Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Assassin's Creed IV ukazuje pirátský život v kostce
3.3.2013 | Petr Poláček
215 příspěvků
-
Jsem za každou 3rd person akci/rpg/adventuru, která má příběh, rád, protože jich tolik zase nevychází.
Sice to vychází dříve než jsem předpokládal, ale nevadí.Těším se i když je fakt, že tohle možná měla být AC3 a AC4 měla být s Connorem. -
aj ja chcem take zeny *13*
-
-
To si ještě chvíli počkáš než vyjde nějakej "!sex machine!"... Do tý doby zkus zapátrat mezi živými.
-
virtuálné?
-
Přestaň myslet na ženský a buduj vlast soudruhu!
-
-
Konečně suprový nápad. Musím uznat, že první trailer vypadá opravdu bombově. Piráty jsem miloval už jako malý kluk, když jsem si stavěl lodičky z LEGO a tohle prostě vypadá konečně k světu. Zatím každý díl mě unudil k smrti včetně trojky, kterou jsem prošel velmi rychle a bylo to velké zklamání. Tady by mohl být asasín začínající pirát se svou vlastní lodí, dělat nájezdy na pobřežní městečka a plenit je, účastnit se velkých námořních bitev, které byly to nejlepší z trojky a pěkně si užívat toho pirátského dobrodružství. *1*
-
-
To zní jako touha po dobrodružství a určité míry svobodného rozhodování ...... dočkáme se RPG Assasina ?
-
-
Je hodně smutný, že hráčská komunita nedokáže táhnout za jeden provaz. Vím, že je to trochu scifi z mnoha důvodů, ale přece, kdyby se nějak obecně dostalo do podvědomí, že "špatné" hry typu Cod se budou stahovat a ty dobré (typu Zaklínač) kupovat, třeba by studia hned začala přemýšlet jinak.
-
-
OT: Zaklínač 2 podle mě není dobrá hra.
-
Podle mě je lepší aby si každý kupoval co chce, ono jim to stejnak po čase dojde viz. Capcom a RE 6 :) . Po RE6 přiznaly že udělaly chybu že to dělaly pro masy a že další díl bude vrácení k horroroví atmosféře 1,2,3 . Co se týče CoD a BF3, tak to jsou maistreamové záležitosti ( tedy v případě COD jen 4) a ty se měnit nebudou, protože ty soutěže tam jsou a je to velký lákadlo na hráče. A co se týče ostatních studiích tak ty to taky poznají, ale bohužel až za hodně dlouho, i když EA by to kvůly těm transakcím mohla poznat velmi brzy. :D
-
Táhnout za jeden provaz? S takovýma volama tvýho ražení? Aby si panáček hrál na coup détat herního průmyslu? To víš že jo. Hlavně, že ty kydáš něco o hráčské komunitě. Ať si každej kupuje co chce a dle libosti a ty se z toho klidně podělej.
-
-
Ano ano, ať si každý kupuje Cod, hehe.
-
-
-
budu mluvit za sebe, ale sakra jestli se toto povede tak to bude skutecne brutalni smazba
-
No jo , přesně to místo z traileru kdy většina z nás stopovala jste vypíchli .... dobrá práce ;)
Těším se na Piráty z Karibiku .... hašašín tam bude jen strašit . -
Jako ne že by to nepřipomínalo další dojení ve stylu známá značka+lákavé téma, ale může to být dobrý. Navíc to není 100 a 1 střílečka na ten samý jeden způsob, ale pořád to je originální herní série(ve skutečnosti už tak 5ti dílná ale co). Jo a jen tak mimochodem, balení ženských po assasínsku mě dost rozesmálo. Dobrý trailer.
-
Pirátské prostředí si určitě užiju a chlapci ukázali, že ku**a umí....nicméně u posledního dílu jsem byl na konci trošku zklamán a udělal jsem jen waaaaat?....takže jsem docela zvědavý, jak to budou chtít do "hlavního" příběhu zakomponovat
-
-
čím dál bude další díl o tzv. hlavního příběhu, tím líp
-
-
Hlavním příběhem myslíš tu sci-fi linku o Desmondovi? V tom případě to vidím přesně opačně. *3*
-
-
No já nevím...co si vzpomínám, Desmond umřel, nebo to tak mělo být či to tak vypadalo....takže předpokládám a spíš hlavně doufám v novou postavu....a pak by mě zajímalo co dál....máme tu bohyni pochodující po světě zrovna, co asi bude holka dělat...hmmmm
-
-
hmm. Díky za spoilery, idiote.
-
-
-
-
-
Prostitutky v reálu často nepatří mezi nejpůvabnější dívčiny... Tak není důvod proč by tomu tak mělo být i v AC IV... Zaklínač vychází z knížek a čarodějnicím je v nich 17 let, byť Triss v Zaklínači je podle vzhledu něco mezi 25-30... Assasíni jsou jednou z nejvychvalovanějších sérii a já paradoxně nehrál ani jeden díl, což je asi škoda, kvůli té hloupí UBi ochraně...
-
-
OT: Čarodějky v Zaklínači nebyly 17-ti leté, ale spíš tak 100 až 200 leté (ty nejstarší myslím i víc a to nemluvím o elfkách). O Triss se psalo, že byla relativně mladá (myslím kolem 80). Že všechny vypadaly luxusně a tak nějak kolem 25-30 bylo díky magii, neboť původně zdaleka ne všechny byly krásky.
-
-
Myslím, že spíše chtěl poukázat na to, že zatímco v knížce většina čarodějek udržovala svůj vzhled po 20 let, ve hře vypadají na 25 a více (Třeba Fellipe Einhart, nebo jak se to píše, na těch 30 celkem sedí)...aspoň tak jsem to pochopil.
-
Jop, Jennefer měla hrb než se stala čarodějkou.
-
-
-
Pardon-není důvod proč by tomu tak NEmělo být i v AC IV.