Přejít na výpis diskuzí
První video ze Sniper: Ghost Warrior 2 - odstřelovač v džungli
31.8.2011 | Jan Vitík
58 příspěvků
-
aj ja vidim, ze expertov je neurekom, ale mna zaujima toto len ako hra a vyzera to dobre, ostatne veci, ze ake to realne vsetko bude alebo to bude arkada ako jedna, skor to druhe, ale co je na tom zle, mna jednotka celkom bavila, to ze to bola arkada to je samozrejme, ale ked to vie ludi (aspon niektorych, nehovorim o profesionalnych odstrelovacoch v tychto komentoch, ich samozrejme toto bavit nebude, oni lovia ostrymi, na ludi kracajucich pod ich balkonmi, a v rukach drzia zbran z umelej hmoty, ktoru zhabali svojmu mladsiemu bratovi, ktory ma 4) skratka vy experti berte tuto hru ako je, jednoducho akcnou, nic viac, a ostatny ktorym vsetko na nej prekaza, je tu ten sniper elite a mate to vyriesene, aj ked si viem predstavit ze vela negativnych ludi, ktory tu su si hru, ked budu moct aspon skusia, jednoducho im to neda
-
To je preto zrejme lebo maník to hral na konzolovom ovládači, tak ako by asi konzolový hráč zamieril presne snajpu ?
-
Škoda her pro lidi jako jsi ty. Jednička byla perfektní a věřím, že dvojka se vyšvihne ještě výš.
-
No, zdá se, že 80% komentů píšou profesionální snipeři, každej je odborník :D
-
to si nepoznal airsoftovou odstrelovacku? *1* *1* *1*
-
Tak tohle už jsem viděl asi před měsícem, ale dobrý no :D
-
Super hra jednotku som ani nedohral to si radšej zahrám Huntera a ponahaňam zopár Jeleňov *1* Ale radšej si počkám na Sniper Elite V2 *14*
-
Nejhezčí je ten strážce, co čumí na vašeho parťáka jak podřezává jeho kolegu, a nic s tím nedělá, protože má nakázáno počkat, až ho taky podříznete. Určitě to bude děsná zábava *1*
-
Jsem jedinej komu tyhle narychlo splacany strilecky pripadnou naprosto nudne az stupidni ?
-
Kdyby jen polovina takových titulů byla podle pravdy rusové a amíci sou na pokraji vymření
teď nechci rejpat do hry ani do tvůrců té hry ale proč ve všech takových hrách proti sobě bojuje vžy jen USA a rusko ?? to nikoho nenapadá jinej konflikt třeba čína ,korea ...vždycky USA vs. RUSKO >:( -
To ti strašně pomůže, když se to zpomalí po výstřelu no...
-
To mierenie s tým gamepadom... : D
-
Však tohle je arkáda jak Brno. Pokud jsi hrál jedničku, víš o čem se tady mluví :). A podle videa to nevypadá na nějaké razantní zlepšení :(.
-
Nikdo nerika ze ten slow motion musis pouzivat. Ja obdivuju ze city se dokazali dostat az takhle daleko ze si koupili cryengine lic. jak rikali predemnou tohle neni simulace. Ani arma neni na odstrelovani zrovna to nejlepsi. A tady se aspon projevuje vitr. No mozna tu bude i derivace kulky. Jeste to nemaj hotovy tak doufam ze si stim do te doby vyhrajou. A budu jim drzet palce. A k CoD bych to v zivote neprirovnal. Toje Arkada Number one *12*
-
A proč by to z hráčů mělo dělat blbce? Je to jen hra.
-
Ehm...kde se na to video můžu podívat v HD? Na tohle se nedá koukat...i když podle ohlasů to snad ani nemá cenu :)
-
odstřelovačka bez zpětného rázu... a s tlumičem. v jakém se to odehrává vesmíru?
-
Ale jo,obcas nejaka ta hra,kterou nedohrajes s prstem v nose vyjde,ale je jich malo a rozhodne je nenajdes mezi temi vyhypovanymi AAA hrami.
-
Ja nemam problem s arkadovymi hrami.Copak jsem si snad stezoval,ze to ma do reality daleko? NE.Jenze i ty arkadove hry maji,nebo alespon drive mely ,nejakou uroven a nedelali z hracu blbce z pomocne skoly.
-
Tak ten script s tim nozem na zacatku byl pekne trapnej