Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "(...)vrchol nevkusu a ukázka do očí bijící nenasytnosti."

Pokud to ovšem před začátkem nenavrhlo několik uživatelů a pokud by to nemělo výhodu v omezení reklam.
    V každé diskuzi o donátorství se najde někdo, kdo o tom nic neví a přesto prská. Skandál todleto.

Mimochodem, docela tu chybí srovnávací screenshoty.
  • Mně je to jedno. Stejně jim nic nedám i kdyby to byla banda nadšenců, jsem svině, ale stačí mi, že do sebe nechám ochotně pálit reklamy z každýho koutku.
  • Jestli nakoupili takové ty mikrofonky co se uchycují na oblečení a pokud tam bude zase Alžběta, tak se stejně zbývající čtyři záhadně pokazí a ostatním nezbude nic jiného než se naklánět k tomu Bětčinému, když budou mít slovo.... *3*
  • sugyn
    Tohle nesouvisi s mixakem ale s mikrofonama.1 Mikrofon 1 vstup, proto ich tam zapojis presne 5 ne vic ne min.
  • no presne, asi tak.
  • Jaktoze ne minimalne? Kdyz k tomu maji pet mikrofonu, tak je asi i muzou vsechny pripojit, ne?
    Zrovna tak to snad neznamena, ze je tam tech vstupu PRESNE pet. Treba jo, treba ne. Nezkoumal jsem to, ale myslim ze to na obrazku vypadalo klidne i na vic..?
    Nebo co se mi snazis rict?
  • RakeW
    Bylo by dobré nesníst je všechny najednou. Jíst je po částech, aby byl zbytek spřežení schopen tahu.
  • Asi dostanu kupu mínusů, ale myslím si, že to co předvádíte, s tím, že se tváříte jako nějací chudáci a chcete po návštěvnících, aby na vás přispívali je opravdová SPROSTOTA.

A teď vysvětlím proč, games.cz není žádný projekt obyčejného jednotlivce/nadšenců, ale součást velké podnikatelské skupiny "Tiscali" (stačí se podívat na horní lištu). Podobná velká firma se statisíci unikátních uživatelů dostává od mediálních agentur zhruba tak 10-20x vyšší odměny za reklamu, než nějaký amatér v onemanshow co se snaží prosadit s adsense třeba. Navíc máte i vlastní eshop a mohl bych pokračovat.

Tvářit se v podobné situaci jako nějací chudáčci z garáže a chtít po návštěvnících "příspěvky" je vrchol nevkusu a ukázka do očí bijící nenasytnosti.
  • risa2000
    Jsem rád, že se něco vybralo a že to hoši investovali do lepší audio techniky. Pokud něco považuji za hit games.cz, tak je to právě podcast. Ale poté, co jsem si ho jednou zkusil pustit z iPodu v autě, tak jsem zjistil, že to ještě pořád má mušky :). Jestli se tím zvuk zlepší o 10, 20, 50, 100 % uvidíme v příštím podcastu, nebo dalších, (můžete kdyžtak zkusit "car test" - viz "Once" ;-)), nicméně není to podstatné. Líbí se mi možnost přispět na něco, co se mi líbí a vidět, že jsem přispěl na něco konkrétního ku prospěchu věci.

Na druhou stranu, doufal jsem, že se vybere víc, ani ne tak na průměrné částce, ale v počtu přispívatelů. Protože mám zato, že games čte daleko víc lidí, a zdaleka ne všichni chodí do školy (i když se možná pletu). Teď by mě zajímalo, jestli v tom hodláte nějak pokračovat, nebo to byla nárazová akce.
  • registrovaný nejsu a taky to mám bez reklam (((:
  • Pro EA je to reklama, která je nestojí naprosto nic.
  • Tak to nak nechapu, vyberou naky penize a rozeslou darky za dvojnasobek? Tady se musela stat nekde chyba -> EA
  • Prostě se mi nelíbí jak torrenty fungují.

Cokoliv co kdy chci si dokážu najít na nějakým share-serveru a nemám problém.
    A dobrý zdroje taky umím poznat, určitě nepoužívám search na uloz.to. *3*
  • Propagují svůj vlastní obchod na svých vlastních stránkách, co s tím? Takhle to máš i na ostatních herních webech, které propagují své spřátelené obchody.....
  • To neni neci obchod, ale jejich :-).
  • místo článku inzerce na kterou se nedá reagovat. proto píšu sem. to není normální, co už děláte. nejdřív chcete po čtenářích příspěvek a pak místo kvalitnějších článků, koukám na to, jak propagujete něčí obchod.
  • MrSanta
    Ale náčelníku, my žádné psy nemáme *8*
  • ales.smutny
    " jakou lze dosáhnout mimo profesionální studia!"

Tedy ne studiovou kvalitu...:) Ono to v natáčecí místnosti není tak nějak akusticky...možné:))
  • Tak se tam nevejdou. *16*
  • To nejsou židle, to jsou Danovy pouta ze kterých se snaží dostat, proč myslíš, že ho nikdo tři týdny neviděl. *8* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit