Přejít na výpis diskuzí
První měsíc čtenářské podpory Games.cz přes PayPal
3.12.2011 | Redakce Games.cz
180 příspěvků
-
Máma a táta jsou taky sourozenci, co?
-
ano přesně tak..
-
Jop, virtualni meziucet
-
Pst!!!
-
Tak ty peníze si můžeš poslat na paypal účet normálním bankovním převodem, pokud vím... Ale paypal nevedu.
-
nova kamera uz je....
-
O strukture nebo poctu ctenaru games nemusite spekulovat - docela dost udaju najdete treba tady: http://games.tiscali.cz/design/pdf/gamescz_mediakit_cervenec11.pdf ale treba i na netmonitor.cz
-
A z čeho se mu strhnou peníze?z prdele?
-
Nikdy jsem to neřešil, takže to mám pochopit tak, že PayPal je takový prostředník mezi mojím účtem v bance a účtem třeba games.cz.
-
umím si představit, a ani to nedá moc práce, že většina posluchačů podcastu (i zdejších čtenářů) jsou děcka na kapesném, takže...
-
ano, protože IPv6 či další protokoly budoucnosti způsobí nefunkčnost steamu! *1*
-
Nemusis mit platebni kartu.
-
jen se regni, přes paypal už pak jedeš normálně přímo kartou.
-
Tak to jsem zvedavy. Kdy ze je dalsi podcast?
No ale chtelo by to koupit i nejakou lepsi web kameru pro tech nekolik set divaku. To myslim neni zase tak draha zalezitost. *4* Zalozim paypal a take neco poslu. Treba se bude rozdavat Dragon Age II - hra, na kterou mam uz delsi dobu chut, ale kolem niz je prilis mnoho 'ale' abych do ni dobrovolne investoval.:-) -
na paypal se mužeš bezplatně registrovat stačí mít platební kartu *3*
-
Hele mě by to ani nevadilo *1* Pokud by to znamenalo nové album, nebo něco podobného, proč ne :)
-
neasi :)
-
Rád bych také poslal, ale Paypal nemám. Takže bude existovat i jiné řešení?
-
350-700 online divaku? No rikejme teda spis vyzirku, koukat a poslouchat to ano, ale poslat penizky to uz ne. Ne ze by to prekvapilo. Hlavne kdyz nejcastejsi vytky smerovaly prave na spatny zvuk.
-
No podcast většinou sleduje najednou 350-700 diváků online, takže počítám, že games bude mít aspoň 2500 unikátních pravidelných čtenářů :)