Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K té obtížnosti, Raven Shield šlo na normální obtīžnost dohrát z taktického režimu s default plány akce stylem:1. zapnu misi a loadnu default plán, 2. dám si kafe a opřu se v křesle, kouknu jak to borci sami vykosí 3.profit.. jedna z nejlehčích single kampaní co jsem kdy hrál *1*
  • jenda84
    ou.. velké díky za pěknej článek! MoH s vyloděním v normandii patří k mým TOP10 game moments. Co se týká obtížnosti původních Rainbow Six (to plánování mi sakra chybí!) a SpecOps - dnešní hry by se mohly učit - neříkám všechny, ale je zajímavý sledovat, kam se např.Rainbow Six dostalo - od taktického doslova simulátoru speciálních jednotek po dnešní zběsilý lítání po baráku (Siege) pochopitelně v nablejskanym kabátu.. ale doba si to asi žádá. *7*
  • Jack1947
    Tenka byla parádní hra... takovej tak trochu víc Scifi Duke nukem3D.
  • Jack1947
    Jen jsem reagoval sobě vlastním způsobem *3*
  • Kdyby někoho zajímal český gameplay z téhle, dnes již legendární hry od pamětníka, kouknětě zde ;) https://www.youtube.com/watch?v=hNQjmxkx8CE
  • vonTossis
    Já vím, že je to o singleplayeru, ale MoH:AA je hrou, kterou jsem před deseti a více lety hrál multiplayerově v podstatě na "top" úrovni. A jsou to ty nejlepší herní zážitky, co mám. Přijít ze školy, shodit batoh, připojit se na TSko a valit. Den za dnem. V2, Hunt, Bridge.. mohl bych o tom vykládat hodiny. A oblíbený "left lean" bug. Ááách. Tak snad jen "Granate, deckung!".
  • Ještě Disruptor, SW: Dark Forces, Alien Trilogy, Doom, Duke Nukem, Delta Force: Urban Warfare (dodnes nechápu jak se jim tehdy na PSone HW povedlo něco takového vůbec vytvořit) a něco málo dalšího, ale souhlasím MoH byl na tehdejší dobu něco neuvěřitelného a dodnes mám na něj krásné vzpomínky.
  • JJ První Medal byl na PSX zjevením . Přece jen až tolik FPS ( o originálních nemluvě) na něm nebylo (Tenka ,Quake2 či pozděj Alien:Ressurection z těch co mi prošly rukama...) a tak na téhle generaci hrál jako exkluzivitka pro Sony prim .
    Vzpomínám , že Medal z PC už mne tolik nedostal ani tou Omahou ......
  • Jack1947
    To si moc zas tolik nelíbilo nicméně lepší než ta kreslená blbost. Zlatá první BIA, 2díl nebyl špatnej ale nikdy nezapomenu jak jsem viděl ty videa, kfdy velel té své jedntoce do té doby něco neviděného tehdy když jsem to na pc hrál - tak sem byl z toho ohromen - pro dítě to je neskutečnej zážitek takováhle hra kdy musí promejšlet jak se takticky prostřílet skrz vojáky a to že jsem to snad ani (nedohrál) tehdá je vedlejší nebo dohrál ale ke konci už to tak parádní nebylo, ale byla to paráda na tu dobu.

BIA:HH člo trochu jinou cestou a je lepší že to už nepokračovalo možná byt první videa byli supr. Je mi líto že už něco podobného dneska vůbec není vyhrávají přeskriptované blivajzy typu COD.

Hlavně 1 BIA měla něco co nemaj hry ani dneska možnost si zvolit několik cest, k cíly a líbilo se mi postupné přetížení nepřátelské obrany, byli jste velitelem jedné jednotky a všechno každý postup se musel pečlivě naplánovat a promyslet chyby se neodpouštěli. Kulka do hlavy byla jistá smrt vlastně jakákoli zranění... parádní pocit když se vám to podařilo zdolat.
  • Jack1947
    Hlavně+ to bylo HC , COD1 + UO se to mu ještě celkem blížilo, pak už to šlo z kopce.
  • Jack1947
    Ty jo no jo a vlastně jsem málem zapoměl že tam nebyl Autoheal ten začal až ve COD2. CHudáci fdnešní hráči nebýt her jako WOLF:NWO,OB a DOOM IV by nevěděli o tom že se museli dřív starat krom nábojů i o zdraví.
  • deathfish
    2. světová už fakt dlouho chybí v herní branži. Naposled co jsem snad z 2. světové hrál a užil jsem si byl asi Brothers in Arms: Hell's Highway, škoda že skončil tak otevřeně a od té doby nebylo žádné pokračování.
  • Díky za pěkný článek. Je pravdou, že zmíněné hry vtáhly a člověk ten příběh prožíval. Jen zamrzí dnešní trendy - viz. nedávná "novinka" SW:Battlefront - nestihli jsme (přitom ten potenciál!). Nebo nebudu jmenovat studio, které tvrdilo, že u stříleček není o SP mezi hráči zájem.. tak trochu mají pravdu, o ty mizerné bez příběhu a invence fakt zájem není. Díky tedy za vzpomínku na MoH.
  • Evidentně si tu moji větu vůbec nepochopil :D
  • Jenže podle dnešních standardů bys na rádoby otevřené mapě běžel za šipkou, autoheal by tě zachránil z každé těžší situace a za každou blbost co bys ve hře udělal bys dostal další achievement (hodils granát, vystřelils z pušky, přebils zásobník, trefils nepřítele apod.).
  • MoH: AA je starsi, ale to byl opravdu skvost.
  • No Origin mi nabidnul zadar MoH: Pacific Assault, tak jsem si rikal, tak zkusim a zavzpominam. Ale je to nejaky dil, ktery si tedy nevybavuju a je to pekny opruz i proti nejhorsimu CoD. Jsou tam super napady, ale to zpracovani hrozne, priserny koridor, podivne hitboxy a dalsi a dalsi chyby, ktere t hru srazi uplne do kolen. No na dnesni dobu neco katastrofickeho. Doporucuju vsem dnesnim haterum, to vam zavre tlamy. *3*
  • maros.goc
    Tak toto bol prekrásny článok. :) :) Ďakujem :)
  • *1* *1* *1* *1* *1* to máte pravdu u hráčů méně gramotných je to okrajovka do dnes
  • Jack1947
    No vidíte a já hrál až první MOH:Frontline demo na PS2 ale furt dokola no a potom jsem měl Rising sun a tam ta památná bitva o Pearl harbor taky nebyla zlá( až jsem koukal jak dechberoucí to na tru dobu bylo), vím Frontline byl lepší ale Rising sun nebyl špatný taky, třeba, jízda na slonech neměla chybu a Velrod stealth mise byli taky supr. No a ted díkY Originu si zkusím Pacific Assault. Který taky není špatný. Proč se toho Špílberg vzdal je mi doted záhadou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit