Přejít na výpis diskuzí
První videa, obrázky a informace o Call of Duty: Ghosts
21.5.2013 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Oprava Metrem
-
Engine vycházející z MW3, sorry ale když se podíváš do složek MW3 a MW2, 70-75% je jeich stejných a Když se pak podíváš do složek MW1, tak dobrých 50% je stejných... Prostě výsměch Activision.. :D Jinak s Metem souhlasím. Poslední dobou se mi zdá, že co se her týče, ty z Ruska a Ukrajiny jsou milionkrát lepší než nejnovější hry ze západu... Co se grafiky, příběhu, hratelnosti týče... :)
-
New engine, new lighting!
http://i.imgur.com/QpG784w.jpg -
Už si trochu dělám srandu
-
Beru zpět. Slon by byl neovladatelný a pomalý ale tygr nebo levhart by byli super . Opět myslím vážně.Levhart může být i ochočený. V jednom komiksu (Tintin v kongu konkrétně) byl jeden ochočený levhart.(teď
-
-.-
-
Ale s trochou štěstí by příběh nemusel být tak nesmírně PATETICKÝ jako v předchozích dílech, Ganghan tomu dává naději
-
Víc než 3 roky stará, možná dokonce i horší než u 1. Bioshocku.. :D
-
slon jo? To by bylo něco. už z jízdy na koni jsem nadšený ale rozdupávat se slonem jeden jeep za druhým, by byla pecka kdyby zbytek hry měl tak skvělou hratelnost a akčňofilmovou atmosféru jako teď. to jim klidně pošli na email jako radu. myslím to vážně, není to ironie
-
Tak obsahově mi ten trailer přijde že to bude stejná akční jízda jako BO2 ne li lepší,takže beru, až ukážou nějaký gameplay jestli ho ukážou. Destrukce vypadá nadějně, pěkně bum do přehrady a z města je hned moře, no ale ve hře to asi tak super destrukce nebude. Ale v multiplayeru by s dobrou destrukcí mohla být sranda, hezky C4ku na most pak zalézt do křoví a zachvíli už jen sledovat rybičky při krmení. A do singlu by bylo dobré alespoň sestřelit někomu na hlavu lustr či balkon a předtím se na tom lustru pohoupat. No a nezapomeňme na westernového kamaráda call of juarez, teď by měl vyjít nový gunslinger, už se nemůžu dočkat.
-
Vítej ve světě CoD *3* Tady můžeš klidně oznámit CoD 11, ukázat obrázek slona na vodítku a stejně si to mnozí předobjednají (narážka na předobjednávky po nic neříkajícím teaseru)... A víš ty co? Já být vývojář CoD, tak bych to bral *4* Nemusim se moc snažit, splácám tu samou hru co sem vydal loni a dostanu za to královsky zaplaceno *5* Protože si to lidi budou stejně kupovat a je jedno co to bude...
-
kdyby ubrali na skriptech tak spoustu dobrých situací přehlédneš a potom už by se na to nedalo koukat. takhle tu grafiku vyrovnávají těma skvělíma scénama apod.
-
logika tady v těchto hrách vůbec nemá být. nehraješ za vojáka hraješ za herce v jednom z těch skvělých akčních filmů se Stevnem Segalem atd. to samozřejmě má i nevýhody jako linearita apod. ale kouká se na to skvěle i přes grafiku z roku 2013 př.n.l. *5*
-
myslíš BO2?
-
Mne to uz pride fakt vtipne,singleplayer CoD je proste na ho*no hra,tak clovek by aspon cakal,ze ked robia marketing hlavne cez singleplayer tak ta hra aspon bude vyzerat fakt dobre a ono nie,terajsie CoD maju maju 6 rokov staru hnusnu grafiku a tento ich novy uzasny engine ak im ma vydrzat dalsich 8 rokov tak to teda lol a vtipne este je,ze je to fakt jedno,aj tak si to zas kazdy kupi.Nehovoriac o tom,ze v roku 2013 na OZNAMENI NOVEJ KONZOLY,ukazuju ze budu mat v hre psa (:D) a,ze hrac bude moc preskakovat cez murik a kukat sa za roh(MEGA LOL) a strasne high end grafiku,ktora vyzera priemerne uz teraz je fakt uz na zaplakanie.
-
Hlavně víc než 12 hráčů na jedné mapě ať tam je.
-
Tak, to jsem taky rád.
-
Celkem fajn *4* je ráda že na ní mám čas *4*
-
Co mladá? Jak se má?
-
Si vem, sotva co vyšel teaser - hranej, kterej o hře neřekl nic, jen že se bude jmenovat Ghosts a bude v ní pes, a už kolik lidí si to předobjednalo...copak to je rozum? A o tom tahle série je...bohužel...a nezmění se to (k lepšímu), dokud se nezmění hráči... stačilo by jeden díl stávkovat a nekupovat ho, aby se vývojáři pohnuli z místa...ale to očividně nehrozí, vzhledem k místnímu "hype"...