Přejít na výpis diskuzí
První obrázky ze Zaklínač 3 ukazují Geralta na koni a na lodi
6.2.2013 | Petr Poláček
137 příspěvků
-
Mohly by tam být i země z jihu, které byly opomíjené (alespoň v malých eventech), ale i za Radanii Temerii a Kovir a další budu moc rad :) a taky za toho koňa :D
-
v dnesnych rpg si pripadam ako keby som hral diablo alebo dmc, tak su akcne. to uz oblivion bolo lepsie rpg nez toto
-
Mno, ja neviem. Z tychto obrazkov sa da sudit to i ono. Na jednej strane to (snad) bude fakt j3ba RPGcko, na strane druhej... Dufam, ze to cele nedos3ru, prilis nezjednodusia a pod. Kazdopadne, screenshoty predbezne vyzeraju pekne. Najma tie s Geraltom na koni.
-
-
Neměl bys bejt mrtvej....?
-
-
Ano, mal by som byt... ale Prastari nikdy nespia, t.j. zijem, dycham sirove splodiny v hlbinach oceanov, ale inak pohoda *4*
-
-
najs *15* *3*
-
-
-
-
Nic moc...
-
No koukám, že koně řídí myšlenkou díky absenci uzdy a třmeny jsou tam jen na parádu. Tohle mě fakt drásá oči, pro boha proč to tam není?! To to nikomu nevadí?!
-
-
jojo asi z toho dnes ani neusnu
-
-
zaklinač je medzi rpg to čo starcraft medzi strategiami, cod medzi strielackami, wow v ramci mmo a justin bieber v hudbe
-
-
A entita "joe" mezi lidmi.
-
hrozne prirovnani vseho
-
To je pochvala nebo hate ? Starcraft je skvělá strategie a Justin Bieber? To snad považuješ za hudbu?
-
-
http://i.chzbgr.com/completestore/2012/3/1/7af3da7d-3fcd-4e7b-b2e9-fe69cf7874ed.jpg
-
-
:P
-
-
-
-
Jinak kdyz uz bych mel mermomoci vizualni stranku hry k necemu prirovnat tak spise nez skyrim to krapet pripomina Assassins creed...
-
Uz aby vysla PS 4:). Jasnej must buy.
Trapáci mínusujou:) -
-
Docela si fandíš, když na PS nevyšel zatím ani jeden Witcher. *15*
-
-
Je vidět, že si nečetl předchozí článek:)
-
-
Máš pravdu, přehlédl jsem zatím dost zevrubnou informaci "PC a všechny konzole nejvyšší kvality". *4*
-
-
-
-
Už teraz to vyzerá veľmi dobre na hru, kde by nemal byť ani jeden loading počas hrania a má mať svet väčší ako Skyrim.. a ktovie ako bude vyzerať, keď pridajú všetky tie efekty, lepšie textúry, tiene, osvetlenie, atď.. no som veľmi zvedavý ako sa im tento diel podarí (škoda, že nevydali dáky trailer)
-
-
Jakým způsobem má ten svět být koncipován? Jestli je plně otevřený, nebo hráč postupuje z jednoho menšího regionu do druhého.
-
-
Presne tak ako Smajdalfcz napísal...a to všetko bez loadingov :)
-
kompletně otevřený
-
-