Přejít na výpis diskuzí
První trailer z Call of Duty: Black Ops 2 smrdí Terminátorem
2.5.2012 | Petr Poláček
103 příspěvků
-
Upřímně - první pocity rozporuplné. Na jednu stranu dobré, že se přesuneme do blízké budoucnosti a budeme si moci hrát se všemi těmi hi-tech hračičkami, používat moderní zbraně a dívat se na všechny ty komplexní futuristické budovy etc. Na druhou stranu, grafika vypadá hrozně, což by vlastně ani tak nevadilo, ale přeci je rok 2012 a chtělo by to udělat něco, jako udělali DICE s vizuálem BF3, naprosto grafický průlom oproti předchozím dílům. Také mě potom zajímá, jak to bude s hratelností a příběhem. Mě osobně je jedno, že si to bere inspiraci z DE: HR, Syndicate, BF 2042, protože jsem nikdy nebyl takovej ten typ ramenatýho vypatlanýho kokůtka, který musí všechno hned s něčím porovnávat. Prostě jen hraju a užívám si hratelnosti co to jen jde. A pokud je hra šit, tak řeknu, že je šit a jdu na další. Nic těžkýho.
-
Neboj, oni to ve hře vysvětlej. *3*
-
ááááá Pán je gurmán
-
Mám strach že to bude zase ta samá hra, ale co, stejně už mě tato série nezajímá.
-
První díl Black Ops se mi líbil v kampani ta se mi zdála docela dobrá a zajímavá,nové zbraně jako třeba Kuš se mi taky líbila :-) Black Ops 2 si určitě zahraju ale ohledně MP tak to teda nevim.V jedničkách sice taky nebyl až tak špatnej ale nvm mno.
-
no vam vadi grafika ale ja vidim uplne totoznou gameplay jako uz v xpredeslych dilech, ja bych zkousnul konzolovou obstarozni grafiku kdyby gameplay byla nova, ale to tady zatim co jsem videl nevypada :( viz: letaci mise,strileni ze vzduchu, honicka ve vozidle atd) no uvidime pro me nuda,ale mozna to zachrani atmosfera. o pribehu pochybuju je to prece jen kosička.
-
Alespoň v tom traileru na ty obličeje mohli dát pořádný textury, takhle každej vypadá, jak kdyby měl kožní nemoc...
-
Taká misia bola aj v BF3 a patrí medzi moje najobľúbenejšie :D Tak ale tam to aj inak vyzeralo že áno? ;)
-
Myslel som si že dostanú romu, mýlil som sa. Týmto u mňa COD skončilo a je to mŕtva značka...
-
Co je tohle za píčovinu, to mi řekni...? Když ty hamburgery většině lidem chutnají, tak asi nebudou špatně. Použil jsi vážně hovadské přirovnání, protože jídlo je naprosto subjektivní záležitostí. Ale podle tebe je ten dav tak idiotskej, že bude žrát něco, co jím nechutná, jen protože je to z McDonaldu. Chápu, že si myslíš, že si s tím tvým CoD a tímhle názorem lepší jak ostatní, ale ve výsledku se de facto vůbec nelišíš.
-
No ackoliv si uvedomuju ze hru nedela jen grafika tak tady uz je to napovazlivou neco tak hnusne zajetyho sem uz dlouho nevidel ale abych jen nekrivdil tak koncept hry vypada zajimave jen skoda ze je to zabity tou umornou grafikou ...... je taky otazkou kolik lidi chytne nejaka budoucnost vseobecne se da rict ze ty nej hry byly bud z minulosti nebo z pritomnosti
-
Můžou mít CoD pro mě za mě ve vesmíru, ale dokud nehnou s hratelností, názor odpůrců se nezmění...
-
Mozno tu ideu neposlusnych srtojov? *3*
-
dokud to bude vydělávat, tak s tím nic dělat nebudou
-
Můžou přidat koně, pro mne za mně, ať přidaj škytajícího rejnoka, ale gró zůstane stejný, chválím za potencionální drobné úpravy, ale tak nějak naivně doufám, že tuhle zlatou dojnici brzo zaříznou, překopou a nabídnou hráčům něco lepšího, než každoročně "vyšperkovanější" CoD, tentokráte CoD 2012.
-
stotožnuju se s autorem ohledně "bayovských momentek". Taky jsem si po shlédnutí traileru říkal, že v tom má MBay prsty. Na druhou stranu si Vás Bay nechá ty výbuchy vychutnat. Já jen doufám, že další COD nebude v takovým sprintu jako ten poslední.
-
Call of Deus Ex... chmmm mozna
-
Hudba vykrádá Deus Ex, ale nestydatě :D proto se jeví jako dokonalá
-
pán je mimozemšťan, protože nepozná sarkasmus ani kdyby jej praštil do hlavy.
-
Grafická stránka není nic moc, ale tohle je rozhodně první COD v posledních X letech, které mě aspoň trochu zaujalo. *2*