Přejít na výpis diskuzí
První video ze Sniper: Ghost Warrior 2 - odstřelovač v džungli
31.8.2011 | Jan Vitík
58 příspěvků
-
Protože chci vidět co takový troll dokáže vymyslet.
-
No je fakt, že hru pouze s odstřelovačskou tématikou jsem chtěl roky, ale když vyšel první díl Sniper: Ghost Warrior, dost mě zklamal. Ve hře se vůbec nepoužívá opravdových sniperských technik, takže je to takové COD pouze s puškou a to je po chvíli dost nuda. A jak se tak dívám, druhý díl na tom nebude jinak.
Už vidím jak se sniper trmácí středem cesty jak je to vyobrazeno ve videu. To jsou techniky výsadkových jednotek a ne někoho, kdo má být co nejvíce „neviditelný“.
Už dlouho nevyšla akční hra, která by mě oporavdu chytla. Něco jako výzva dnes už neexistuje. Škoda. -
Sa pozri na jeho meno, nechápem prečo na toho trolla reaguješ :-)
-
No já bych řekl že za 400kč to byla dobrá hra která snadno překonala i některé AAA tituly.
-
Nevim o tom že by první díl nebo tenhle měl označení simulátor sniperů. Je to arkádová hra která má bavit a o to u her snad jde ne? Pokud se ti arkády nelíbí hraj si něco jiného tyhle výkřiky které tu předvádíš jsou celkem směšné.
-
Když se podíváš na dřívější tvorbu od City Interactive, tak pochopíš.
-
Ježiš to je blbost.
-
nebreč
-
Co je na tom spatneho?To myslis vazne? To opravdu hraci jsou tak neschopni,ze potrebuji slow motion ,aby se vubec trefili na temer nehybny cil?
Na vetsinu dnesnich her uz opravdu clovek nepotrebuje skoro zadny skill,ty hry tem hracum dneska usnadnuji co se da. -
To jako hodláš pod každý článek a video napsat nějakou blbost? Zatim ti to jde skvěle.
-
namirit na hlavu a strelit??od kdy kulka na takovou dalku leti rovne???blbost
-
Trosku CoD....jen to má bullet time. Mno tyhle koulervoucí akce už mě moc nelákaj...Ale proti gustu žádnej dišputát:)
-
Tak prvni dil byl... rekneme nic moc. A koukam ze se neboji jit do toho znovu, asi sadomasochisti?
-
No a? Co je na tom špatnýho?
-
No to je velmi zaujimava "dzungla se svými charakteristickými rysy". Taka ihlicnata...
-
No vyzerá to dosť budgetovo stále, ani ten CryEngine to moc nezachránil. *7*
-
Škoda cryenginu na tohle ..
-
Slow motion pri odstrelovani?To jako vazne?Ty hry jsou opravdu cim dal vice jak pro reatardovany hrace.