Přejít na výpis diskuzí
První měsíc čtenářské podpory Games.cz přes PayPal
3.12.2011 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
Fuka taky vybiral? Chtel oficialne zaregistrovat ty svoje psy, nebo jak?
-
Já právě kartu na internetové bankovnictví mám, protože kupuju věci ze zahraničí. Kartu mám u Mbank, neplatil jsem žádné poplatky za vedení, ani založení účtu. Vše vyřízeno přes net, a smlouvu mi donesli až domů, už to mám delší dobu a můžu v pohodě doporučit.
-
Kterej mimochodem vydělal stejnou částku jako tady na Games.cz za jeden den (i když měl o dvacet platících míň). :).
-
bojim se, ze kdyz sleepless prijde s natazenou rukou tak odejde s holym zadkem :P.
-
janchor chysta nove LP, ne? :D
-
Bojím se, že to nefunguje tak, že sleepless přijde do kanclu s nataženou rukou a odnese si z něj kufřík plnej prachů kdykolív si chtěj něco koupit.....
-
Tohle uz jsme resili v podcastu, tusim ze 4 tydny zpatky. Pokud mas zajem a nechces se do nas jen tak navazet, poslechni si ho.
-
Ne, ja fakt nejsem obchodnik :) Jen rikam duvod proc je to tam napsany, neresim jestli to tam napsany ma bejt nebo nema.. Proberu to jeste s nasim inzertnim oddelenim a v aktualizovany verzi se to kdyztak napise jasnejc..
ad bonusweb - BW pred lety zkousel placeni za extra obsah. To je myslim trochu neco jinyho nez donate system, kdy porad nabizime vsem ctenarum ten samej obsah, nikoho o nic neobirame o po nikom nic nevyzadujeme. Pokud se nepletu, tak BW ani tenkrat nezverejnil zadny cisla, takze ani s tim to nemuzeme porovnavat. A ze to nedopadlo? Problem s placenim za extra obsah je imho ve dvou vecech - nastves lidi, kteri ho nedostanou protoze neplati; a musis ten obsah dost nakladne vyrabet. Pak uz je to o porovnani toho jestli jsi vybral vic, nez jsi investoval. V tom nasem donate programu ale o nic takovyho nejde - jde jen o podporu redakcnich veci, ktery by jinak nebylo mozny realiovat, nikoliv o vydelek. Cokoliv nad nulu je v tomhle pohledu uspech ;) -
ad BW: Síla iDnes. Jsou to nákuky od lidí, kteří třeba vlezou na jízní řády a dole vidí thumbnail na nějakou bulvární kravinu od Chvalíčka.
-
tak samozřejmě že mluvím o e-kartě a ne o obyčejné. A pokud ti vadí poplatky, tak si vyhlídni jinou banku, ne?
-
Ty ses rozeny obchodnik. ;) Kdyz uz to teda resime, ja tam nikde nevidim "tohle chystame", tohle jsou "plany do budoucna" nebo "chceme vase penize z reklamy, poslouzi nam jako odrazovy mustek".
Naopak, ja vidim PDF-ko z cervence 2011, kde se pise CO JE GAMES a CO NAJDETE NA GAMES. Ted v cervenci 2011, ne v budoucnu, za rok, za 10 let. Mam tu mit "Exkluzivně pro Games.cz vyráběný pořad s aktualitami, trailery, tématy a jiným materiálem, který přehledně a atraktivně shrne události za celý týden". Mam tu mit recenze novych grafickych karet, procesoru, periferii... A mam se tu docist nejen o PC, X360 a PS3 hrach, ale taky o Nintendu, PSP-cku, iPhonu a dalsich platformach. Kde to vsechno je?
Coby zadavatel reklamy a obchodnik vam ty penize rad sverim. Podle PDF prece pisete i o mych hrach a platformach. Ale ouha, chudak Conquest, chudak Asus, nVidia, Logitech a dalsi... na jejich produkty tady prakticky nenarazim. Uznej, ze pak se coby zadavatel reklamy a obchodnik musim citit uvedeny v omyl a podvedeny.
A jeste k tem navstevnikum - ja samozrejme zadna cisla na porovnavani nemam. Ja vazne neumim zjistit, kolik mate realne ctenaru. Jenom rikam, ze 57 donatoru vs 17k lidi (za den!) je trochu nepomer. A ze "zadny herni web u nas nic podobneho nikdy nezkousel, takze z tohodle pohledu to urcite nebereme jako neuspech"? Ale no tak, co Bonusweb pred lety? A jeho lepsi stranky a placeny obsah pro ty nejvernejsi? Prave ze uz se to zkouselo a nedopadlo to - lidi jednoduse nejsou zvykli platit za cokoliv, tim spis za veci co maji jinde zadarmo. -
A tu vyjeblou banku mít musíš?
-
Ale tak náhodou, jestli Tiscali Media fakt třeba přispělo na zaplacení té audiotechniky... To bych já osobně například nečekal.
-
To by mě zajímalo kam tečou ty milióny z bonusu, který shodou okolností také provozuje TISCALI MEDIA, že se games tak urputně snaží z lidí získat nějaké peníze... k tomu mají ještě shop, který jim přináší už tak nemalé zisky. *11*
Asi nenažranost představenstva... *7*
Neřeknu ani slovo kdyby to byl čtenářský web, provozovaný z vlastních zdrojů, ale tady, když za tím stojí TM, mi to přijde velmi, velmi neetické. -
Stačí zavést jakýkoliv bankovní účet a ty peníze Vám tam pošlu klidně i já... *3*
-
Ten porad chystame uz pomerne dlouho, ale aby mohl vzniknout a pak vychazet pravidelne, musi byt prave ty inzerenti.. Proto je tam napsany.. O dalsim obsahu plati v podstate to samy, nicmene v ta prezentace je spis odrazovy mustek a obsahuje i "plany do budoucna" - na jejim zaklade nas inzerenti kontaktuji a pak s pracovniky naseho obchodu domlouvaji podminky a podrobnosti.
informace o navstevnicich je snadno overitelna na netmonitor.cz - je to auditovana navstevnost. Jestli je 57 donatorů málo nebo moc, to nemá moc smysl posuzovat - nebo ty bys mel nejaky cislo s kterym by se to dalo porovnavat? Zadny herni web u nas nic podobneho nikdy nezkousel, takze z tohodle pohledu to urcite nebereme jako neuspech. -
tomuto jednoducho nerozumiem, ako môže mať Bonusweb.cz skoro 2x viac čitateľov ? čo tam čítajú ? 5-6 rokov dozadu by som to ešte pochopil ale teraz ? a diskusie takisto prezrádzajú že tam moc ľudí nechodí...
-
pro smejki: Urcite to tak bude. Ale kdyz muzou decka z kapesneho utracet za cigara, jiste by nasla par drobnych i pro sve oblibene herni polo-bohy. :o)))
-
pro blixa@tiscali.cz: A da se brat to PDF-ko vazne? Spousta informaci je lziva nebo prifouknuta pro inzerenty. ;) Napriklad jsem nejak nezaznamenal proklamovany porad Games TV "Exkluzivně pro Games.cz vyráběný pořad s aktualitami, trailery, tématy a jiným materiálem, který přehledně a atraktivně shrne události za celý týden". Clanku o HW (gfx karty, procesory, periferie...) je tady taky minimum. Rovnez slibovany obsah pro Wii, DS , PSP, a iPhone nachazim jen sporadicky. Ale pokud vam na to partneri skacou, pak dobra prace. ;)
BTW da-li se verit informaci o 17k realnych navstevnicich denne, pak mi 57 donatoru za mesic a pul prijde jako velmi nizke, az zanedbatelne cislo. No offense, jen konstatuju. -
Normalne kartou nejedes, pokud nemas tu, co podporuje internetove platby. Coz treba ja nemam, protoze mi v te vyjeble bance, co mam (nebudu delat ani negativni reklamu) bylo receno ze by za to byl mesicni poplatek.
A prevod primo z uctu na ucet je u paypalu co ctu problematicky a podezrele zdlouhavy. Takze pro me paypal pada...