Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Assassin's Creed IV ukazuje pirátský život v kostce
3.3.2013 | Petr Poláček
215 příspěvků
-
Dobře, někomu už může přijít kyčovitý jakým směrem se série vydává, ale AC si rád zahraju vždy i kdyby tam pobíhala Kleopatra s kudličkou..
-
-
Někomu to může přijít kýčovitý? To už snad víc kýčovitý nemůže být. You´re typical cassaul player.
-
-
Ale notak, nebuď takový pesimista, jsem si jistá, že v AC5 přijdou na něco kýčovitějšího :D
-
-
máš pravdu
-
-
-
Tak zrovna toto by bylo velmi zajímavý, Assassin z prostředí egypta... Ale piráti... fuj
-
-
Pár screenu ze hry http://www.pcgamer.com/previews/assassins-creed-4-black-flag-everything-you-need-to-know/
-
Už od dětství žeru piráty, takže se mi tento nápad líbí a těším se, ale co očeekávat po fiasku trojky..... hlavně at neudělají z hlavního hrdiny slečinku co kope do koulí viz.Connor
-
Titulky. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Tg3Ir8QaT9o&feature=youtu.be -
Teda nevím, ale hlavní hrdina my spíše připomíná seveřana než piráta *1* Že by náznak o čem budou další díly.. *3*
-
Nechci přilévat olej do ohně, ale jak se tu točí diskuse, jestli by opravdu hodně vadilo odstranit z dalšího dílu AC kápi a skrytou čepel, tak odpověd zní - ano, vadilo, né třeba konkrétně mě, ale když byla hráčská komunita schopna odsoudit nový Devil May Cry dopředu jenom kvůli vlasům hlavní postavy... Co by se teprve stalo kdyby zmizela kápě u Assassins Creed? Bože to bych se radši odstěhoval do Afriky než každý den číst ty rozbouřené články všude kolem :D
-
-
ááh crap špatná diskuse přehodím to do správné :D
-
-
No doufám, že hlavní hrdina se bude jmenovat Henry Rollins.
-
-
Spis Evan Stone *3* Ten uz si pirata i zahral.
-
-
Jo a celkově mi to přišlo lepší jak ten film s Deppem. Dobrý efekty, příběh a ty hlášky!
-
-
-
Aspon je to pro UBI skvela prilezitost ukazat realisticejsi pohled na piratsvi misto nejake pestrobarevne disneyovske atrakce pro deti s mluvicimi papousky a kapitanem s drevenou nohou a paskou pres oko, co mluvi stylem "Yo-ho-ho mateys, lets sail to the bloody seas!" Vrazdeni, loupeni, znasilnovani, pleneni, vypalovani, unaseni deti, kurdeje, hlad, vzpoury.. oh wait
-
-
V AC budou piráti vylíčení jako superhrdinové, kteří zabijí 40 lidí aniž by se jich někdo dotkl.
-
Realistický pohled v sérii AC? WTF? *15*
-
-
realistictejsi :)
treba dvojka mela sice absurdni souboje, ale realie renesancich mest mela zpracovane pekne, aspon co se tyka dulezitych mist a budov to bylo vazne trochu jako prochazka po Benatkach nebo Florencii
v karibiku nejake realie pamatek ci historickych budov moc resit nemusi, tak by se mohli zamerit na realisticke zobrazeni zivota na lodi :D
-
-
-
Assasin´s Creed: Black Pearl - protagonista - Jack Sparrow
-
-
Hahaháááááá jsi první koho to napadlo! Gratuluji!!! Rodiče musí být táák pyšní
-
-
trailer pěkný, to je asi tak vše, už se těším na Lukášovu recenzi