Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CRYPT
    ja jsem CODckar od dob co jsem zkusil COD2. Driv jsem hraval Medal of Honor, presel jseem na COD a od te doby jsem verny CODcku, at se na mne ale nikdo nezlobi, ale kdyz porvnam gameplay z Battlefieldu 3 a tohoto odpadu - ze by predelavka MW2? - tak je mi do breku. Co to proboha je? Premylim ze pujdu do Red Orchestry, protoze Battlefieldu moc neverim a toto COD vypada na slataninu z EPIC FAILU MW2. Dekuji nechci
    • Já přeju COD drtivý neúspěch, aby se autoři probrali a konečně udělali něco nového. Recyklovat a těžit z toho prachy je až moc snadný. Jen smůla, že trh s hrami dělá skoro výhradně USA (nepočítám trh v Asii, který je zaměřen trochu jinak) a tam se vzhledem k cenám prodá prakticky cokoli - takže i úplný hnůj. Díky tomu vzniká řada naprosto zbytečných her.
      • On je časem potká stejný osud jako sérii NFS... ale na (ne)probuzení EA jsem čekali podstatně délé... doufám, že se Activision vzpamatuje rychleji *3*
  • Rinkimen
    Možná se mi budete smát, ale nestala se náhodou chyba? Nemá být na konci traileru "MW2 new map package"? Připadá mi to naprosto stejné...
  • RATATATA +500 SUPERKILL, RATATATA +600 ONE SHOT KILL,RATATATA +450 HEADSHOT (MAXIMUM SERGEANT), RATATATA +700 HEADSHOT,RATATATA +300 PAYBACK,RATATATA +750 MAXIMUM KILL
    (MAXIMUM SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS ),RATATATA +730 ULTRAKILL (MAXIMUM SERGEANT OF THE MASTER SERGEANTS MOST IMPORTANT PERSON OF EXTREME SERGEANTS TO THE MAX )
    Tak dementni gameplay jsem uz hodne dlouho nevidel,vsude blikaji cisilka ,zbrane se chovaj hur jak paintballky,no tragedie *1* .
    Ale hlavne ze je to vsechno supercool
  • call of booty: modern whorefare *5*
  • Déjà vu ???
  • Prestante tady porad spamowat porad dokola a becet. Stejne si to vice jak polovina lidi koupi i nekteri kteri tvrdi ze ne. Pokud se vam hra nelibi tak ani na tyhle fora nechodte. *10* Tam si reagujte na prizpevky z BF3. Ja jdu do obou her ale to jak tady melete porad dokola je hnus
    • Zalez, ovečka *7*
    • Nekoupim, ale ani nestahnu, to je rekl bych jeste vetsi trest *12*
    • nebrec
  • jesusek
    Když už udělali po třetí.. nebo po kolikáté, co já vím... tu stejnou hru, tak by tam mohli přidat alespoň jednu důležitou věc. A tou je RECOIL!! Hrál jsem teď Black Ops v té "weekend free" akci na Steamu a musím říct, že pocit ze střelby se prostě nedostavil. Bez zpětného rázu taky samozřejmě není problém někoho zabít i přes půl mapy neustálým fullautem bez jakékoli námahy. Jeden z důvodů, proč dám osobně radši přednost Counter-Striku nebo Battlefieldu.
    • Ja mw2 hral v minulem freeweekendu a musim rict,ze tolik headshotu behem jedine hry jsem v zadne jine hre neudelal.Az mi to prislo uz komicke.
      Tohle je proste rambo styl hra.
  • Ten engine se podobá tomu hnusnýmu z BO *7* Kdyby nechali ten z MW2...
    • Ten engine, kamarade, je uz z CoD2 uplne stejny... jako je trosku vylepseny, ale CoD2, CoDMW, CoDWaW, CoDMW2, CoDBO, CoDMW3.. vsechno to jede na zaklade enginu z roku 2005.
      • jasny je to stejny, ale v MW2 byl aspon vylepsenej a pouzival lepsi textury, v BO to zas bylo hnusne vyblity.
      • johnysak
        A to sem si říkal že to v ubisoftu trochu přehaněj s enginem v assassins creed, kterej je od prvního dílu stejnej. Spletl sem se........
  • prvni poradny trailer? .) to je vice nez usmevne. zvlast pri porovnani s BF3. prvni CODy jsem mel rad, ale tyhle recyklovane datadisky s novyma mapama...ne diky
  • No pokud jde o efekty, hlavně v fps střelba se zbraní je pro mě nejdůležitější, tak horší šit sem neslyšel. To se tam nahání s pistolkama na paintball, nebo při tom serou strachy? A pokud jde o samotnou hru, DEJA VU už po nekolikáté.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit