Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Assassin's Creed Syndicate ukazují, že půjde o nejakčnější hru v sérii
12.5.2015 | Petr Poláček
136 příspěvků
-
Jeste jsem chtel zminit ten klobouk na te palici....tam uz jen chybelo, aby ho hazel a sekal hlavy:-)) stale cekam na toho revolucniho AC, tak treba priste
-
Prej destrukce kocaru....a kone behaj bez zlamanych noh,a rozbitych lebek:-)) hlavne ze s nema narval do vseho co mohl a jedine co se stalo tak trochu pomackal kocar:-)) nepujcili si jizdni model z watch dogs? Asi misto drivera borci delali na tomhle zase:-))
-
gold =D
-
Vždy odvedou tak skvělou práci s vytvořením města, škoda jen že to má furt ten stejný assassinský podtext, Doby které volí jsou hrozně zajímavé, ale nebaví mě furt hrát za assassina
-
Stupidita už od samého začátku. Ale už jsem z AC unavený, takže už jsem negativně naladěný dopředu... Skutečně to vypadá hodně jako Unity, hlavní hrdina v černém kabátě vypadá trochu jako ten hero z Rogue (znám jen z videí), jízda po háku přes střechy už tu byla v Revelation, osvobozování čtvrtí od Brotherhood. Pěsti vylepšené boxerem. No, nejspíš nic nového.
Největší lákadlo tedy budou tentokrát drožky? Takže očekávám videa o tuningu, přidání polstrování, pérování, trvanlivějších lamp, nových obručí, a hlavně více koní! A nějaké ty střelce uvnitř, vzadu, dělíčko na střeše. Ale to možná až v DLC.
Za mě ne, už ne. Jen ten Londýn asi bude přitahovat... -
...tak vy dvaja, Tom a ul, ste sa teda naozaj našli...
-
S tím GTA jsi se asi trošku sekl kamaráde.
-
A ty bys ždímal neúspěšnou značku a špatný koncept? Je tady více změn, než dejme tomu z GTA IV na GTA V. Lidi si to berou do huby jen proto, že to vychází každý rok (vývoj samozřejmě trvá o dost déle, než rok, škoda vysvětlovat). Chápu, že po Unity budou všichni opatrní, nikdo nikoho nenutí k předobjednávkám, ale Unity byla v jádru výborná hra, kterou ničila jen ta optimalizace. Jestli se z toho poučili, jakože já věřím, že jo, tak by to mohla být pecka. Ty animace v boji jsou zatím dost kostrbaté, ale do vydání času dost.
-
Uplne vidim jak je meeting v Ubi. Sedi tam ti hlavouni a premysleji jak si vydelat na novou jachtu a soukromej tryskac. A jak se tak bavi, zjistujou ze pirati uz nefrci, francouzka revoluce nebyla ono a tak premysli dal. Najednou jeden z nich povi "Hele, ktera hra ted prodala hodne kusu?". Vsichni chvili premysli a nenapada je nic, co by mohli aplikovat na AC. "No prece GTA" zaskoci vsechny v mistnosti. "Jen si to predstavte, dame to do Londyna, nekdy na zacatku dvacateho stoleti." pokracuje, "Misto aut budeme mit drozky, dame tam nejaky gangstery, jelikoz gangsteri jsou cool a navic tam muzeme dat i boj za socialni spravedlnost jelikoz to ted frci a bude to jeste vic cool, a hlavne ... hlavne muzeme udelat nase vlastni GTA.". Jeden z kravataku (ocividne novacek) se nechapave prihlasi o slovo. "Ale co to bude mit spolecneho s AC, o to prece hracum jde?" Nacez mu je otcovsky odpovezeno "Na hrace se*e bilej tesak"
-
gta?
-
Ubisoft dojí krávu, dokud dává. Každý rok produkuje jednu akční konzolovku za druhou (tyto hry jsou analog 2D hopsacích plošinovek) a bude tak činit, dokud zisky z prodeje budou převyšovat náklady na vývoj. To samé platí pro GTA a COD. Nemusí se nám to líbit, ale sotva s tím něco uděláme.
-
jednoznačně epizodická adventura s akčními prvky
-
RPG? Vazne jsi napsal rpg?
Troll detected *7* -
Předobjednáno. Zatím mne žádný díl nesklamal, je to nejlepší rpg po serii Mass effect a Dragon Age.
-
no jo, ty si radši zahraj simulátor chleba, nebo nějakou podobnou hypsteřinu
-
3:30 - "We can see that one of our allies is in trouble. Let's give him a hand. We first need to eliminate the lookout to make sure he doesn't call reinforcements. The throwing knives will take him out silently". <- Borec "silently" zařve na celé nádvoříčko a praští s sebou na zem, všichni ho ignorují.
4:14 - "We are facing a lot of enemies, so the head-first approach is probably not a good idea." < - Actually, the best idea at hand, since AC1.
4:25 - "Also new to our game is the ability to use the environment to take out your enemies." <- A ta lešení v AC1, do kterých šlo hodit oponenty (byl to instakill), to bylo co?
Nové AC, staré lži. Šup šup, honem předobjednat ať v Ubisoftu vědí, že můžou lhát dál ^_^ -
Pokud si mám vybrat mezi stealthem co předvedli v Unity (sednout na lavičku atd. si musíte odemknout, aby jste se někam dostali musíte se "provtělit/naklonovat" do jiného občana...no to snad radši nepřemožitelnýho zabijáka...
-
Ja stejne jen trolloval. *1*
-
Jsem malého městečka postaveném na nějaké malé říčce jménem Temže docela už znuděný. To chce větší odvaz. To chce roztočit glóbus a náhodně ho ukazovátkem zastavit. Co třeba Bhútán?
-
Ano, bylo to v Black Flag, ale prý to byl jen Easter Egg. A tak samo ve Watch Dogs byla postava z BL.
A co jiného je Blume a Dedsec než Templáři/Assassíni.