Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • morik
    Doufám, že přítomnost tohoto přístroje nezapříčiní nahrání těch zvuků, které jako posluchač nechci slyšet, zejména těch tělesných ( flatulence, říhání, pocení, škrábání varlat...)
  • Trol.diskuzni
    Why not? Rutracker je v cajku, můžeš sosat klidně nejnovější filmy či hry v blu-ray bez rizika... Já to teda nedělám, protože mě zajímá hudba, ale určitě je to lepší než piratebay, kde už to mají všichni OSÁci a podobní experti zmapovaný.
  • Ona zábavnost podcastu nezáleží ani tak na technické kvalitě ( obávám se že já hluchoň si patrně žádného rozdílu ani nevšimnu) jako spíše na složení debatujících a ruku na srdce poslední dobou je to docela bída,jakmile neni v podcastu Dan (kterého ale tedka stejnak vetsina ctenaru nenavidí ) nebo Farid (který je bohužel zaměstnán v EA-čili i když je tak ho nejde dost dobře brát jako nestranného) tak to zkrátka není ono.Čili spíše než nový hardware bych ocenil kdyby jste se více snažili dostat do podcastu nějaké nové zajímavé hosty,já sám sem do podcastu asi 3 díly zpátky posílal pár tipů koho bych si rád poslechl-Vaška Rybáře, Jiřího Pavlovského či třeba Karla Drdu...
  • *16*

>torrenty

Ani na anime už je nepoužívám.
  • Trol.diskuzni
    Viz níže... Jen dodám (kdyby to náhodou někoho zajímalo), že neznám lepší zdroj lossless hudby než je právě ten zmíněný rutracker.org (ale snažím se kupovat hudbu legálně, co mi jen moje finance umožní).
  • Trol.diskuzni
    Já s ním nemám absolutně problém (naopak nemám rád uložiště typu rapidshare.com, filesonic atd.)... ale proč piratebay? Zkus třeba rutracker.org. *4*
  • Anal.S
    Já nikdy neměl problém s peer-to-peer systémem a hlavně sympatičtější koncept komunity pirátů srdcem i duší, než pískoviště internetovejch fakanů a.k.a virama prolezlý ulož.to nebo jemu podobní.
  • Pan_Klobouk
    Loupezne prepadeni?

Ti dnesni mladi, ti se maji... jen same MP3 a iTunes. :)

Zkus tohle: http://static.themetapicture.com/media/funny-cassette-pen-age-verification.jpg
  • LP, co to je?
  • Tak to by ovšem měli oživit nějakou elektronkovou techniku a vysílat to na dlouhých vlnách. :)

Ale třeba by se dal udělat druhý stream, který by vysílání digitálně "zgarážoval", hm?
  • to si piš.. lidi stahujou i jiny věci než jenom COD nebo twilight.. a ty treba na masovejch uložištích nenajdes *3*
  • Trol.diskuzni
    Je fajn, že to říkáš zavčasu, dokud mají 14-denní lhůtu na vrácení peněz (přes kytary.cz snad možná i 30-denní, nevím, jestli se vztahuje i na audiotechniku) *5*
  • life28
    ja som skôr za ten nekvalitný podcast. Počúval som podcastny niektorých svetových webov a v tej štúdiovej kvalite to nebolo ono, podcast má byť predsa garážový, so všetkým čo k tomu patrí.
  • Trol.diskuzni
    Z piratebay ještě někdo stahuje? *8*
  • Anal.S
    1) Herní polobozi jsou už pár let mrtví.
    2) Cigára si neStáhneš z piratebay.
  • Anal.S
    Co je neetického na tom považovat peníze za službu? Proboha buď rád, že aspoň můžeš číst celkem solidní články zadarmo. Dřív byla jediná možnost koupit si časopis. Tady tě nikdo nenutí někomu něco platit.

Nebo si tady breč dál, že někdo dokáže vydělat prachy.
  • penizky jsem vam poslal, akorat porad nevim, jestli mi stoji za to se registrovat ;-) uzijte si je, i kdyz zrovna podcasty jdou uplne mimo mne...
  • Špatná reakce..jak se to mohlo stát, omlouvám se. :-[
  • smejki
    takhle děcka nefungujou. já byl taky kouřící děcko a v tom věku bych jim dal prd. *1*
  • Pan_Klobouk
    Podcast se toci Ja founem, mas tip na lepsi kameru? ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit