Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už vidím tu Noir atmosféru s palmama, sluncem a pláži kolem sebe... Hra může být dobrá, ale Pain is dead. *9*
  • jenže respektování základních pílířů serie by měla být pro vývojíře samozřejmost ne-li podmínka
  • Aha, takže jakmile netáhne někdo za jeden provaz a nedržkuje kolem, je automaticky považován za nenormálního?NO, klasika. :D Každopádně, promiň kolego, jen se dívám na sérii MP trochu jinak, než abych si musel trhat vlasy za to, že tento díl nebude prosáknutý "noirem" z minula.
  • Mluvíte mi z duše! První co mě u traileru praštilo přes oči byl kontrast obrazu a zvuku. Původního Maxe jsem dohrál nesčetněkrát a doteď se mi při té úžasné hudbě vybavují ulice nočního New Yorku a sněhová bouře, která nás celou hru provázela. K těm barevným akčním scénám v traileru to prostě nesedí. A nesedí k nim ani titul Max Payne. Hrozně rád bych se pletl, ale fakt si začínám myslet, že půjde jen o obyčejnou, tuctovou střílečku, kterou má prodávat její název. Bohužel :(
  • jj tohle posuzování jsem trošku umáhlil na základě jednoho traileru .... jen jsem čekal něco více tradičnějšího
  • DarkShadow14
    No mám zmiešané pocity, ale moje dojmy sú nasledujúce, Noir atmosféra je pravdepodobne u série Max Payne pasé a po pravde to bolo gro celej jednotky aj dvojky, ponurá atmosféra, temné prostredia, tajomné a najmä šialené postavy a skvelý dej, toto všetko, asi nielen mňa, dokázalo držať niekoľko hodín denne pri tejto hre, ale trojku nezatracujem, ak to dokážu nahradiť kvalitným dejom, tak to môže byť skvelá hra, prečo nie, ale pre mňa sú prvé dva diely akýmisi ikonami Noir hier, tak ako u filmov je to Sin City a dovolím si tvrdiť, že trojka taký úspech mať už nebude
  • Teď s tebou asi něco není v pořádku.
  • Viz. můj novej post- NY atmosféra seděla jak prd*l na hrnec, ale hlavní byl příběh, hratelnost a Maxovi démoni. Navíc Sao Paolo je šílený město s velkou mírou kriminality... jako dělaný pro Painea. Že si to nedokážete představit neznamená, že ta hra bude stát za prd. Navíc soudit kvalitu hry, která ještě nevyšla podle takovýho traileru je, jak jsem řekl, absurdní;)
  • Mimochodem víte někdo, co je Sao Paolo za město? Stačí do googlu zadat Sao Paolo criminaity a ruším za kvalitní četbu. Proti tomu je NY čajíček. Kdyby Maxe Paynea dělal jen New York, byla by to dost slabá série. Což není
  • ... no to je tvrzení jako : "proč by se měla hra jako alien vs. predator omezovat na vetřelce proti predatorum a temné uličky vesmírné lodi"
  • MishKonn
    No, sice nemám nic proti inovaci, ale Max Payne je Noir, a tohle Noir není. Dissapointed. Again.
  • Jsem pravým fanouškem a na oba předchozí díly nedám dopustit a trailer na třetího Payna se mi líbil. Tak co teď kámo?
  • Mechwarrior_bw
    myslím, že tí ľudia Maxa ani nehrali, zrejme mladšie ročníky. Zrovnávať toto s atmosféru nočného zasneźeného NY, kde v dialke znejú policajné sirény a autá sú beznádejné stratené v závejoch, kde človeka až mrazí keď ide po rímse do vedľajšej miestnosti vysoko nad lampami ožiarenými, temnymi ulicami - takú atmosféru v Sao Paulo nevytvorí nikdo.
  • *1*
  • Už se těším na Max Payne 4, teda pokud ho zasadí mezi 2 a 3 *3*
  • Jako o tý hře je zatím známej jenom trailer a lidi už tady prohlašují, že to nebude ono... to je předčasný a absurdní. Nevidím důvod, proč by se noir žánr měl omezovat na půlnoční města za špatnýho počasí.
  • Těším se, Maxe 1 jsem nehrál, ale dvku jsem hrál už před x lety, a byla to báječná hra... na třetí díl se velice těším...
  • Dexter_CZ
    Lidi kterým se ten Trailer líbil a vůbec jim to nevadí jakým směrem nový Max jde asi nebudou pravými fanoušky Max Paynea (1,2)... mám pocit že to je jen nějákej klon Just Cause, kam autoři prskli jen původní znělku a nalepili na to nálepku "Max Payne"... Když si vzpomenu když sem Maxe kdysi pařil po nocích, téměř hororová atmosféra, temnej New Yorský déšť ... už od pohledu na Trailer kterej se podobá nějákému Just Cause vidím, že to nebude ono *9*
  • jestli jste si nekdo prohlizel screeny z maxe 3 tak tam jsou i fotky payna jakozto jeste fizla a pravdepodobne v new yorku. takze myslim ze se dockame noir atmosfery minimalne v podobe nakejch vzpominek ktery doufam budou casty protoze osobne bych taky mnohem radsi maxe podobajiciho se prvnim dvema dilum.
  • Dexter_CZ
    Víš co je to Noir? Ať už film, komix nebo hra? Hrál si minulé dva díly? Asi nejsi fanda původního Maxe, viď? *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit