Přejít na výpis diskuzí
První trailer z Call of Duty: Black Ops 2 smrdí Terminátorem
2.5.2012 | Petr Poláček
103 příspěvků
-
tak tak, modifikovany idTech 3... Quake 3 Arena vyleštěna do maxima :D
-
napad dobry ale po vizulanej stranke to vyzeralo jak s ps2...
-
no, nemusí se nám ta recyklovatelnost líbit, na druhou stranu kolik jim to každý rok vydělá? myslím že dost...je sice škoda že tím trpí, řekněme, hratelnost, ovšem z obchodního hlediska je to dokonalý postup - a lidé se chytají a většina z těch lidí jsou právě ti obyčejní hráči (to že je většina z Ameriky nepopírám, ovšem nerad bych sem tahal nějaké předsudky nebo útočil na jejich herní kulturu...prostě jsou to pro mě taky hráči)
-
Tak to silně přitlač, hochu *1*
-
budgetovka za 5 $. jinak nas*at
-
to pridej :)
-
Ten rentgen na zbraně ala Total Recall mě docela rozesmál. *4*
-
:D No to jo, stejně černá, jako čísla předplatitelů WoWka a hráčů Modern Warfare.
-
Na dav se nemůžeš spoléhat, to by pak znamenalo, že v McDonald's dělají skvělé hamburgery. *5* Jinak tu skvělou "hratelnost" jsem viděl, obzvlášť totálně overpowered MP7 do každé ruky jsem si "pochvaloval"... *2*
-
Ochochó, to vypadá jak tři roky stará hra.
-
To máš fuk, já zase žil v domnění, že Price zemřel na konci MW1 a ve dvojce byl zase mezi živýma. Tahle série už dávno přetrhla hranice racionality, takže hledat v logiku nemá smysl. *3*
-
No já s Bo žádné problémy nikdy neměl, stačí nemít 10 let starou šunku a pořádné 4jádro a hra funguje v pořádku. Na I7 950 jsem neměl ani jednou jediný problém. Takže ano, myslím ten pořádny Treyarch co dává servry a neotravuje s retardovaným matchmakingem pc hráče.
-
A pro dementy je učena pořádná facka.
-
Nerad to rikam nebo dokonce otevrene priznavam ale vypada to... zajimave.
-
Kdyby to nbemělo hratelnost tak to denně nehrají miliony lidí a není to nejhranější a nejprodávanější hra. Nebo ty snad hraješ hry, které tě nebaví chytráku?
-
Že bych po letech zase nekoupil CoD ve výprodeji, ale koupil ho jako novinku? Výhodou je i to, že to pojede na plný kotel i na pc z roku 2008:-D Jinak nevím, čím to zavání terminátorem......To je zase nadpis jak nevím co. Kdyby jste napsali, že CoD si vzal příklad ze staršího nevlastního bráchy Bf 2142, tak to beru, ale s Terminátorem to má asi společné tolik jako že Karkulka točí p*rno.
-
Tak on má trošku pravdu, je to Deus ex, Syndicate, novej Ghost Recon... Každej má něco, jen Activition ne, nebo teď už vlastně jo.
-
Treyarch co podporuje PC? Myslíš ten stejný Treyarch co já? Ten co neumí optimalizovat jedinů svoju hru aby nepredvídatelně a nesmyslně nelagovala na jakýchkoli sestavách? *7*
-
Opatrne nato!! Pouzivat kult Deus Ex spolu s COD!! *3*
-
cela seria COD bezi stale na tom rovnakom engine ako prvy COD len s lepsimi texturami :D
2D grafici sa namakjau :D