si přiznej, že si nestíhal denyovat. Já taky nejsem žádnej přeborník v denyování, ale aspoň netvrdím voloviny, že denyování je špatnej herní mechanismus, když vím, že není :).

Otravné ti to přijde, ano, protože je to těžší na hraní, ale to neznamená že je to špatná herní mechanika proboha.

Zdržuje to hru? V čem jako? Bez komentáře tohleto :D

Já tady jenom řeším to, že ty říkáš že je to špatná herní mechanika. Není, ty jenom prostě nestíháš deynovat, proto radši hraješ LoLko, který je jednodušší a tam to po tobě hra nechce. To je v pořádku, za to se nemusíš stydět. Ale prosimtě, nevykládej tady lidem, že denyování je špatná herní mechanika, když... ještě jednou - není.
  • Lol, ne, denying opravdu neni jediny herni mechanismus, pomoci ktereho se da regulovat farming power v lajne. :D Pokud je na to hra vyvazena, dobre. Pokud ji chci vyvazit na jiny styl hrani (ne jednodussi, proste JINY), klidne to udelam.
    Negativni je to proste v psychologickem smyslu. Zabijim vlastni. Vadi mi to. Prijde mi to otravne. Navic to zdrzuje hru.
    Tobe se to libi, v pohode. Mne (a nejen mne) proste ne. Ta tvoje posledni poznamka je uplne mimo, sorry.
  • STFU & GTFO. U mad bro?
  • Očividne si v tom nižšom poole. Každopadne ak mi nerozumieš. Môžem tu písať preteba aj čisto po anglicky. Nie je to problem. :)
    Ja mám dokonca nastaveny pri hrani aj ruský server, ale to hráči ako ty nepochopia - ako funguje cely mm v dote. :)
  • Veskoslav
    Názvy schopností a předmětů jsou v angličtině;) Navíc je poněkud lepší kombinace: neumím anglicky a neumím dotu a hraji ji česky než neumím anglicky, neumím hrát a hraji ji anglicky:-D Poznáš to mnohdy hned, když vidíš, co si nějaký hráč kupuje za předměty (včera jel BH na inteligenci například:-D)
  • Battlecruiser operational. *8*
  • Ethy
    Denying povazujes za negativni herni machanismus. Aha, takze to, ze si nemuzes regulovat sam jak moc je linka u nepratelsky baze je negativni? To ze nepriteluv hero kdyz umi dobre lasthitovat se nafarmi a ty mu v tom NEMUZES zabranit je jako v pohode? To ze neumis denyovat je vec druha, ale je potreba si to priznat. Denying je plus a je dobre ze v dote je z vyse popsanych duvodu. Denying je takticka vec ktera je pro hru dulezita, a to ze to LoLko nema, znamena ze je lehci na hrani, coz (tedka bych to nejradsi podtrhnul, ztucnil a ja nevim co) NEMUSI BEJT HNEDKA SPATNE, je to proste o funkci co ma hrac na starost min. Bohuzel tahle funkce je dobra a uzitecna, proto je SPATNE ze v LoL neni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit