Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Na Steamu je to za polovic, na GOGu za třetinu. Steam verze nyní 9,99 € (běžná cena 19,99 €), na GOGu nyní za 9,99 $ (běžná cena 29,99 $).
    To jsem zvědavej, kdy se ke dvojce dostanu, když ještě nemám dohranou ani jednotku... *7*
    • Kr.Pa
      Tak na gogu to bude vzdy levnejsi, ten uz patri CDP
    • calwin
      závidím ti :D ja som si prial aby to neskončilo až som sa zrazu objavil na konci 7mej knihy na konci seriálu na konci druhého zaklínača a bol som normálne smutný že už toho neni viac :D
  • h0p3
    Witcher mě, ve svý době vydání, nějakym záhadnym způsobem minul. A ani přes svoje zjevný kvality, už mě neláká se k němu vracet. Ale na tohle by jeden řekl, že se i těšim a že svoji křivdu napravim. *1*

+ Konečně od RDR kůň, co si je zas jednou podobnej!
    • Nevim jestli bude dobrý nápat vynechat předchozí díly zaklínače a jít rovnou k 3.
  • vypada to moc pekne,jak jsem tak nejak dopredu ocekaval, tak nejaky vyrazny graficky skok se nekona, a dle screenshotu hra vypada vizualne velmi podobne jako (graficky nadherna)v2-ka,narozdil od ni vsak bude zde moci engine vykreslovat rozsahle lokace a mnozstvi npc a to bez pritomnosti neustalych loadingu,jako tomu bylo u predchozich zaklinacovskych her.Je to jak rikal kdysi dan v podcastu,rozdil mezi soucasnoymi a next gen hrami nebude patrny na prvni pohled,ale bude znat az pri hranim samotnem...
  • Nádhera , jestli takovou grafiku myslí važně tak se Bethesda má co učit...Ten kůň je skvěle vymodelovaný, prostředí a stromy taky a velryby a nebo nějaké mořské potvory mě hodně ve Skyrimu chyběli. Dle mého by to mohlo hodně využívat DX 11 .

Osobně si myslím že pokud je to poslední díl a další nechystají tak do toho vrazí úplně vše..Jen se bojím aby to zvládnul betatest..
    • nejhezčí koně jsem zatim viděl v Red Dead Redemption :) Jinak tohle vypadá úžasně a pokud to ještě není finální verze tak se máme na co těšit
    • spoock
      Všichni poučují Bethesdu jak má vypadat openworld RPG, ale hlavně, že se to všichni snaží do jisté míry zkopírovat, tedy hlavně úspěch. Zaklínač 2 byl třeba super, mám ho 3x koupený, ale těch nedodělků tam byla taky celá řada.
      • "ale těch nedodělků tam byla taky celá řada"

A všechny je, pomerne rychle, opravili. Finalni verze TW2, jaka je k mani ted, je jakozto update zcela zdarma (vcetne vcech DLC, jak vime) a usla hodne od releasu sakra dlouhou cestu(Dark mod, arenky..). Znovu se budu opakovat, ale to ze Bethesda jako jedina (umi) dela open world RPG jeste neznamnea, ze je dela dobre. Spousta veci tam byla zfusovanych takovym zpusobem, az zrak prechazel, opravy sly ztuha, nikdy sem neslysel Howarda za cokoli sypat si popel na hlavu. Kdyby ta hra stravila dalsi pul rok polishem ve studiu, bylo by to jen dobre.
        Mozna se duvera spousty z nas v CDP ukaze neopodstatnena, mozna si ukousli vic, nez, kolik zvladnou pozvejkat, ale pokud to zvladnou, posune to latku tohodle zanru a snad i postrci TES franchisu, ktera urcite Skyrimem nekonci (dyt jsou tam porad nemale prachy, navzdory vsem objektivnim vytkam)
      • 3x koupený?
        • Odhadoval bych krabicovku, pak treba na gogu a pripadne jeste xbox verzi :).
  • Kazdopadne moc se tesim.Kolik takovejch her clovek za zivot zahraje ze si je pamatuje jeste po letech? :
  • Můžu se zeptat, ta verze zaklínače 2 enchanted edition je i stím dlc co přidává questy do 3 kapitoly s zvětšuje hratelnou dobu o 4 hodiny?
    • MidnighT91
      enchanted edition je posledení verze která vyšla a obsahuje všechno...
      • díky, tak to si za ty 250kč 100% koupim :)
        • TY dlc jsou zadarmo ikdyby jsme měl tu první verzi hry :-)
          • jj, teď jen doufám že tam bude čeština OK, dyštak si ji hold budu muset dodatečně stáhnout :)
  • Situace: Svazaný Shepard u Propasti a Geralt u něj stojí s mečem

Geralt : THIS IS TEMERIA
  • Zdá se to ještě někomu trošičku cellshade...? :)
    • ty jiskry tak trochu vypadaj :)
  • A kdo rikal, ze Witcher 3 bude otevrene RPG ala Skyrim? Me osobne by to lakalo, ale aby si tvurci neukousli prilis velke sousto.
    • Sami vývojáři :) a bude ještě otevřenější bez nahrávacích obrazovek.
  • Stacilo by mi, kebyze to cele bolo hratelnostne na urovni prveho Zaklinaca. Viac nepotrebujem... Avsak -- co to ma znemaneat s tretim dielom? Zase raz im j*be? *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit