Přejít na výpis diskuzí
První obrázky z datadisku Krev a víno pro Zaklínač 3 ukazují nádherný Toussaint
8.12.2015 | Aleš Smutný
135 příspěvků
-
tve tady je zase expertu na umeni. Fascinuje me ze pod hrou jako je witcher 3 je takovadle debilni diskuze. Jako jeden z mala tady jsem cetl vechny zaklinace a musim rict ze ten vizual odpovida lokaci. Taky se mi libi kolik je tady najednou lingvistu a expertu na slova jako kyc.
Witcher je super hra plna bezva obsahu s free dlc politikou a se super datadiskama. Nelibi se vam? ok chapu. Ale bez tech pozerskejch kecu priste. DIky -
Touissant? Tam vládne ta rozmazlená kněžna, co s ní souložil Marigold a co jej pak chtěla popravit, a taky co tam Geralt souložil s nějakou čarodějkou z Nilfgaardu?
nejspíš to hrát nebudu, Witchera už mám dost. -
-
doufali jsme že to napíšeš...
-
-
otázka do placu. Co je největší kýč z poslední doby? Máme na výběr Divinity: Original Sin, Dragon Age: Inquisition.
Pro mě je to asi Original Sin>W3>DA....
U Witchera 3 si vždycky vzpomenu na to úplně první CGI, jak Geralt projíždí tou pustinou, kde visí tu ženskou a on ji zachrání a říkal jsem si, konečně půjdou po té pořádně hutné atmosféře low fantasy a ve výsledku jsme dostali kýč ala Dragon Age. Obrovské zklamaní. -
-
u mě tedy jako největší kýč z poslední doby vede trailer na nové Dark Souls, pak ta předělávka Final Fantasy VII no a pak asi No Man´s Sky
-
styl DO:S mi taky moc neseděl. Srovnatelná hra PoE byla bez toho kýče, byla temnější, měla normální barvy, neměla tam tu křečovitou snahu být vtipná za každou cenu, brala sebe sama vážně.
Witcher 3 mi kýčovitý nepřišel, byl prostě jen nudný - příběhově, repetitivnostní, nezajímavostí světa
DA:I jsem ještě nehrál.
-
-
Pořád mne sere že ten trailer - night to remember není zakomponiván ve hře... Nebude to náhodou tady? :-)
-
-
to cgi tam není, protože to má jinou atmosféru než celá hra, která je jen velký kýč.
-
-
Ale ty seš kýč....
-
-
-
Je kýč a kýč. Tohle je případ toho milýho kýče. Jenom málokterá hra dokáže přinést tu krásnou pohádkovou atmosféru RPGček a adventur z 90. let, to byl nemlich ten stejnej kýč. Tady na těch screenech se to podařilo zopakovat - atmosféra zrovna taková jako tehdy, přitom zpracování moderní. Zaklínač mě nikdy nezajímal, byť podle všeho má kvality, které asi nelze popřít, ale prostě jsem už všech těch víceméně si podobnejch fantasy přežranej. Ale jestli ten datadisk bude vypadat vážně takhle a není to příliš doháněný fotokrámem, tak mě konečně něco ze Zaklínače zajímat bude.
A navíc, jak kdysi napsal Zdeněk Šmíd: "Kdo nemá rád kýč, nemá rád lidi." *1* -
A víte co? Já to hejtovat nebudu. *1* Já si to nekoupím. A vlastně to ani neukradu, protože se mi to nelíbí a nebudu to vůbec hrát.
-
-
ještě nám to přestaň chodit sdělovat do diskuze na Games a budeš úplně zlatej ;) :D
-
-
To je alternativní sdělení, abych vám ukázal, jak jsem hodný. *1* Původně jsem to chtěl úplně rozpucovat, že by z toho konzoláci úchylní na barvičky dostali záchvat, ale pak jsem si řekl, že když budou ty vánoce, tak hejtovat nebudu a místo toho napíšu něco pozitivního, vřelého, dobrého. *1*
-
-
-
ach ano je to tak presaturované a barevné :D... taková místa asnad ani v reálu nejsou:D.... http://www.primaitalia.cz/sites/default/files/web_Liguria_1.jpg
ach:D...
http://images.anchoice.cz/32/270453/original/sitt_1808.JPG -
-
Ono i kdyby nebyly. Není to náhodou fantasy?
-
-
Člověk si nevybere. Když by to bylo černobílé, tak se ozve druhá sorta hráčů, co bude nadávat jak je to prvoplánovaně noir *1*
-
Jejda, to je zase debata... Za mě - kýč je popisován různě. Vyložil jsem to, jako dílo, které záměrně útočí na naše emoce a podbízí se, aby zakrylo vlastní bezcennost. Jako by vám to dílo lezlo do zadnice.
Na první pohled jsou ty obrázky hezké, pak mě ale ty barvy a celková nafintěnost spíš vadily. Je to kýč. Když si mám představit vinařský prosluněný kraj s rytíři v naleštěném brnění a krásnými dámami, které se chovají nanejvýš vybraně, představím si kraj až kýčovitý. A kýč zakrývá vlastní chyby, nějakou zkaženost, dávné, krvavé tajemství, jak napsal Aleš Smutný.
Kýč to je, má ale svůj smysl. Pokud to někdo kvůli tomu nechce hrát, tak.... tak je mi to jedno... -
-
A představíš si ho tak nejen ty, ale i Sapkowski =).
-
-
blbost, takhle to nikde a nikdy nepopisoval, rozhodně to není Walt Disney produkce jako tohle...
-
-
Já jsem si to při popisu téhle oblasti v knížce docela takhle nějak představoval.
-
Jenom tak namátkou jsem prolistoval Paní jezera.
"Ráno po úplňkové noci před sebou spatřili Toussaint koupající se v zeleni a slunečních paprscích. Spatřili hory, údolí, vinice, věže zámečků, jejichž střechy se leskly jitřní rosou. Ten pohled nemohl zklamat, musel na ni udělat dojem. Geralt to věděl předem.
„To je krása,“ vydechla uchváceně Ciri. „Nádhera. Ty zámečky jsou jako hračky, jako obydlí pro panenky…“
„Díla samotného Faramonda,“ poučil ji zasvěceně Geralt. „Jen počkej, až uvidíš Beauclaire. Zámek, palác, zahrady a parky.“"
Takže jasně. "Blbost." -
-
"Ten pohled nemohl zklamat, musel na ni udělat dojem." Tohle je 100% definice kýče...
-
v tom nevidím nic špatného, to je romantický popis, rozhodně ne reklama na kýč jako tento screen.
-
Ale nechaj to tak.. tu na games.cz sú proste zhromaždení asi všetci ľudia, ktorí pre nejaký úplný blbý dôvod neznášajú Poliakov a hlavne CD Projekt RED (asi im zavraždil niekto odtiaľ rodinu alebo čo), takže čokoľvek čo oni vyprodukujú, tak to proste budú neznášať.. ale tak ak nemajú mať z niečoho iného radosť, tak môžme im aspoň toto nechať :D pri nich ani rozum alebo fakty nepomôžu
-
-
Víš, že Walt Disney vlastní i Marvel a Star Wars? *7*
-
-
Marvel doslova nesnáším, ale jako každý mám rád SW, uvidíme, jak to Disney zprzní, zatím to nějak neřeším a dávám jim šanci, ale pochybuji, že někdy uvidíme něco jako v EP3, kde Sithové opravdu vládli filmu, tipuji pohádku, kde černoch všechny pobije, ale aspoň fajn casting na tu holku, je mi hodně sympatická, taková mladá Keira Knightley.
-
-
Náhodou Disneymu se pár věcí v poslední době dost podařilo, třeba John Carter, já mám rád Marvel i SW, na poličce mám steelbook Antmana hned vedle Starwars *5* *15* zajímalo by mě, kolik z těch "každý kdo má rád starwars" má originální film, nebo na to vůbec půjde do kina a nestáhne si místo toho kinorip a později BD-rip *7* (odhaduju tak 90% lidí, co o sobě tvrdí že mají rádi SW) nových starwars se nebojím, protože to nemůže být horší jak epizoda I, kterou považuju za jeden z Lucasových úletů, něco jako Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, které mám čistě z důvodů kompletnosti sbírky
-
V Ep3 Sithové vládli prostě proto, že jinak by asi nešlo navázat na původní trilogii. *15* Nová trilogie je dostatečně odstrašující na to, abych věřil, že hůř to snad ani udělat nejde.
-
-
-
-
-