Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Assassin's Creed Syndicate ukazují, že půjde o nejakčnější hru v sérii
12.5.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Grand Theft Carriage: London *1*
-
Vždyť je to teprve Pre Alpha. Co Chceš?
-
Neříkej 2x.. To by už byl pešek kdyby toto pos*ali.
-
At tam daj auta! Pak bych si to i zahral
-
jak rád bych si zahrál hru z tohohle prostředí, ale ta průhlednost primitivních herních mechanik je strašná... a to byla už ve dvojce, kterou jsem jedinou dohrál... a ten hák... Victorian Batman Hadra... ne díky Ubi
-
Bloody Hell, docela čumím, že tam takhle natvrdo mlátí ženský. 1. sem ani netušil, že byly v tý době členkami gangu a za 2. wau, to se zas tumblr p0sere.
Jinak pořád čekám na toho Jacka -
Ukázka spíše zklamáním. Vypadá to, jako kdyby vývojáři vzali film Gangy New Yorku a naroubovali ho na Londýn. A ta honička v drožkách vypadala dost divně.
-
*Jen ten Eagle vision je koukám stejně na p*tchu pulz jako v unity. Raději bych viděl ten ze starších dílů *6*
-
Z Ubisoftu se zjevně stává po vzoru Járy Cimrmana průkopník slepých uliček *7*
-
sundáme ho potichu házecím nožem. mezi dva chlapy na zem spadne mrtvola a vůbec si toho nevšimnou a nezačnou se nahlas divit... vždyť takový věci ve hrách ještě nedávno bývaly
-
Nemyslel jsem si, že to někdy řeknu, ale asi by bylo nejlepší, aby po Unity a Syndicate tato série skončila jako herní legenda a ne jako nudná značka vycucaná až do morku kostí *11*
-
Jako Londýn mě láká ze všech prostředí nejvíc, ale z videa si na zadek rozhodně nesednu - To by asassasín nesměl být každej rok. Člověk pak nemá pocit že bude hrát něco vyjímečného.
Video ale vypadalo na Ubisot až nezvykle bez přikrášlení. Normální ingame/gameplay. Toho si cenim. -
Pokud zase bude propadávat podlahou nebo procházet zdmi mohlo se to jmenovat krotitelé duchů.
-
Ještě mě tak napadlo... pro neznalé: https://twitchemotes.com/emote/_Kappa_
-
Doufám, že tam bude pořádná protipirátstká ochrana, nejlépe vyžadující neustále připojení k internetu, jinak to nekoupím. Kappa
-
To zas bude sra... *1*