Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že tohle se Max Paynovi podobá asi tak jako maďarština k češtině ... Sao Paulo tomu absolutně nesedí, celkově to prostředí z toho traileru vypovídá o tom, že to těžko bude mít tu klasickou temnou až hororovou atmosféru večerního velkoměsta (NYC), to lození po střeše "mrakodrapů", procházení posprejovaných ulic atd. to vše za deštivého počasí, ... ach jo, myslím že tohle nebude to pravé ořechové, a ještě k tomu ta "barevná" grafika!
  • Strašně mi to připomíná EL MATADOR... co jsem pochopil, tak se jedná o nějakou Jiho-americkou latinu, což se mi moc nelíbí. Škoda že se nedrželi toho až skoro "komiksového" Payna z dvojky, ale kdo ví, třeba to bude stejná hra jako dřív. Jen z toho "ošklivého"(pro mě) prostředí :))
  • Co to je...další potetovanej,co hází vrtulníky po mrakodrapech..?
    • *1* *1* *1*
  • Hra jako takova to muze byt dobra,ale s max paynem to ma spolecny opravdu jen jmeno a hudebni motiv v traileru.
    Je to hnus,kdyz se na vyrazne odlisnou hru pleskne nalepka nejake slavne znacky ,jen aby se to lepe prodavalo.
    Hra jako takova bude treba fajn,ale Max to proste neni.
    • to mi pripomnelo nejnovejsi Syndicate :) ta sama situace
    • Nj hold to není Remedy :-( ,aspon první dva díly budou o to vzácnější *3*
  • Mechwarrior_bw
    možno z toho bude dobrá hra ale mali jej dať inú nálepku a nie zakaždú cenu ťažiť z legendárnej značky.
  • http://www.youtube.com/watch?v=we0-Th5L5Hk tady kdyžtak je ta legendární znělka.Vždycky když si to poslechnu tak na mě dýchne nostalgie .Nezapomenutelná hra !
  • Což o to, ponurá hra se dá vykouzlit i v rozjuchaném prostředí: na mě třeba trailerová kombinace hudby a pozdně odpoledního světla docela fungovala. Spíš mi vadí jiná věc: MP2 byl vemkoncem docela osobitá komorní love story. Tohle se prezentuje jako obyčejná vyvražďovačka.

This is love. Love hurts.
  • Prijde mi to ako ked Residenta Evila presunuli z Raccoon City do afriky uz to nebolo ono...ale zas nehovorim ze RE5 bola zla hra, naopak bola dobra...ale...
  • Tedy já vám nevim. Předchozým dílům hodně dávala taková ta ponurá temná atmosféra. Noční deštivej New York, zmar a obyčejnej chlápek co jde po hajzlech co mu vyvraždili rodinu.

Nevím sice jaký to ve finále bude, ale tenhle prosluněnej macho styl se hodi spíš k Just Couse než k Maxovi. Trochu to smrdí a ta hudba z toho Maxe nedělá. No doufejme no...
    • Neni v co dale doufat. Az na jeden ustredni hudebni motiv a hlas Maxe, to budeu plne jina hra...
  • Už aby to tu bylo. V třetího Maxe jsem roky doufal a teď to i vypadá, že po krátkém skriptu z Maxe v Alan Wakeovi se mi dostane plnohodnotné pokračování.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit