Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    On urazil prvně mě, Joe. Zkus si prvně přečíst, co napsal;)
  • Veskoslav
    Proboha.....Když mi někdo dělá neustále KS tím, že zabiju téměř hrdinu, mám půl HP a on přijde a last hit, udělá to 5-6krát a ještě napíše azbukou, tak samozřejmě neopustím. Ale budu pernamentně nasraný a následně ho nahlásím za zneužívání schopností. A překládat? Jsem na servrech, kde je primární jazyk nastavený angličtina, ne nějaké přiblbá ruština, proto mají své "servry", kde je hlavním jazykem ruština. A překládat? Opravdu? Já nevím, jestli jsi tak naivní nebo jsi nikdy neviděl psát rusáky v Dotě, ale překládat je naprostý nesmysl. A pakliže týmová domluva nefunguje a 3 lidi si jedou svoje, nechávají své spoje chcípat, nechávají si prorvat svou lajnu a ještě se diví v azbuce, tak to je důvod. V LoL je "výhoda" Vote, kterou zneužívá tak 2/3 lidí. Když se jim moc nedaří, tak co chvíli otravují s hlasováním. HoN je ještě větší sranda se svým kick systémem. Možná až odehraješ stovky her, tak pochopíš, že ne vždy lze vyhrát s týmem, co je sehraný asi jako Zbrojovka Brno:)

P.S: Jak ho můžeš ignorovat, když ti třeba píše? To musíš asi v Dotě ignorovat tak 1/3 hráčů;) Ne. Normální Rus komunikuje mezi Rusy azbukou a se zbytkem angličtinou, ten zbytek jsou arogantní lidé, s kterými se nelze domluvit a co si sám neuděláš, tak to nemáš.
  • Samozrejme, ze je pro leave omluva....nez abys vyhodil pul hodiny casu do kanalu dalsim 4 lidem, protoze s tou hrou uz nepujde nic udelat, tak radsi leave. Spoluhraci jsou vetsinou jeste radi.
  • Masa je mi naprosto u riti, slovo masa tu pouzivaji jen mladi pozeri, kteri se chteji odlisit od ostatnich. Uz me nebavi cist dokola ty samy sr*cky.
  • Napsal clovek, co hral tak max solo all pick s nakejma rusakama a nadavali mu, jakej je nub, tak si tu musel hoch asi ulevit. V peti na ts a organizovane je to uplne jina hra.
  • A jestli si teda myslíš, že se v plné hře nějakým způsobem měnil matchmaking, tak o tom dost silně pochybuju.
  • Hry se přenáší z bety, takže nevím, proč se tady oháníš tím, že tolik her nahraných mít nemůže, plus ještě píšeš, že se bavíš o plné hře. O té se tady nikdo nebavil, jenom ty.
  • No sorry ale když mi někdo bude psát rusky tak ho ignoruju, popř. přeložím. To jako mi něco napíše, já mu nerozumím, tak leavnu? Hraju jak nejlépe umím, TF tacticy umím a přispůsobím se. Prostě pro mě to není důvod k leav ( jelikož já nikdy nelavuju, snažím se hrát, v Lolku to otočí MF, v Dotě jeden feedlí hero v teamu.
  • MM v dotě ti hází do hry se stejnýmá lidma jako jsi ty tzn. jsi low tak máš leavery. Nemůžeš leavnutého člověka nahradit botem, protože kdyby hráli nováčci a jeden leavnul tak by je hard bot rozsekal :D
  • Veskoslav
    Ano jazyková bariéra. Nebo ty umíš rusky a umíš číst azbuku? Já ne. A proto se tomu říká jazyková bariéra. A pakliže napíšeš něco anglicky a odpověď je v azbuce, tak to znamená jazyková bariéra ty wtf....
  • Ano je OP a hard ale takový bullshit jsem dlouho nesylšel -.,.-
  • Jazyková bariera? WTF?
  • ovsem ona to je samozrejme pravda, lidi kteri stoji "behidn the scene" to moc dobre vidi, tam je to uplne jinej svet a konzumenti hltajici tyhle veci se jenom sleduji s usmevem. Neznamena ze kdyz neco pritahuje 10 milionu lidi, ze to neni primitivni. Lidi jsou v prvni rade primitivni, a pokud neco pritahuje takovou masu, tak je to jeste primitivnejsi, viz facebook.
  • Veskoslav
    Tobě se to nechce číst celé, ale to je možná prácvě ten důvod, proč to nechápeš. Možná, že kdyby sis to přečetl, tak by jsi to věděl....Důvod pro opuštění je, ale to se skutečně dělá jenom v krajním případě. Dotu hraji pomalu už skoro od první mapy ve W3 a za ty roky jsem potkal spousty lidí i typů, snesl jsem si spousty nadávek v začátcích. Ale jestli jsem opustil 1% celkových her, tak je to moc. Dohrával jsem desítky v menším počtu atd. Ale vždy se najde důvod hru opustit. Špatný tým, absolutní nespolupráci a jazyková bariéra jsou některé z důvodů opuštění hry.
  • Veskoslav
    Neplatí:)
  • http://www.youtube.com/watch?v=ffnTeZBXgYU
  • dokážeš nekdy reagovat slušne a bez urážek?
  • Srry, nebudu to cist cely, ale pro leave neni omluva. Kdyz to nebavi Tebe, neznamena to, ze to nemuze bavit ostatni hrace. Nehrajes to sam, takze to svym nazorem nekaz ostatnim. Oni taky nemusi mit tolik casu. Pokud jdes hrat, mel bys pocitat s jakoukoliv variantou a prijmout ji, jako ji prijimaji ostatni. Tohle neni naskriptovanej singl.
  • Já jo
  • Asi hraješ v nejnižších MMR, protože ve very high jsem nepotkal leavera takpár měsíců, idiotů, kteří feedují nebo dělají naschvály ano, ale leaveři ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší