Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Já nevim proč, ale přes prvotní zděšení, že novej AC bude o pirátech, se mi todle nakonec docela líbilo, hlavně díky těm městskejm záběrům. Tenhle díl by moh do série vrátit zase kousek exotiky.
  • sirWallace
    Najdete neco co je spojuje ?? : Assasin Creed a Cesko hleda superstar :D
    • conflig
      nikdo tam neumí zpívat?
      • Kde se v assasinovy Zpivalo ? *15* *15* *15*
    • nevedi kdy vcas prestat? :)
  • Magister_Peditum
    No, alespoň už nejede na koni vstříc armádě a neprobijí se řadami vojáků až ke generálovi, jako minule. Technicky moc povedené.
  • od dvojky jsem assassiny uložil k ledu tohle mě ale zaujalo piráty mám rád
    • jen dodám že bych raději samostatnou hru a taky mam strach že to bude rychlokvaška.
  • Když už chtěli revoluci a občanskou válku tak měli vybrat tu v rusku. Byl by to sice syrový zážitek ale podle mne mnohem zajimavější. V tom to období bylo spousty zajimavých postav např. Mikuláš 2.,Kerenské,Lenin,Admirál Kolčak atd. navíc by tam mohlo být i něco z naší historie. viz. československé legie na rusi a Radola Gajda. Asasin by mohl být klidně kozák jelikož oni byli perfektně ohební a uměli výborně jezdit na koni. (je zajímavé že nám ubisoft před nějakym časem dali na vybranou z čeho chceme dalši díl. a rozhodně žádný Karibik a Piráty nikdo nechtěl.)
    • Problém takového nápadu je, že Rusko a jeho historie nikoho nezajímají. Zaostalý východ je zaostalý východ. Americké a evropské děti by z toho asi taky nebyly zrovna nejšťastnější. *7*
      • Nahodou je to moc zajimavá historie. A Rusko v době před první světovou nebylo vůbec zaostale. to je jenom pořad stejný stereotyp. Rusko v 19 a na začatku 20 století ekonomicky a technologicky šlo velmi strmě nahoru. Dokonce se vyrovnalo Anglii a dalšim zapadním velmocem. Bohužel pak přišla prvni světová a hned po ni revoluce a občanská valká která rusko srazila až na dno a dodneška se stim jejich ekonomika nevzpamatovala.
  • úplně na mě dejchnul začátek Desperáda
    • saburo
      "...chcije na barmana, chcije na telefon, jen do ty zasrany sklenice ani kapka!" :D
  • Nechci se Ubisoftu nějak zastávat ale podle nich na 4 pracovalo jiné studio souběžně s vývojem 3.Takže bych je hned tak nezatracoval.
    • prudislav
      no čtyřka je v podstatě jenom mezidíl , kterej zužitkuje skvělý námořní bitvy z trojky - už jen kvůli tomu že budou nový konzole už teď pracujou na pořádnym dílu právě na nový konzole
      • I když pořád nechápu když je to mezidíl proč mu dávají číslovku.
  • To vypadá, že jediné prostředí, ze kterého UbiSoft neudělá AC hru je současnost, resp. blízká budoucnost -- na to už mají Sama Fishera.
    • Veskoslav
      A tu sérii už taky podělal.....
  • Foxtrot_cz
    Je mi líto že to musím říct, ale pro mě Assassins Creed skončilo u Revelations.
  • calwin
    assasins creed skončil u revelations... to ano... ale pirátska tematika mi príde stále lepšia ako americká revolúcia...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit