Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Assassin's Creed IV ukazuje pirátský život v kostce
3.3.2013 | Petr Poláček
215 příspěvků
-
No, pokud si clovek od nazvu odmysli Assassins Creed, tak to mozna i bude dobra hra :)
-
To sou přeci Kostarický prostitutky!!:)
-
-
Á pán je znalec *3*
-
-
No jistě:D..Každej den pouštím před spaním:)
-
-
-
princ Krasoň!
-
-
to je brad pitt
-
-
Doufám že ten Karibik bude jedna velká mapa s ostrovama. A né jenom přepínání z mapy do mapy jako ve trojce.
-
Video pěkný škoda že to není jiná hra
-
Jinak nechápu co se lidem na těch lodích ve trojce tak líbilo, mě to na celé hře přišlo nejotravnější, byly sice atmosféricky zpracované ale chování lodí k smíchu, potopení fregaty byla otázka dvou přesných zásahů a ke dnu šla během 5 vteřin, navíc jste sami dokázali zničit flotilu o 20 lodích. prostě trapárna, jediný co se na to dá říct je WTF?!? Zlaté Pirates of the Caribbean z roku 2003...
-
-
Máš pocit, že inštalatér Mário existuje a žije niekde v Hubovom kráľovstve? Je to hra človeče. Na Super Mária sa nikto nesťažuje, a ja mám taký pocit, že sa nespráva ako skutočný inštalatér. Nemám chuť hrať hry podobné realite. Na to ja používam život. Hra je odvodená od slova hrať sa, nie simulovať. Od simulácie sú simulátory. Nepamätám sa že AC3 bol oznámený ako simulátor boja lodí, lovu zvery, jazdy na koni ani zabíjania...tak čo sa tu stále všetci sťažujete. Ja sa nesťažujem, že vo Far Cry 3, je jazda autom horšie urobená ako v Gran Turismo 5...No a je vo FarCry3, ako doplnok v hre, vynikajúco spracovaná. Sťahujete denne z internetu 4 hry, tak vás už nudia, že? Kúp si, a prejdi len dve za mesiac, a zlepší sa to. Ver mi :) Ja sa na AC4 teším! Trojka ma bavila a námorné bitky boli úžasne zábavné. Pre redakciu Games ešte na napíšem: asi som staromódny, ale mňa téma piráti zaujíma a baví... takže sa teším. Apropo: nezabudnite dávať tie mínuska...sme v demokratickej Európe :)
-
-
http://be.linkedin.com/pub/mario-jorge-sarabando/15/884/a50
akorat nežije v houbovém království no *3* -
-
no veď hej *1*
-
-
amen
-
lidé mají různé nároky a určitě se to nespraví tím, že budou hrát méně her :) A celé to srovnání je dost mimo
-
-
aby si pochopil...ja by som netvrdil menej hier...ale menej času tráviť hraním hier...potom to už tak nebaví .... A to, že decká tie hry sťahujú v kvantách z netu zadara, len celé dni sedia za PC...tak výsledkom je, že sú pre ne hry menej vzácne a zábavné. Keby mali dať svoje vreckové za novú hru, a nekupovali by im ju rodičia, tak by si najprv poriadne rozmysleli čo chcú hrať a potom by to kupovali. Dajme tomu, že by takýmto spôsobom mali len dve hry za mesiac. Stavím sa o čo chceš, že by ich bavili oveľa viac. Vieš ...napr. keď má niekto hromadu prachov od ocina, tak bude jazdiť na aute ako blázon, a môže pri tom aj zabiť človeka. Jedna s príčin je, že si na to nezarobil sám, neváži si to auto ani život tých ľudí. Človek, ktorý poctivo maká, má dve roboty aby mohol platiť hypotéku na dom aj leasing na auto ....tak mi ver, že on na tom aute jazdiť nezodpovedne nebude! Väčšinou práve doňho nabúra nejaký cvok. To je to, o čom ti píšem...Preto veľa mladých aj na slovensku ohrozuje na cestách slušných ľudí...najhoršie je to, že ich v tom rodičia podporujú ... tým, že ich s tých svinstiev vždy vysekajú. Všetko spolu súvisí ....
-
ale nooo...Netvrď mi, že ak mám rád morskú pizzu, ktorú budem jesť 5 rokov neustále na raňajky, na obed aj na večeru...že sa jej neprežeriem....Ak človek nerobí nič, len hneď ako príde zo školy alebo z práce, sadne za komp, od jednej obeda do jednej v noci hrá hry...tak mi nehovor, že ho budú hry baviť rovnako, ako keby hral len hodinu denne. Čo si ja osobne inak myslím, že by mal byť napr. pre dieťa dostačujúci čas práve tá hodina...Hra čo má šesť hodím herného času, by mu stačila na týždeň...Deťom treba vedieť vyplniť čas a duchaplnejšou zábavou...lebo by mohli dopadnúť ako ten Martin (†17) čo nevedel čo robiť so svojím voľným časom....No, netvrdím že je to pravda, ale možno mal pri jazde autom a následnom úteku pred policajtmi pocit, že to zvládne podobne ako v tej hre alebo v tom filme...
-
-
Dotaz kolik je vám let ?
-
-
Proti otázka: ...čo s tým, že niektorí ľudia hrajú hry neúmerne dlho, nepoznajú iných kamarátov len tých zo Steamu, čo s tým má môj vek? Apropo: bol to len príklad, netreba to brať ako výčitky a netreba to brať ani tak vážne *3*
-
-
-
-
Dobře napsané. Plně souhlasím.
-
-
A to jsou ty lodičky většinou to jediný, co hráči na trojce vychvalují, docela slabota. *15*
-
-
http://www.blogcdn.com/www.gadling.com/media/2009/06/somali-piratesdotcom.jpg
Mladsi kolegove zdravi... -
Ten novej asasín je sympaťák *1*
-
Snad to nebude taková blbost jako AC III...
Škoda že nebudeme hrát na straně těch špatných, pirátů.. :D
Docela by mě zajímalo, jak tam zase vserou templáře -
No ak si odmyslim,ze je to skutocne nove Call of Duty a 1000 ludi tam robi Assassina stale aby mohi kazdy rok chrlit dalsieho,ak si odmyslim mikrotranskacie a zbytocny multiplayer a cely Ubisoft,ktoreho politika najma voci PC hracom bola katastrofalna(aj ked to teraz chcu zmenit lol) a ich PR oddelenie by mali cele vymenit,tak AC ako hra ma celkom dobre produkcne hodnoty,vyzera relativne pekne,herna doba je velmi slusna a v zasade nutnost menit prostredie a hrdinov zarucuje aspon aky taky posun,nikdy som nebol nejaky extra velky fanboy ale vzdy si toho assassina zahram a relativne vzdy sa velmi dobre bavim,takze ja som celkom zvedavy a pre tych ludi co hatuju,ze assassin je pirat,ktory nemoze byt assassin lebo je taky a hentaky,tak to mne nejako nevadi,jednak je to fikcia a druhak,Assassini su nazov frakcie a aky ten assassin bude no to je vlastne jedno(v zmysle toho,ze nemusi byt tichy zabijak ale kludne aj ten pirat)
-
-
Když si odmyslím vše co jsi popsal, ze hry mi zbylo jen hezké prostředí, kde se můžu procházet případně projíždět, což je docela málo na hru. To už je levnější zapnout si google maps a projít se virtuálně třeba Benátkama. A nesouhlasím s tvým tvrzením ohledně frakce assassinov, protože ti se řídí jistým kodexem (ten je mimo-jiné dobře popsán v prvním díle) takže celá série, zcela překrucuje původní ideu.
-
-
Preed ma pravdu. Hlavne se nesmi zapominat, ze je to "fikce" postavena na urcitych, kulturnich, hodnotach. Popravde ani tvuj syn/dcera, vnuk, pravnuk, nezustanou stejni... budou se stavet k ruznym situacim odlisne. Pravdou je, ze geny se nezaprou, a Assassin z 4dilu bude toho dukazem. :-) Osobne sem si jisty, ze bitva na lodi v AC3 dopomohla hlavne nasadit AC4 do prostredi karibiku. Hracum se to libilo, a me taky. Komplexnejsi system + cestovani na lodi? No to chci okamzite! Hodne lidi by rado zazitek na takove lodi, vcetne me. :-)
-
-
To už vypadá , že hra může být v podstatě o čemkoli a toho Hašašína se tam napasovat vždycky podaří . OK děj tolik nebolí .... jen už ve 3 byl koncept lezení po střechách a poskakování přežitý . V přístavech (a džungli ;D ) 4 OK ale na moři ... hmmm to už je snad jiný herní koncept ...
-
-
Tak me uz bylo v "brotherhood" jasne, ze se vyvojari dostavaji do slepe ulicky. Je to jak mlatit obili a pak mit z toho uz jen slamu. Z konceptu vymlatili co mohli... chce to novy prvek a zamichat s tim. AC3 byla zkouska, tak snad se jim to v AC4 povede.
-
-
-
No ak hras AC len koli prostrediu tak to urcite malo je,mna to dokonca bavi aj hrat(gameplay mi pride zabavny a relativne funkcny) a co sa tyka tych assassinov tak keby sme si len hypoteticky predstavili,ze taka frakcie by mala prezit 100vky rokov tak by urcite nevyzerala tak ako v prvom diely nehovoriac o tom,ze Assassini su podla toho deja stale v nevyhode alebo je ich menej,takze je pre nich vyhodnejsie hladat ine cesty ako existovat,co urcite nie je hrad na kopci a 100 rovnako oblecenych zabijakov,ani ti templari nechodia 300 rokov v brneniach s templarskymi krizmi.
-
-