Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Assassin's Creed IV ukazuje pirátský život v kostce
3.3.2013 | Petr Poláček
215 příspěvků
-
Jak uz tady nekdo psal - tohle neni AC a kdyz si tento nazev ze hry odmazame, tak z toho muze byt i zajimava hra. Nicmene tohle je posledni hrebik do rakve pro 2 dilnou serii AC. Skoda
-
-
mohli by z toho udelas pekny crossover Assasin´s Creed x Risen
-
-
Od 1:35 to sice je lepší jak celá trojka dohromady a ten blonďáček je fešnej, ale.. achjo *9* Na tý lodi to vypadá, jak když si toho blonďáka najali jenom proto, že umí dobře zabíjet. Což by vlasně bylo lepší, než že by byl pirát.
-
-
jj udelali z neho nemoralniho reznika, ale kdo vi jak to bude... pomsta, laska, nebo treba spatna vychova? :-) S piratama bych se nedivil. :-) Jedno je jasny... bud to bude prijemna zmena v serii AC, nebo to bude jen dojna kr*va. (zvlastni, to slovo patri mezi zakazane) :-D
-
-
Nevyšel teď náhodou jeden Ass Creed?
To lidem nestačí jedna porce sra*ek na rok?
Protože tahle serie není nic jiného než kupa sra*ek. -
-
První dva díly vypadaly nadějně, ale pak si nejspíš žabožrouti
řekli "sakrblé, leze lev do tramvajé, žeremandle a loupesijé, u Napoleonovy zadnice, to by bylo abychom z toho nevyrazili víc le prachů, mondié (a šli si dát na oslavu le bagetu)" a tak se můžeme těšit na Assasin´s Creed 15
-
-
Máte tam 2x PS3
-
zase multikulty bblost ze.-
-
-
Co máte furt s tím slovem "multikulti" ?To neumíte psát nic jiného? Furt u všeho - to je multikulti.
-
-
Nevím proč, Ale Assassins Creed sem hrál první díl, a i když mám doma na poličce druhý a brotherhood, tak se pořád nedokážu přesvěčit, že si je chci zahrát....
-
-
To musíš být asi štastný člověk, když investuješ do věcí, které nevyužíváš. To je jako když si koupíš auto, ve kterém nejezdíš. *4*
-
-
... ale můžeš je chodit oprašovat a radovat se z vzrůstající ceny archiválie .
Každý jsme nějaký , někdo archivuje víno , někdo auta a někdo .... krabicovky (protože kochání se pohlednicí s kódem je o ničem ) ;) -
-
Mám dojem, že většina si úspěšně archivuje hlavně vypatlanost.
-
-
-
Děláš chybu, Eziův život určitě stojí za zkouknutí, takhle mi k srdci naposled přirostla lara v prvních čtyřech hrách...
-
Minimálně ke druhýmu by ses přemluvit určitě měl.
-
To samé je i u mě *7*
-
-
Všiml si někdo že ten assassín vypadá trochu jako princ ze hry Prince of Persia: The Forgotten Sands. Akorát je blonďák. Například tady: http://www.the2bitgamers.com/wp-content/uploads/2010/06/Prince-of-Persia-The-Forgotten-Sands-Trailer-HD_4.jpg
-
-
To je fakt... tam taky princ vypadal jak vopičák... mám radši jeho obličej z jakoýhokoli dílu "pískový trilogie"...
-
Mě připadal jak princ ze Shreka *5*
-
-
jo a btw chyba jak ríka i seen him clear entire dock of spanish soldiers (viděl jsem ho vyčistit celou palubu od španelských vojáku.)
tak ti "španělé mají modré uniformy" ve skutečnosti byly španěle oranzovi -
-
Španěláci měli bílé nebo modré (i když takto světlemodré neměli, spíš tmavé) uniformy (žluté měli spíš určité hodnosti než řadoví vojáci).
-
-
Přijde mi to nějak brzo, sotva vyšla trojka už rychle cpou další díl ..
A ten nový přehrávač nebo co to je, to je zas další šílenej pokus o něco pomalýho? -
-
Stále je pro mě záhadou, co bylo špatného na tom starém přehrávači, když jsem s ním nikdy neměl žádný problém. Teď je tady nový, taky v pohodě funguje, ale stěžovat si na fungující přehrávače je asi mezi místními diskutéry v módě.
-
-
Asi tak, mě taky jel v poho jak ten starý, tak ten nový taky.
PS: Mě se zdá že ten nový jede o něco líp, to načítání se mi zdá rychlejší.
-
-
-
Predator::D blik tak vi,ze ji to soli penize tak se muzem dockat AC treba 12 z budoucnosti :D
Ten AC 3 by nebyl spatny jen,kdyby to nebylo delany pro masy,protoze tech chyb a nesrovnalosti..Nerikam,ze to nezabavi,ale postupem casu to unudí -
-
To je mi jasny, že je to kvůli nenažranosti. Jen o důvod víc, proč si 4ku případně stáhnout a nekupovat, protože není jiný způsob jak vyjádřit (ne)podporu ...
-
-
Když tě ta hra teda tak štve, tak proč by si teda pak měl hrát pirátskou verzi???? (myslím cracklou.. ně že je to o pirátech*1* )
-
-
Ale já se nebavím, že by mě ta hra štvala. 2ku jsem měl koupenou a po chvíli prodal, 3ka je mi u pr... měl jsem ji chvilku nainstalovanou a šla. Tahle serie mě nebere.
-
protože tim bude protestovat *1* *1*
-
-
-