Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Assassin's Creed Syndicate ukazují, že půjde o nejakčnější hru v sérii
12.5.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Assassins Creed london DLC for only 59.99,- euro
-
Ten vtip mě napadlo, když jsem viděl ve videu demoliční derby drožek. Nevěděl, jsem že to jsem už někdo napsal. V tomto případě jsem jako "Jára Cimrman Pozdě přicházející" *3*
-
Aháá tak teď už chápu proč to je vzor všech bolševiků a socanů.. *15*
-
Já bych se ani nedivil, protože tuším v AC:Rogue byly zmínky templářů o CtOS z WatchDogs...
-
když to bude fajnově vyladěné tak kombinace zabijáka stem-punkového, trocha z Batmanovských her a alternativy provedení zabití nebo mračení nepřátel ala Hitmanovy hry a to cele zasazené do dění inspirovaném filmem Gangy Newyorku. už jen ta kombinace ze strohého popisu je zábavné když se zkombinuje a teď k tomu přidat trochu z nového Sherlocka Holmse, Jacka Rozparovače jako padoucha pro pár misí, ale chtělo by to v rámci technické revoluce vložit do děje vynálezce který bude assassina zásobovat technickými hračkami a samozřejmě s rozvahou do děje vložit ikony té doby ať vynálezce politiky nebo umělce či literární postavy. Taková mise kde pomáháte Oliverovy Twistovi z nesnází nebo zažíváte dobrodružství s 20. letým Allan Quatermainem by bilo zajímavé osvěžení průběhu bojů s templáři. Bohužel nám nezbývá než doufat že vývojáři zvládnou svůj úkol co nejlépe a dají nám kvalitní zábavu na dlouhé večery.
-
1:34 v traileru - tu sovi hlavu uz asi nerozchodi :D
-
AC nikdy nebyl plíživá natož taktická hra, to jsou hry jako Thief,nebo Deus Ex. AC je akční adventura od prvního dílu do toho posledního a lidi to baví. Nemusí se ti to líbit, ale vzhledem k velikosti herního trhu ti to může být jedno.
-
Kdo sledoval přímo to "reveal" video, tak na začátku tam ten chlap fajně kecal a začínal jsem si myslet, že tohle by mohl být konečně díl, který něco změní. A pak začly ty gameplay videa... Pro mě jako člověka, který hrál všechny díly, to je hrůza. "Clunky" souboje, animace, engine, nulová inovace (věčné neduhy série)...to by člověk brečel.
Ale to se týká obecně produkce Ubi. Oni našli template pro open-world a cpou to všude. Jedinou hrou, která má šanci být inovativní je Division. Ale ten byl posunut až na 2016 :/
Každopádně mě teď víc zajímá, jak celá AC skončí. Dojdou Ubi nápady ? Přestanou lidi kupovat ? Postihne série mnohem horší konec ? Přemýšlím nad propojením se světem Watch Dogs a vytvořením nové ultimátní série Assassins vs Templars + hacking. A už to chce třetí stranu. Ty dvě frakce jsou strašně ohrané.
Každopádně to stejně asi koupím kvůli sběratelce a zahraju, jako vždy, až po roce s vydáním nového dílu. -
Na takovi kase nemam prachy!Cekam na E3,a to doufam ze to tam bude!To novy rpg od tvurcu killzone,Ted ma vyjit tak 5exluzivek na ps4 a budu mit co delat,abych na to usetril.God of war3 remstered pocinaje a uncharted4 konce.
-
Ty jses ostuda PC hracu : https://www.youtube.com/watch?v=RfiQYRn7fBg
-
to už je asi pozdě na zařazování mezi legendy *3*
-
OK, takže si to shrňme... Assassin Creed, který byl vyvíjen jako plíživá a "taktická" hra se najednou z ní stalo God of War ? Já už nevím k čemu bych tokovej bordel přirovnal... To je jako tak hráčská komunita degradovaná, že zničíme každou dobrou sérii nebo prostě je Ubisoft banda kreténů ?
BTW: AC Victrory=Sydicate ? Nebo vydají rovnou dvě hry ? :D -
Ja,jako konzolista,neznam multiplatformni hry,multiplatformni hry nikdy nevymacknou konzoli na max,mozna koupim poprve multiplatformovku,a tou bude zaklinac 3.Assasin je tak pro pc ckare.Koupim az uncharted4.Tyhle rychlokvazky neni nic pro me.
-
Nespamuj! Tady uz to nekdo vymyslel driv ,tak se neopic! *6*
-
Taky že byl. Půjčoval si prachy od koho jen mohl. Byl v jednom kuse na mol a udělal dítě svojí služebné (Engels, který ho vydržoval to vzal na sebe), zatímco jeho manželka s dětmi hladověly doma. No a mezitím napsal "Kapitál."
-
typicka hra pro konzolove konzumenty
-
Další AC ? Ani to nestíham dohrávat ... a každý díl je skoro kopie předchozího. Minimum herních prvků a inovací ... prostě ždímají úspěšnou značku a osvědčený koncept.
-
Grand theft carriage
-
troll much?
-
Hlavně ne engine z Unity. *7*