Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    Nebylo těch assassínů už dost ? *7*
    • Dojí značku ... dnešní hypermarket korzující ovečky bez loga nekupují ;)
  • hmm aneb jak udelat z mini hry v jedny hre, hru celou. Nevim jestli jim to vyjde i kdyz uspesny to 100% bude takle uz to holt dneska je a priklon k akci vychazi i kdyz si muzem stezovat jak chceme ale cisla mluvi za sebe.Takovy uz tydle hry sou.Skoda jen ze clovek nemuze hrat za dospelyho chlapa kterej by se mi jako pirat libil vic (i ve trojce se mi vic libil zacatek nez cela kampan za toho druhyho blbce) ale zase jen za bezpohlavniho pubescenta.
  • Takze takto bojuje ubisoft proti piratstvu, vyda hru s piratmi v hlavnej ulohe :)

hehe http://i.imgur.com/zb4kWxy.jpg
  • ja si snad warrior within a two thrones nainstaluju znovu...
  • Příběh téhle série v kostce: Assassin... A$$a$?in... A$$a$$!n.
  • Heh dobré když se ptají Černovouse o názor na naší postavu a on ji vychvaluje :) co myslíte bude černovous ve hře ?
  • Vypadá to výborně. Sice bych radši středověk, ale proč ne, V AC3 se mi na lodi líbilo *1* Jsem jenom zvědavej, kdo si tentokrát vleze do Animu, když o Desmonda jsme přišli. Hlavně proto, že pořád je to jeho předek. Na druhou stranu, rodinný strom je tak obrovskej, že tam můžou dát vlastně kohokoli.
    • CRYPT
      to ze jsme prisli o Desmonda jsi vycetl z nejake encyklopedie? Ja pokud se nemylim, tak tam nikde jeho smrt nebyla, ale melo to neuzavreny konec
      • Kozy
        ale to se podívejme..
  • Trailer fakt pěkný,ale sotva skončí jedna masáž,už ji nahradí druhá...
  • Náhodou po ACIII se konečně na dalšího assassina těším. Pořádná pirátská hra chybí jak sůl. Sice je pravda že v Altair byl gentleman a gentlemana piráta si nějak neumím představit, ale i tak si myslím že by to teoreticky mohlo vyjít jako koncept. By the way dejte sem přehrávač co funguje
  • Já se u 3 bavil, dobrá herní náplň, ne zas tak špatný příběh, ačkoliv Connor byl oproti otci uplný kopyto bez charisma ( za to mohli určitě indiani v rodině ), bugům jsem se nevyhnul a doufám že se nebude opakovat styl boje 10 kouká 2 bojují *7* . Trail hezký a určitě si 4 zahraju, jelikož se mi dost líbí prostředí a války na lodích, ale mám strach z toho data, kdy 4 oznámili, tak brzo bych to nesežral ani CD projektu, a ty mám za božské vývojáře.
    • Lidi, vypada to spatne, kdyz ostatni stoji okoli, ale co byste v tyhle dobe chteli? To tu zase budete brečet ze do vas mlatej ze vsech stran a ani nemuzete nic udelat a hned umrete...
      • MidnighT91
        Děti by brečeli, jiní by se začali snažit nedostat do otevřeného boje...
        • Kdyz v tyhle serii chodi hlidky po 4-5-6 tak narazení na hlidku by znamenalo smrt, kdyby to bylo tak realny jak tu kazdej kričí
          • x_ander
            Tak by hlídky chodily po dvou, a ne po šesti. Jenže to je ono - pro dětičky by souboj se dvěma strážci byl nudný a udělat reálně a zároveň hratelně souboj 1 vs. 6 moc nejde...
            • Takze by se nic nevyresilo. Zase by se to prizpusobovalo. Budto velky hlidky a chodit "po vlnách" a nebo maly a casty hlidky... Proste se nezavdecis. Prijde mi ale, ze tohle vadi akorat lidem co to hrajou na youtube. Asi si AC spletli s DMC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší