Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle má vicházet herní série. Každý rok Assassin's Creed,Né jako gta roky čekání.
    • jakým jazykem ty hovořit?
      • Veskoslav
        2. třída speciální školy, musíš ho omluvit. Pravopis asi mají v 6. třídě.
        • I ty nacisto ;) Nevšiml jsem si ,že by tu bylo umožněno opravovat text anonymům . Takže buď rád , že ty jsi osmi/devítitřídku vyhodil ;)
  • vypadá to dobre, mohl by to být první díl z tehle serie ktery bych si zahrál. A co je na tom že vychází tak často? Proste ve studiu maji peníze a makaj a ne jak jinde že se jenom valají pak je jasne ze hra vychází každych pet - deset let
    • Veskoslav
      Jasně. Makaj tak, že se mi tolikrát stalo, že se mi můj cíl vraždy propadl texturou do nižšího patra, zasekl jsem se ve stromě či jsem narazil na nesmrtelného vlka. Ať udělají ksakru pořádně jednu hru a pak se pouští do další. Ale vydat zmetka jako je AC III, který má chyb požehnaně a to nemluvím o těch herních jako nádherná ukázka tuposti AI, kdy jednoho zabíjíš a dalších 10 ti tleská do rytmu úderů sekery.
      • ty si asi neuvědomuješ, že kdyby po tobě šlo v jednu chvíli 5 protivníků a všichni by do tebe sekali najednou, tak bys to neustál a umíral bys každých 5 minut ... to by někoho bavilo ?
      • To by museli přepracovat celý soubojový systém. A nevím proč to tak moc lidi vyčítá zrovna AC3, když v předešlých dílech to bylo ještě horší. Je pravda že souboje by dosti okořenilo, kdyby byla AI více aktivní, ale na to už čekáme od prvního dílu. Taky bych rád viděl návrat k mechanice soubojů z Warrior Within, kde byla obtížnost příjemně skloubená se zábavou.
        • firebug
          Nemůžu mluvit za ostatní, ale mě soubojový systém vadil v AC3 tak strašně moc, protože tam proti hráči stály zástupy vojaků (někdy i dost přes 10 a aktivně bojují maximálně 2) a tak to působilo absurdněji. A HLAVNĚ AI byla tak přebuzená, že se ji téměř nedalo utéct a hráč byl do soubojů tlačen, ale v předchozích dílech se z otevřených potyček snažil zdrhnout (můj případ).
        • obtížnost příjemně skloubená se zábavou? dodnes si vzpomínám, jak jsem úvodní "tutorialovou" bitku na lodi ve Warrior Within opakoval asi 20x, a tu následující s havraním démonem snad ještě víckrát (ta byla ješte navíc po skákací pasáži, co se musela po každé smrti opakovat), nadával jsem u toho tenkrát opravdu sprostě na všechno a na všechny, myslím že dnešní mladí hráči by se z toho po*
          • Pro mě je zábava u hry v tom, že proniknu do jejích mechanik a postupně je ovládnu.
            V současné době u AAA titulů obecně chybí radost z překonávání překážek.
            Asi je těžké najít tu rovnováhu mezi obtižností a na oko pěknou podívanou, kterou AC díky těmto zjednodušujícím mechanismům disponuje. A mám obavy, že pokud by se obtižnost zvýšila, bylo by nespokojených hlasů v řadách hráčů mnohem více.
            • Jasne no, asi se shodneme, ze dat do turorialu souboj co ostrileny paran (to jako ja :) zvladne na 20 pokusu asi neni to prave orechove, tyhle veci by asi mely resit volby obtiznosti. Treba prvni dil Sands of Time mi prisel desne jednoduchy, ale pritelkyne co to hrala semnou nemohla za nic na svete dat nektere pasaze (souboj v trunim sale) a musel jsem je za ni dohravat, ta kdyby hrala Warrior Within tak z toho zesili (jeste ze jsme se mezitim rozesli :)). Na druhou stranu, 20 joudu co jen stoji a cumi jak je pokosis taky neni uplne ono.

Dobre reseni ma treba God of War, kde se s obtiznosti zveda i agro nepratel, urcite by nebyl problem pridat to do AC
  • No vypadá to skvěle. To nejlepší z AC3 + trocha toho tichýho zabíjení v karibských přístavech. Už se těším. A zajímalo by mě, kam AC4 posune příběh série (jelikož jsem ještě nedohrál AC3, tak ani nevím, kde se právě nachází *3* ).
    • Desmondovu linku posune daleko, az nejdal co to jde :)
  • Oni lidi z Ubisoftu myslí na ty prachy tak mocně, že už úplně zapomněli, jak si ohlídat uniknutí prvního traileru.
    • No oni sú tieto "úniky" často úmyselné, je to jednoduchá virálna reklama...
  • Poslední dobou mi v Chromu neběží žádné video z games. Čím to je?
    • Stillson
      To mě videa běží, ale nějak mi drhne zvuk. Od té doby co mají nový přehrávač. Ale co přinejhoršim se na to podívá člověk na youtube.
      • stejnej problem se zvukem i u me.. oprava pres pomocnika "google" nepomohla..
  • MidnighT91
    Pokud hra výjde takhle rychle, tak bych raději počítal s tím že bude o polovinu kratší jak trojka. Kenway vypadá jako sympaťák ale radši bych pořádného drsňáka co si musel kvůli HB ufiknout prst...
    • ringmancz
      je mezi tím rok, jako mezi všema AC hrama. když se podíváš na titulky k některé z těch her, tak uvidíš kolik na tom dělá lidí z různých studií
  • a taky je podle jeho známejch šílenec
    Co proti nám furt maj?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit