Přejít na výpis diskuzí
První trailer z Call of Duty: Black Ops 2 smrdí Terminátorem
2.5.2012 | Petr Poláček
103 příspěvků
-
Minecraft je taky cool *1*
-
BF je predevsim MP a tam litat jde.
-
Máš pravdu, nemá. To je jako by jsi chtěl hledat logiku v tom, že se Price objevil úplně v prvním díle z roku 2003, tedy odehrávající se ve druhé světové a žil až do dnešní doby - tedy do MW3. Takže už mu je něco přes stovku, ne?! Tyve, ale že se pořád drží borec, co? Ale jo, já vlastně nejsem fanoušek, takže nechápu, že IW mají prostě jen svojí oblíbenou postavu, kterou nenechají jen tak umřít. (:
-
Mluvíš o Minecraftu? *15*
-
Vsechno neni jen o grafice....
-
Tyhle první CoD trailery mě vždycky nadchnou... stíhačka, koně + osoba nápadně připomínající Woodse z BO... Normálně bych si už asi začínal dávat peníze stranou, ale nechci kupovat zajíce v pytli, jako jsem to u CoD dělal doteď. Jak se mi zdá, tak engine opravdu asi doznal výraznějších úprav. Z Treyarchu moc na větvi nejsem, ale nápady téhle hře upřít nelze - jestli to vývojáři nezvorají jako první díl, tak by to mohla být psina...
-
Říká člověk co to bude na svým prastarým PCčku s netem rychlost stahování 5kB za hodinu stahovat z torrentu dva měsíce, aby pak zjistil že to nerozjede ani když to běží na enginu s doby 8bitové *5*
-
KFC forever McDonald je nezdravej hnus.
-
nemyslis si ze tak zastaralo vypadajuca hra(engine) ktora potrebuje i7 950 aby slapala v pohode je troska blbost ? z toho cuci jasna optimalizacia *7* ...source engine vypada uz lepsie a ide aj na starych zostavach s integrovanou GPU *3*
-
tady je ten multak,na tu dobu slusny ne
http://www.youtube.com/watch?v=NyL3iXol83A -
Jo, napsal jsem to blbě, tak tedy: myslím si... *3*
-
souhlasim s tim ze treti dil byl paradni,druha svetova porad bere.jeste me bavil moh airborne.kez by vyslo vic takovych her
-
Klíd, ať se ještě nezakuckáš. *3*
-
Hoši vývojářský...tohle video jste měli vydat 1.Dubna....protože to vypadá na pořádnej Apríl
-
Radšej by som WWI alebo WWII s nejakým revolučným gameplayom. Posledný silný moment bola misia v Černobyle v MW1 a potom nič. Kde sú tie momenty ako Stalingrad a pod? Navyše to robí Treyarch takže nič.
-
Přesně to se dalo čekat..xDD to je trailer, že by jeden blil.xPP Hůůů fakt hustý!! lítání se stíhačkou(můžete vybočit pouze o pár metrů.xDD) a hromada lítajících serepetiček který v singlu budou absolutně na hov---. a v multáku? děláte si srandu??!! Takže Singl vidim na 6hodin(6hodin koridorové, naskriptované střílečky snažící se ještě o drsný příběh)xDD - to CoD serie potřebovala.. Grafika?? - je hnusná, ale partička z Treyarch se postará aby se sekala i na těch nejvýkonnějších strojích.xDD blízká budoucnost - to se mi líbí.xDD
-
Pro mě je série Call of duty mrtvá od dílu MW2, který jsem si tenkrát nadšeně běžel za plnou cenu do obchodu koupit a bavil se u něj desítky hodin. Pozdeji nadšení opadlo, hlavně jsem byl ale znechucen z některých perků (nekonečné běhání + perk pro zabíjení nožem na dálku) které dělali ze hry absurdní frašku. Navíc celou hru zaplevelili cheateri (WH+aimbot na denním pořádku) a jak sem po nedávné opětovné instalaci zjistil, tak Activision s tím neudělal vůbec nic. Místo oprav však vydali dvojici předražených DLC obsahující i zrecyklované mapy z MW 1. Co jsem ale chtel řici je, že takove Call of Duty 3 (ktere vyslo jenom pro konzole) melo spoustu zajimavych hernich prvku, po kterych by dnes vsichni sli jak slepice po flusu. Zminim napriklad otevrene mise, kdy ste se mohli rozhodnout jaky ukol splnit dříve, či ovladatelný TANK a bojová vozidla v multiplayeru. Atmosféra singleplayeru mi pripadala ve stylu Brothers in Arms, tudis super. Z nějakého důvodu však tento dil vsichni recenzenti odsoudili a tim ho odstrčili na smetiště dějin. Podle me se jednalo o prvni a posledni dobry dil od Treyarchu, dalsi uz byli podle kucharky Infinity Ward a podle toho tak vypadaly.
-
Z čeho máš strach když už tě ta série nezajimá? *3* [2]
-
Z čeho máš strach když už tě ta série nezajimá? *3*
-
No trailer me vubec neupoutal a jen z toho traileru soude, ze to bude pekna sra*ka. :/