Přejít na výpis diskuzí
První měsíc čtenářské podpory Games.cz přes PayPal
3.12.2011 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
Však do obrazu nahodí kočičáka a na mixu přidají šum z řití, jooo to bude garážovka.
-
Lesní p*rno.
-
tak jestli mas navic kod na DA, posilej na grifus@seznam.cz, vyuziju
pripadne diky -
Momentalne jeste nejakou dobu ano. Kazdopadnem mam vyhlidnutou zdatnou nahradu - FIO, opravdu jedina banka prakticky bezpoplatku. Jsem zvedavej jak jim to dlouho vydrzi...
-
No jo, slavné mikrofony MKH od Sennheiseru stojí myslím i víc a jen jeden :)
-
Jestli jsi v práci používal techniku za 100+ táců a nebyl z toho schopný dostat něco kloudného, pak nejspíš nebyla chyba v pultu... Od jaké cenové relace je podle tebe zařízení tohoto typu "studiové", od 1 melounu či co? *8* Jejdamane...
-
Když maj tu extra kvalitní zvukovou techniku, můžou dělat podcasty dva - jeden krystalicky studiově čistej a druhej zkompresej na telefoní kvalitu a přidaj ruchy na pozadí - takový to oblíbený dupání, kopání do podcasteru, praskání gramodesky, krkání, prdění, troubení z ulice, rozhovor z chodby, výkřiky raněných atd. *1*
-
Už příští týden si tak budete moci vychutnat podcast v té nejlepší možné technické kvalitě, jakou lze dosáhnout mimo profesionální studia!
<---- Nezlobte se na mě , ale v práci jsem používál techniku za desetinásobek ceny a přesto to nemělo studiovou kvalitu :D Je hezké, že máte radost, ale zase se to nesmí přehnět :))) ... Samozřejmě máte o něco kvalitnější mixážní pult, ale pouze dva kvalitní mikrfony stojí 15 tisíc :)))
Nechci být hnidopich, ale tohle je do očí bijící :o))) Přeji hezký den a nezlobte se na můj názor ;) -
diky@ale.ne *4*
-
Cool!
Čekal jsem teda o něco větší částku, ale na druhou stranu je fakt, že sem chodí především děcka (bez urážky) a co si tak vzpomínám, na SŠ má těch 150 Kč úplně jinou hodnotu *4*
Mimochodem, taky mám přebytečnej klíč na DA:O. Když jsem si stáhl "demo", strašně mě to nebavilo a navíc mi Origin nesmí do kompu, takže jestli někdo chcete, napište mi mailovou adresu... -
Si právě říkám jestli by se za učast v podcastu opravdu nemělo diskutérům platit,pro mě je například takový poslech podcastu pokud je vydařené osazenstvo mnohem zábavnější a mnohem víc mě motivuje k návštěvě tohoto webu než četba článků a recenzí.Jinak s tou bulvárností rozhodně nesouhlasím,Dan je jediný který se kouká na hry střízlivým pohledem nic víc nic mín...
-
Sníme psy.
-
mslim ze se vyplati registrovat aspon to maš bez reklam ;)
-
5 mikrofonu rovna se 5 vstupu ne minimalne nebo maximalne.A malo co se nahrava vetsim poctem mikrofonu.Mozna tak bici sestava.
Na kvalite zvuku se projevuje vic veci, at uz samotny nahravani (pouzity hw, mikrofony, kabely, mixaky, zvukovky etc.) pres mastering az pres samotnou mistnost a nakonec jak dotycny umi pracovat s mikrofonem a dynamikou.
kazdopadne nestezoval bych si na ten mixacek. -
Lachtaní Penis, co jiného by Janchora asi tak mělo zajímat?
(a teď beze srandy, to vážně nevíš co je LP, nebo je to zas nějakej tro(t)ling?) -
budeme umláceni proudem fotonů, pomoc!
-
už teď jim vržou židle... aspoň si to namlouvám *1*
-
Sry, ale nesouhlasím, i bez hostů má podcast drive a šťávu. Poslouchám i některé konkurenční a ty jsou bídné. Dan dělá podcást možná zábavnější, ale na úkor určité bulvárnosti. A co se týče ostatních hostů, tak myslím, že je jich poslední dobou opravdu dostatek. Nemusí být v každém dílu super unikátní host. Předně je potřeba říct, že podcast je stále dělán zdarma a ani hosti za účast nic nedostanou, takže prostě musí mít čas a náladu.
-
Pardáda, doufam, že ti lolani, co označovali donate systém za jasný znak úpadku serveru teď chytnou na nějakou dobu zánět středního ucha. Mír všem
PS: Ještě taková technická, co když vás bude víc jak 5? -
Ještě aby to nahrávalo zvuk dopadajících slunečních paprsků, to by byla teprv hrůza.