Přejít na výpis diskuzí
První trailer na Assassin's Creed IV ukazuje pirátský život v kostce
3.3.2013 | Petr Poláček
215 příspěvků
-
Takže se díl o pirátech bude moc pirátit? :-D
-
Jsem jediný, komu by se to líbilo daleko víc, kdyby se hra nejmenovala Assassin's Creed a zaměřila se čistě na piráty? Od původního stylu AC se to už vzdálilo natolik, že bych hru ani nepoznal, kdyby si hlavní hrdina nevzal ten asasínský ohoz, který se do toho prostředí vůbec nehodí a vyloženě bije do očí. A už se nemůžu dočkat, až si budu užívat atmosféru historického Karibiku a z toho pocitu mě vytáhne stupidní mise ze současnosti, objevení spiknutí ke zničení světa nebo nedomyšlený zvrat jak z Lost. Kdyby se tentokrát úplně vykašlali na nějakou nadpozemskou zápletku, hře by to jenom prospělo.
-
proč zas má ten příšernej ohoz kterej do tý doby vubec nezapadá?? Už ve trojce to bylo jak pěst na oko a oni to udělaj znova
-
-
Řekl bych, že se jenom snaží udržet tradici z AC1 a navodit v lidech podvědomou reakci na to oblečení (ha, tohle je náš asasin).
-
-
Já myslím, že by úplně stačilo obléci ho jako normálního piráta a ktomu mu dát kapuci sem tam to assasinské logo a udělali by lépe
-
-
-
assassini ... jakože tajná organizace .... jejichž člen se od trojky promenádují v bílém oblečku po ulicích za bojů o americkou nezavislost a vraždí červenokabátníky po stovkách, načež se teď budeme promenádovat v bílém oblečku po lodích. Víceméně budeme na moři přeskakovat z jedné lodě na druhou.
tohle je ASSASSIN s CREED:) -
Po antihrdinovi z trojky to konečně vypadá na týpka ,který by charisma mohl jen rozdávat takze ja jsem zatim spokejen.
-
Nevím co vám vadí todle Assassín je ale v dalším stylu to furt nechápete ten příběh ?! Díky Ezio se assassíni zase rozjeli a prostě museli být všude stejně tak jako templáři. Jak by asi to vše ty poklady a cenosti atd dopravili do Ameriky jinak než po vodě tak někdo to hlídal musel. Mě se to zamlouvá mnohem víc jak III. Doufám že boje budou náročnější a celkově hratelnost bude na jiné úrovni! nerad bych viděl že do mě střelí dělová koule a poběžím dál :D nebo že to bude šít jen do mě a do spolubojovníku ne .. atd..
Doufám že se budou dobývat města typu jak tomu bylo velká flotila se vylodí někdo pobliž potom útok na hradby vylézt je jako assassín najít nenápadně guvernára a zabít ho dřív než odrazí utok :) atd. snad to neposerou -
-
Osobně čekám na AC tipuju tak IX-X, tam někde by se to mohlo lámat na "jsi příslušník elitní jednotky Assassin Brigade při 5. pěchotním pluku námořnictva USA a budeš zabíjet zlý bubáky, co v Iráku zapalujou ropný vrty a pole" nebo něco podobnýho. Jo, tam bych viděl, že to spěje :) Zlatá jednička a dvojka, ty měly i historický poselství a o historii se i opíraly. Zbytek je zase dojení, dokud z vemene nezačne cákat krev. A i poté určitě ještě vemínko něco dá :)
-
-
Až to tam dospěje tak budu nadávat taky :) pokud z tohodle udělají sra... taky budu nadávat a neuvidí ani korunu :)
-
-
Dobra mise byla ve trojce, jak jsi sbiral poklady pro toho pošuka a on ti pak dával "namorni" mise, jak te dovezli pod skalu na kterym byla pevnost a ty ses do ni dostal a pak utekl za dopadu delovych kouli :) To byla parada
-
-
No co k tomu dodat. Pirátská tématika mě osobně moc neba (z Pirátů z Karibiku jsem viděl jen první díl a bylo to spíš kvůli Keiře *1*, než že by mě vzrušovali černý pásky přes oči a papoušci na ramenou), ale hlavně mi přijde, že Ubi se snaží z námořních bitev, které se tak vydařili v AC3 vytřískat co nejvíc, páč jinak si nedokážu vysvětlit oznámení nového dílu zasazeného právě do téhle "lokace". Obávám se, že moje nejoblíbenější herní série upadá do pěkný žumpy. Moc rád bych se mýlil ale ikonický Altair Ibn La'Ahad a charizmatický Ezio Auditore da Firenze jsou asi nenávratně pryč a místo nich budeme dostávat v každým díle jinýho hrdinu, ke kerýmu si ani pořádně nevypěstujeme vztah aby ho zhruba o 365 dnů později v nově oznámeným dílu nahradili za dalšího rádoby assassína, který bude díky skriptům spíš než assassín assault a se dvěma výše jmenovanými bude mít společnou jen kápi a HB... *13* Uvidíme, jak to celé dopadne ale už teď je to zralé na restart série...
-
-
Mě na tom celém vadí, že se to začíná rýsovat ve stylu NFS a COD, každý rok nová hra a vytřískat z dobrého jména co nejvíce...
-
-
Abych řekl pravdu tak tohle téma se mi líbí víc než to ve 3 teď ještě aby byl hlavní hrdina něco mezi Ezio Auditorem A Jackem Sparowem a vůbec jako Connor ten mi prostě nesedl.
-
Trailer je fajn a hra to taky nemusí být vůbec špatná, ale já bych byl rarši, kdyby měla se sérií AC společného co nejméně. Tedy žádný animus, žadné spletité rodinné potomstvo, žádné trapné oblečky s cool-kapucou, no a úplně překopat soubojový systém (ten už měl být nový u AC3) je téměř nezbytné...
3rd person akční hru na piráty bych si určitě nechal líbit, ale se vším, co k tomu patří. Otevřená mapa, vytvoření svého hrdiny a najímaní posádky, nakupování nových lodí, plenění přístavů atd. Chtělo by to trochu vypiplat i ono plachtění, protože ani v tom AC3 mi to nepřišlo jako něco zábavného, ale kdybych citíl, že to má v rámci příběhu nějaký smysl, třeba by mě to i bavilo...
Předem tedy neodsuzuji, ale přijde mi, že se tady zbytečně slučují 2 hry, jejichž spojení je spíše na škodu. Ale chápu, že jméno prodává... -
-
v AC3 žádné plachtění nebylo a troufnu si tvrdit, že v AC4 taky nebude.
-
-
zeby Dual-Wield swordy konecne ? :)