Přejít na výpis diskuzí
První měsíc čtenářské podpory Games.cz přes PayPal
3.12.2011 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
Ty vole reklama vyzera uplne inak takto zverejnili co nakupili aby hatery nemohli povedat ze to islo redaktorom do vacku...(a ja som im za to velmi vdacny)
-
A zaroven takove male pripomenuti, ze akce stale bezi a kdo jeste neposlal, mohl by teda konecne poslat. ;) 57 lidi mi osobne neprijde moc, na druhou stranu jestli maji Games 100 ctenaru, je to vic jak 50%. :o)))
-
Stejne to Lukas ve skutecnosti poridil pro svoji kapelu a podcast je jen zasterka. :o)))
-
A obsah podcastu by sa za peniaze nedal upgradnut?
-
dobře vy! pokračuju v Donate *3*
-
To není reklama, ale transparentnost... Slíbili, že budou čtenáře o všem podstatném v tomhle ohledu informovat, a také tak činí.
-
Ale já už vážně nic nemám!!! Všechno jsem poslal fukovým homosexuálním psům...
-
Máš to tam.
-
Pošleš prosím na matrixhaj3@seznam.cz ? :) Dragon Age nemám , ale je to hra kterou by můj počítač snad mohl utáhnout. díky
-
Myslím, že Lukáš s jeho hudbou a hudební kariérou něco umět bude *3*
-
na Eurogameru jsou velcí inteligenti..
-
Škoda, že už DA mám, ovšem snaha se cení.
Takže pokud ho někdo chcete, pošlu ho na první email. -
nevim. po tom debaklu s Vavrem a Skyrimem bych poslal maximalne nejake prasky *1* stejne jako JDmu na Eurogameru *1*
-
Pěkná reklama s cílem získat další platby, ale v této zemi bych si moc velké iluze nedělal. Nevím jak ostatní, ale třeba já na zbytečné vyhazování nemám.
-
5 mikrofonu = minimalne 5 vstupu = minimalne 5x to samy + vystup, apod.
Kluci jsou sikovny, to vis ze jo ; )
Jsem teda zvedavej jak se tohle projevi na kvalite zvuku, protoze by me nikdy nenapadlo si na tu stavajici stezovat..? Nevite co s prachama! : D -
Pokud to nikdo z redakce používat neumí, pak taky dobře.....nezávislé avantgardní nahrávky neidentifikovatelných zvuků bývají taky fajn.....jak MIDI melodie... *1*
-
Copak Lukáše nepřezdíváme Mixpult?!
-
To bude metodou pokusu a omylu :)
-
Docela zvláštní styl podnikání :D
-
A umí někdo z vás ty hejblátka používat ? *5*