Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vole reklama vyzera uplne inak takto zverejnili co nakupili aby hatery nemohli povedat ze to islo redaktorom do vacku...(a ja som im za to velmi vdacny)
  • A zaroven takove male pripomenuti, ze akce stale bezi a kdo jeste neposlal, mohl by teda konecne poslat. ;) 57 lidi mi osobne neprijde moc, na druhou stranu jestli maji Games 100 ctenaru, je to vic jak 50%. :o)))
  • Stejne to Lukas ve skutecnosti poridil pro svoji kapelu a podcast je jen zasterka. :o)))
  • A obsah podcastu by sa za peniaze nedal upgradnut?
  • dobře vy! pokračuju v Donate *3*
  • Trol.diskuzni
    To není reklama, ale transparentnost... Slíbili, že budou čtenáře o všem podstatném v tomhle ohledu informovat, a také tak činí.
  • Ale já už vážně nic nemám!!! Všechno jsem poslal fukovým homosexuálním psům...
  • Alex81
    Máš to tam.
  • Pošleš prosím na matrixhaj3@seznam.cz ? :) Dragon Age nemám , ale je to hra kterou by můj počítač snad mohl utáhnout. díky
  • SkillJam
    Myslím, že Lukáš s jeho hudbou a hudební kariérou něco umět bude *3*
  • na Eurogameru jsou velcí inteligenti..
  • Škoda, že už DA mám, ovšem snaha se cení.
    Takže pokud ho někdo chcete, pošlu ho na první email.
  • nevim. po tom debaklu s Vavrem a Skyrimem bych poslal maximalne nejake prasky *1* stejne jako JDmu na Eurogameru *1*
  • Pěkná reklama s cílem získat další platby, ale v této zemi bych si moc velké iluze nedělal. Nevím jak ostatní, ale třeba já na zbytečné vyhazování nemám.
  • 5 mikrofonu = minimalne 5 vstupu = minimalne 5x to samy + vystup, apod.
    Kluci jsou sikovny, to vis ze jo ; )

Jsem teda zvedavej jak se tohle projevi na kvalite zvuku, protoze by me nikdy nenapadlo si na tu stavajici stezovat..? Nevite co s prachama! : D
  • Pokud to nikdo z redakce používat neumí, pak taky dobře.....nezávislé avantgardní nahrávky neidentifikovatelných zvuků bývají taky fajn.....jak MIDI melodie... *1*
  • M.Habarta
    Copak Lukáše nepřezdíváme Mixpult?!
  • Inquisitor
    To bude metodou pokusu a omylu :)
  • Docela zvláštní styl podnikání :D
  • froztik
    A umí někdo z vás ty hejblátka používat ? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit