Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tesim se na san paulo. v cod to byla nejhezci a nejsilenejsi mapa a jinak si nevzpominam v jake jine hre bych se do san paula podival. to ze zmizi noirova atmosfera me teda vubec netrapi.
  • Dexter_CZ
    Tím nechci říct, že je to špatné - miluju původní hudbu, ale nehodí se do tohoto prostředí - nejlepší by bylo prostě to zase přesunout do temného New Yorku... tohle už nebude Max a jestli si myslej, že udělají tuctovou střílečku a dají tam původní hudbu + ten samej ksicht a že jim to bude vydělávat samo, tk to fakt nvm *3*
  • Ten důvod je to, že už nějspíš mají většinu hry udělanou a stálo by těžké prachy to předělat, takže to už nějak dokončí a budou mít prachy aspoň z hráčů, kterým je Max Payne neznámý.
  • Dexter_CZ
    Hudba pořád ta samá, stejně tak jako James z druhého dílu... Nic nového na potěšení *1*
  • to mi pripomnelo nejnovejsi Syndicate :) ta sama situace
  • Mechwarrior_bw
    nj už v dvojke sa moc nepodobal a v trojke je to niekdo úplne iný...
  • Ňák nechápu proč by hra měla ztratit svůj temnej nádech když se přesunula do Brazílie, já v tom traileru atmosferu předešlejch dílu viděl, navíc změna je život...
  • Dexter_CZ
    Přesně tak... Max Payne byl vlastně taková Noir hra v temné prostředí New Yorku... Měla svou temnou až trošku depresivní stránku... A to nepočítám, že nový Max nebude mít komixově odvyprávěný příběh... prostě si od něho radši nic neslibuju... Vemme si to takto - o první dva díly už naštěstí nepřijdeme... ať trojka dopadne jakkoliv *5*
  • Zdá sa mi to, alebo sa na Maxa vôbec nepodobá? to je trošku fail...
  • *1* *1* *1*
  • Po chvíli sem měl pocit že sleduju Die Hard THE GAME se znělkou z Maxe .
    Autoři se asi snažej v lidech nejspíš probudit nostalgii ale mě to přišlo spíš jako pěst na oko.
  • Nj hold to není Remedy :-( ,aspon první dva díly budou o to vzácnější *3*
  • Jazz
    Místo toho, aby si oholil vousy si oholí hlavu, jaj!
  • Myslím že tohle se Max Paynovi podobá asi tak jako maďarština k češtině ... Sao Paulo tomu absolutně nesedí, celkově to prostředí z toho traileru vypovídá o tom, že to těžko bude mít tu klasickou temnou až hororovou atmosféru večerního velkoměsta (NYC), to lození po střeše "mrakodrapů", procházení posprejovaných ulic atd. to vše za deštivého počasí, ... ach jo, myslím že tohle nebude to pravé ořechové, a ještě k tomu ta "barevná" grafika!
  • Strašně mi to připomíná EL MATADOR... co jsem pochopil, tak se jedná o nějakou Jiho-americkou latinu, což se mi moc nelíbí. Škoda že se nedrželi toho až skoro "komiksového" Payna z dvojky, ale kdo ví, třeba to bude stejná hra jako dřív. Jen z toho "ošklivého"(pro mě) prostředí :))
  • Co to je...další potetovanej,co hází vrtulníky po mrakodrapech..?
  • Hra jako takova to muze byt dobra,ale s max paynem to ma spolecny opravdu jen jmeno a hudebni motiv v traileru.
    Je to hnus,kdyz se na vyrazne odlisnou hru pleskne nalepka nejake slavne znacky ,jen aby se to lepe prodavalo.
    Hra jako takova bude treba fajn,ale Max to proste neni.
  • Mechwarrior_bw
    možno z toho bude dobrá hra ale mali jej dať inú nálepku a nie zakaždú cenu ťažiť z legendárnej značky.
  • http://www.youtube.com/watch?v=we0-Th5L5Hk tady kdyžtak je ta legendární znělka.Vždycky když si to poslechnu tak na mě dýchne nostalgie .Nezapomenutelná hra !
  • No pokud to bude někde na Havaji (nebo kde to je) s tancujícími slečinkami v bikinách, tak se tam ono "noir" bude těžko tvořit....ale třeba R* nějak překvapí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit