Přejít na výpis diskuzí
První velký datadisk k Total War: Rome II obsáhne válku s Galy
2.12.2013 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Dneska jsem to po 2 měsících zapnul, říkám, jak to bude fajné opatchované, dám najmout v kampani agneta a hapalo mi to, tak už zase nemám náladu to hrát *13*
-
-
a mne to nejak nie a nie padnut
-
Coz o to, me to taky cas od casu spadne, ale vic me stve ta narocnost. Na 4Ghz i7 a gtx680 se mi to proste seka:(
-
-
A dočkám se i Bójů jako samostatného národa v Rome 2 ?!!!! asi ne.... prostě naši předci jsou opomíjeni stejně jako Husiti co nakopali skoro celé Evropě zad..
-
-
Myslím že Bójové, Nerviové a Galátové budou po koupi datadisku přístupní i v hlavní kampani ;) Upřímě sem nečekal že je do ní nakonec přidají a to eště takhle relativně brzo po vydání.
-
-
Musím říct že po patchy 8..je optimalizace o dost lepší aspoň u mě se výkon zvedl o cca 30%..a co se týče GamePlaye..tak módy typu Divide et Impera nebo od našeho krajana Radiouse...hodně to zlepšují...a na nadcházejícím modding summitu by mělo CA uvolnit map editor..:) takže půjde zmodovat paradne i mapa kampaně...a to nemluvím o připravovaném ROME 2 Total Realism..Roma 2 určitě není žadnej trhák..ale ofiko patche ze strany CA a hlavně moderska komunita z toho podlě mě udělají velmi dobrou hru..což mě vede k názoru že ta hra není v jádru špatná a dost věcí ještě pujde zlepšit...viz informace zde http://www.twcenter.net/
-
Sice sem si datadisk přál jinej ale tahle kampaň by mohla být hodně zajímavá obzvlášť jestli se vážně inspirovali Zápisky o Válce Galské. Těším se že se vrátí historické postavy a doufám že tam budou konečně i historické události a třeba i víc videí který v základní hře hrozně chybí. Velký plus je taky jeden tah = 2 týdny a roční období :)
-
-
To mě baví. Tady to jde udělat 1 tah = 2 týdny, v původní hře to udělat prostě za žádnou cenu nešlo. Teda to jsou slova autorů, to mi dost smrdí.
-
vždyť to jsou jen PR kecy
-
-
počkejte si na Europu Barbarorum 2 to bude teprve Rome 2 *4*
-
-
me na techhle modech do starsich tw mrzi že nepredelaji strategicou mapu, ingame bitvy vypadaji porad dobre ale na tu mapu se neda koukat. pritom by stačilo tam dat jen nejakou namalovanou mapu
-
-
a kdy to má vyjít?