Přejít na výpis diskuzí
První velký datadisk k Total War: Rome II obsáhne válku s Galy
2.12.2013 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Vždy jsme plávali, že se budeme jednotlivým konfliktům antického světa budeme věnovat blíže a Caesarova válka s Galy je ideální začátek,“ zní z Creative Assembly. - to jako vážně? ;)
-
-
Ty jsi snad nečetla Axterixe a Obelixe?!
-
-
Četla, ale co to má společného s těmi prasárnami v textu? :)
-
-
Myslel jsem, že narážíš na téma. A ne téma českého jazyka...přeci jen, období, kdy jsme jako národ byli štěstím bez sebe, že můžeme vydávat česky psané noviny drobet pominul a na herním webu bych pár překlepů prominlu.
-
-
Jo a dal jsem si mínus, aby místní rýpalové měli blažený večer :-)
A teď....teď se jde na salsu...
-
-
-
-
-
Pamätáte si datadisk na Medieval II: Total War? Mal 4 samostatné kampane za trošku vyššiu cenu(ja som ho kupoval za 799 sk, čo je možno 25 eur).
Asterix a Obelix by mali spraviť výpravu smer štúdio CA a poriadne to tam vyplieskať, aspoň tak ako to robia vo filmoch. Za nenažranosť a pohromu zvanú Total War 2: Rome. -
-
Kingdoms...vrchol datadisků
-
-
Až vyjde Goty edice dám tomu ještě šanci. Pominu-li technické nesnáze, některé nápady ohledně kampaně jsou zkrátka přes čáru. Po uhlazeném Shogunovi bych čekal jiná rozhodnutí. Něco se muselo při vývoji zvrtnout, ale to už je jiný příběh. Rozhodně bych druhý Romě fanatický nepranýřoval, ale zatím to řečí čísel vídím maximálně na 6 až 7 z 10ti. Porovávám se všemi předchozími díly a datadisky. Recenzentská verze prý tolik nesnází neměla - proto možná ta vysoká hodnocení, i když to zase v porovnání s ostatními díly není tak slavné. Nainstaloval jsem si první Rome (můj neoblíbenější díl ze všech) a bylo to o nečem jiném. Tak se snažte, panové a dámy :), doufám že Rome II byl poslední kiks.
-
-
no ono i ostatní díly se vyladili k dokonalosti až postupem času, Shogun 2 byl poáná prasárna při launchi (podle m horší než u rome 2)
-
-
Tak to ani náhodou. Naopak šlo o jeden z nejlepších launchů v historii Total War.
-
-
Goty ediciu dostane hra ktora sa bez Goty edicie poriadne neda ani hrat, na to uz nemam slov
-
spíš co jsem tak četl, aby nebyl poslední vůbec, série je to jinak dobrá v porovnání s tím co teď vychází za strategie.
-
-
Snad ne, byla by to škoda. Je prostor i pro další období. Docela nahlas se spekuluje o Medievalu III.
-
-
Já bych spíš bral nějakou vycpávku mezi Medievalem a Empire - zkrátka období třicetileté války. Ale jinak je mi to jedno, zkrátka hlavně, aby to bylo z Evropy. *1*
-
Já bych spíš než Medieval III uvítal třeba Empire 2 Total War..Protože spousta nápadů z Rome 2 by se tam dobře hodili...
-
-
Spíš první světovou válku, těch her moc není, takže by to určitě přitáhlo pozornost. (vím o modu do napoleona)
-
-
-
-
-
Mě by bohatě zatím stačilo kdyby to fungovalo jak má :D
-
Jako velký fanoušek série mi tohle opravdu vadí. Na Rome II jsem se těšil opravdu hodně, ale je mi do breku když čtu jak je to posr.. ! Pak se zase budou všichni divit, že se jim další díl neprodává a že bla bla bla na PC jsou jen piráti bla bla bla, protože si to předem radši stáhnou. Podobné je to u hodně her.
-
-
Souhlas, jako by si to dost neposrali při startu. Oni do nedodělané hry začnou práskat DLC. Já rozumím tomu, že asi mají týmy, které se věnují opravě hry a týmy, které se věnují tvorbě DLC, ale i tak to působí divně.
-
-
jako kdyby to bylo prvne, co vydali nedodelek a misto oprav se venovali chrleni DLC.
-
minimálně to měli dát zadarmo jako náplast za zmršený release
-
-
no minimalně jsi ty dvě dlc zdarma dostal, pokud jsi měl preorder, tak tri.
Taky by klidně mohli CA vydat hru a uz na ni nemaknout, to mi neprijde jako lepsi scenar. -
-
taky by mohli vydat neco, co uz je od zacatku plnohodnotna hra, bez zasadnich chyb a s optimalizaci na vetsinove pouzivany HW... *7* Misto toho se serie TW pomalu stava znamou predevsim vydavanim zasadnich patchu jeste pred oficialnim uvolnenim nedodelku vydavaneho za vysledny produkt a naslednym testovanim na zakaznicich
-
-
-
-
-
Bože hlavně si to nekupujte a nepodporujte tu odfláknutou práci co nám CA a SEGA naservírovali, největší humbuk už utichl, ale to neznamená, že ty kraviny co tam byly, už nejsou.
-
Mě by spíš zajímalo, kdy se k nám od CA dostanou první střípky informací o tom, kdo mohl za její stav
-
už to vyšlo
-
-
lol fakt a jeste v male sleve :D
-
-
predobjednavka je na steamu, pro ostatni, ale kaslu na ne.
-
-
-
Na to se strašně moc těším, Rome: Barbarian invasion byl můj nejblíbenější :)
-
-
patří jinam :D
-
-
ale najlepsia blbost je kolko to stoji... keby to stalo 5 euro mozno dam.. ale aby to mali amici za 15 dolacov a briti za 10 libier ale my musime platit 15 euro tak na to sa mozem z vysoka..
Total War: Rome 2: Caesar in Gaul is out December 12th 2013 for $14.99/£9.99/€14.99. -
-
Tak jistě chápeš že v CA žijí v představě, že € je stejně silné/slabé jako $..
-