Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Assassin's Creed IV ukazuje pirátský život v kostce
3.3.2013 | Petr Poláček
215 příspěvků
-
aj ja chcem take zeny *13*
-
-
To si ještě chvíli počkáš než vyjde nějakej "!sex machine!"... Do tý doby zkus zapátrat mezi živými.
-
virtuálné?
-
Přestaň myslet na ženský a buduj vlast soudruhu!
-
-
Trailer je fajn a hra to taky nemusí být vůbec špatná, ale já bych byl rarši, kdyby měla se sérií AC společného co nejméně. Tedy žádný animus, žadné spletité rodinné potomstvo, žádné trapné oblečky s cool-kapucou, no a úplně překopat soubojový systém (ten už měl být nový u AC3) je téměř nezbytné...
3rd person akční hru na piráty bych si určitě nechal líbit, ale se vším, co k tomu patří. Otevřená mapa, vytvoření svého hrdiny a najímaní posádky, nakupování nových lodí, plenění přístavů atd. Chtělo by to trochu vypiplat i ono plachtění, protože ani v tom AC3 mi to nepřišlo jako něco zábavného, ale kdybych citíl, že to má v rámci příběhu nějaký smysl, třeba by mě to i bavilo...
Předem tedy neodsuzuji, ale přijde mi, že se tady zbytečně slučují 2 hry, jejichž spojení je spíše na škodu. Ale chápu, že jméno prodává... -
-
v AC3 žádné plachtění nebylo a troufnu si tvrdit, že v AC4 taky nebude.
-
-
Video pěkný škoda že to není jiná hra
-
úplně na mě dejchnul začátek Desperáda
-
-
"...chcije na barmana, chcije na telefon, jen do ty zasrany sklenice ani kapka!" :D
-
-
To vypadá, že jediné prostředí, ze kterého UbiSoft neudělá AC hru je současnost, resp. blízká budoucnost -- na to už mají Sama Fishera.
-
-
A tu sérii už taky podělal.....
-
-
ja si snad warrior within a two thrones nainstaluju znovu...
-
Som jediný kto podla podtitulu " Black Flag " očakával asasínsku hru z prostredia americkej punkovej scény rokov osemdesiatych ? Pretože také niečo by ma bavilo odosť viac :-)
-
-
Taky nechápu, proč jako hudba v traileru nehraje Rise Above. *1*
-
Je fakt, že celkově udělat jakoukoliv hru z tohohle prostředí by bylo super.
-
-
http://www.blogcdn.com/www.gadling.com/media/2009/06/somali-piratesdotcom.jpg
Mladsi kolegove zdravi... -
a taky je podle jeho známejch šílenec
Co proti nám furt maj? -
Je to trochu mimo misu, ale nase oblibena pani "zurnalistka" ze serveru novinky.cz prisla s tim, ze za zmatek v hlave 17-ti letyho kluka co se v patek rozsekal v tatove audi muze hra Mafie....dejte si pozor, co hrajete!
-
-
To se mi nezdá, v Mafii se většinou jezdilo opatrně, protože se tam překročení rychlosti trestalo a když jste se tam rozsekali o nějakou zeď, tak to Tommy moc nerozdýchal :D
-
FYI - je to úplně jiná autorka
-
Tak samozřejmě. Chlapec bezpochyby vyrůstal v podnětném prostředí, kde se mu dostávalo lásky, pozornosti, podpoře jeho vlastní individuality a byly mu vštěpovány morální hodnoty, a všechno to blahodárně působilo na zdravý vývoj jeho smyslu pro realitu a sebereflexi... No a pak najednou přišla Mafia, a všechno tohle zbořila! 17 let zdravého vývoj fuč, stačilo pár hodin u počítačový hry a dílo zkázy bylo dokonáno...
-
-
Taká je realita...možno trochu tvrdá pre rodičov, aj keď nemyslím, že si budú schopný priznať vinu a ponaučenie. Ale pravdivo si to vystihol !
-
-
Podle tohodle "článku" celou noc před tim prochlastal a buhví co ještě bral, to ale neřeší, hlavně že hrál hru
-
Carmagedon *1*
-
-
Hmm já se včera díval na film a tak mě napadá že vezmu kladivo u umlátím s nim souseda. Ti novináři mají fakt v hlavě na****.
-
-