-
Bohužel mě to moc nepřesvědčilo ,ten noir efekt tam prostě chybí ,ale zas to dělá Rockstar a to nejsou žádný másla tak zbýva jen doufat,že se vratí atmoška kterou Remedy uměli tvořit.
-
Ať si je klidně plešatej, vousatej a mimo NYC, ale pro mě Max Payne = noir.
-
-
No pokud to bude někde na Havaji (nebo kde to je) s tancujícími slečinkami v bikinách, tak se tam ono "noir" bude těžko tvořit....ale třeba R* nějak překvapí.
-
-
podle me tomu chybi takova ta temnota a ponure prostredi
-
Modlím se, aby Maxův velký návrat nebyl stejný jako ten "velkolepý" návrat Duka Nuka. Jinak se ale docela těším... ale ne na tu jeho plešku :-D
-
Hezký trailer. Přijde mi zajímavá jedna věc. Ač na nový koncept nadává celý svět, tvůrci si stojí za svým. Asi mají důvod.
-
-
Ten důvod je to, že už nějspíš mají většinu hry udělanou a stálo by těžké prachy to předělat, takže to už nějak dokončí a budou mít prachy aspoň z hráčů, kterým je Max Payne neznámý.
-
-
Moc mi nesedí to prostředí... Uvidíme...
-
Aleluja za vlasy x)
-
-
No jestli sis nevšiml, tak si je tam z počátku oholil, a nadále v traileru vystupoval bez vlasů, což znamená že Rockstar nevyšel vstříc hráčům :(
-
-
boze to bude pecka uz se nemuzu dockat a ta hudba ta me zabiji kdyz ju slysim!max payne je jedna z nej her co sem kdy hral
-
Příjde mi, že to co fungovalo a bylo úžasné u starého Maxe, je dnes standart, nebo nic úchvatného.
A zase když to bude moc překopaný, tak to odsoudí fanoušsci originální série.
Grafika taky není kdovíjaká. Příjde mi, že Max měl umřít s druhým dílem a dál to nerozmazávat. *9* -
-
Původní hry měly perfektní atmosféru, příběh a jeho vyprávění. To se dneska opravdu zas tak často nevidí...vlastně mě napadá jenom jedna moderní série.
-
-
Ted me tak napadlo, že by to mohlo kopírovat historii falloutu. Třeba po trojce přijde nastupce, ovlivněný původním týmem, který bude hoden označení Max Payne
Je to jen taková úvaha, neříkám, že to bude špatná hra, to nejde zatím posoudit, ale jsem po dnešku jen trochu více skeptický.