Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak uz tady nekdo psal - tohle neni AC a kdyz si tento nazev ze hry odmazame, tak z toho muze byt i zajimava hra. Nicmene tohle je posledni hrebik do rakve pro 2 dilnou serii AC. Skoda
    • mohli by z toho udelas pekny crossover Assasin´s Creed x Risen
  • Amylee.Anderson
    Od 1:35 to sice je lepší jak celá trojka dohromady a ten blonďáček je fešnej, ale.. achjo *9* Na tý lodi to vypadá, jak když si toho blonďáka najali jenom proto, že umí dobře zabíjet. Což by vlasně bylo lepší, než že by byl pirát.
    • jj udelali z neho nemoralniho reznika, ale kdo vi jak to bude... pomsta, laska, nebo treba spatna vychova? :-) S piratama bych se nedivil. :-) Jedno je jasny... bud to bude prijemna zmena v serii AC, nebo to bude jen dojna kr*va. (zvlastni, to slovo patri mezi zakazane) :-D
  • Nevyšel teď náhodou jeden Ass Creed?
    To lidem nestačí jedna porce sra*ek na rok?
    Protože tahle serie není nic jiného než kupa sra*ek.
    • První dva díly vypadaly nadějně, ale pak si nejspíš žabožrouti
      řekli "sakrblé, leze lev do tramvajé, žeremandle a loupesijé, u Napoleonovy zadnice, to by bylo abychom z toho nevyrazili víc le prachů, mondié (a šli si dát na oslavu le bagetu)" a tak se můžeme těšit na Assasin´s Creed 15
  • Spades
    Máte tam 2x PS3
  • zase multikulty bblost ze.-
    • Co máte furt s tím slovem "multikulti" ?To neumíte psát nic jiného? Furt u všeho - to je multikulti.
  • Umaroth
    Nevím proč, Ale Assassins Creed sem hrál první díl, a i když mám doma na poličce druhý a brotherhood, tak se pořád nedokážu přesvěčit, že si je chci zahrát....
    • To musíš být asi štastný člověk, když investuješ do věcí, které nevyužíváš. To je jako když si koupíš auto, ve kterém nejezdíš. *4*
      • ... ale můžeš je chodit oprašovat a radovat se z vzrůstající ceny archiválie .
        Každý jsme nějaký , někdo archivuje víno , někdo auta a někdo .... krabicovky (protože kochání se pohlednicí s kódem je o ničem ) ;)
        • Mám dojem, že většina si úspěšně archivuje hlavně vypatlanost.
    • MidnighT91
      Děláš chybu, Eziův život určitě stojí za zkouknutí, takhle mi k srdci naposled přirostla lara v prvních čtyřech hrách...
    • kubi-wan
      Minimálně ke druhýmu by ses přemluvit určitě měl.
    • Ataker
      To samé je i u mě *7*
  • Všiml si někdo že ten assassín vypadá trochu jako princ ze hry Prince of Persia: The Forgotten Sands. Akorát je blonďák. Například tady: http://www.the2bitgamers.com/wp-content/uploads/2010/06/Prince-of-Persia-The-Forgotten-Sands-Trailer-HD_4.jpg
    • kubi-wan
      To je fakt... tam taky princ vypadal jak vopičák... mám radši jeho obličej z jakoýhokoli dílu "pískový trilogie"...
    • Mě připadal jak princ ze Shreka *5*
  • jo a btw chyba jak ríka i seen him clear entire dock of spanish soldiers (viděl jsem ho vyčistit celou palubu od španelských vojáku.)

tak ti "španělé mají modré uniformy" ve skutečnosti byly španěle oranzovi
    • Magister_Peditum
      Španěláci měli bílé nebo modré (i když takto světlemodré neměli, spíš tmavé) uniformy (žluté měli spíš určité hodnosti než řadoví vojáci).
  • Přijde mi to nějak brzo, sotva vyšla trojka už rychle cpou další díl ..

A ten nový přehrávač nebo co to je, to je zas další šílenej pokus o něco pomalýho?
    • Mart9
      Stále je pro mě záhadou, co bylo špatného na tom starém přehrávači, když jsem s ním nikdy neměl žádný problém. Teď je tady nový, taky v pohodě funguje, ale stěžovat si na fungující přehrávače je asi mezi místními diskutéry v módě.
      • Asi tak, mě taky jel v poho jak ten starý, tak ten nový taky.
        PS: Mě se zdá že ten nový jede o něco líp, to načítání se mi zdá rychlejší.
  • Predator::D blik tak vi,ze ji to soli penize tak se muzem dockat AC treba 12 z budoucnosti :D
    Ten AC 3 by nebyl spatny jen,kdyby to nebylo delany pro masy,protoze tech chyb a nesrovnalosti..Nerikam,ze to nezabavi,ale postupem casu to unudí
    • To je mi jasny, že je to kvůli nenažranosti. Jen o důvod víc, proč si 4ku případně stáhnout a nekupovat, protože není jiný způsob jak vyjádřit (ne)podporu ...
      • conflig
        Když tě ta hra teda tak štve, tak proč by si teda pak měl hrát pirátskou verzi???? (myslím cracklou.. ně že je to o pirátech*1* )
        • Ale já se nebavím, že by mě ta hra štvala. 2ku jsem měl koupenou a po chvíli prodal, 3ka je mi u pr... měl jsem ji chvilku nainstalovanou a šla. Tahle serie mě nebere.
        • Mart9
          protože tim bude protestovat *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit