Přejít na výpis diskuzí
První záběry z Modern Warfare 3 potvrzují termín vydání
24.5.2011 | Petr Poláček
241 příspěvků
-
Jako kdybych tuhle dikuzi necekal *2* Odpurci zkritizuji vse, fanousci ji vynesou do nebes a bude zase diskuze na 50 stranek *1*
-
No, skoro každý z vás tu má nějaký své pro-proti, ale hoši, stejně si to každej z nás zahraje a bude ho to bavit. Prostě hra na odreagování. Od CoD ani nic jiného nechci, prostě super akce, nějaky to gra. zpracování sem tam nějaka hustá scéna co tě dojme a jedem dál. Akce,akce a zase akce. Battlefield 3 se to ale nebude rovnat... snad :D Prostě těším se
-
ale to samé když při muzejní noci mají policajti ukázku zadržení pachatele a když to skončí tak za nima lidi chodí a říkaj jim že se to ale takhle v Cobře 11 nedělé (a myslí to smrtelně vážne )
-
Tak. Po přečtení diskuze jsem došel k názoru, že někteří z Vás si tu myslí, že je Modern Warfare brilantní taktická hra, ve které, pokud si ji naši sovětští přátelé zahrají, naleznou jasný a 100% návod jak v klidu přepadnout USA a totálně je položit na kolena během pár hodin. No to mi teda promiňte, ale jste opravdu skutečně mimo realitu - pokud jste opravdu uvěřili vysvětlení ze strany hry a jste si jisti, že by to tak fungovalo ve skutečnosti. V Red Alert 2 jste tomu také věřili? Vlastně je to jen příběh převzatý z právě jmenovaného Red Alerta:-) Yuri, it is done? ....no my comrade premier, it is only BEGIN!!!!!
-
Tak to si můžeš jít dělat řiť někam jinam a taky se u toho bavit, že jo. Tedy, při vší úctě, jak může být vytvořena kvalitní diskuse, a tím nemyslím jen ideální stav kolem shromáždění CoD fanoušků a básněním nad tím, jak je to super, ale uvítávám i diskutování nad zmíněnou problematikou kolem proveditelnosti/ neproveditelnosti útoku na americký kontinent, typy zbraní, případně čeho jsme si všimli v traileru za zajímavosti a klidně i negativní připomínky s tím že to bude na slušné úrovni, tak jak může být kvalitní ta diskuse, když tu člověk musí číst příspěvky od volů, kteří u těch komentářů smrdí jen pro to, aby se tím bavili a dělali si z toho pr*el?
-
O tom sem se taky s nikým nepřel (kolikrát to budu muset ještě opakovat?).
-
brrrr ošklivá představa *1*
-
asdf: Prostě z brakového příběhu lobotomistického scénáristy kvalitní literaturu neuděláš, smiř se s tím *3*
-
Prográl? To je mi novinka *8*
-
Když to nebereš moc vážně, tak je tu docela p*del *1*
-
asdf: Ber to jako spravedlivé poplivání toho, kdo byl uargumentován a prohrál! *3*
-
Hej, sorry....prislo mi to vtipny.:) Snad na sebe nezanevreme, ne?:)
-
Ale ale, to už se snižujeme k nadávkám?
-
Náhodou diskuze o imbecilitě příběhu Modern Warfare 2 mi přišla hodně kvalitní. Myslím to vážně! *10*
-
Tak, když se vždy ke "hře, která je o ničem " slítnou podobní srandisti jako ty, tak ta úroveň jde automaticky do hnoje, protože systém v režii : Přijde panáček, kterého irituje CoD, vyklopí sem názor, aby plivnul na CoD a z druhé strany mu samozřejmě bude oponovat panáček, kterého naopak třeba CoD zajímá, tak je vytvořen podklad k tomu, aby to začalo mít obraz diskutujícího chaosu, plného pr*elí, hov*n a podobných stručných výrazů, kdy si stejně každý myslí o druhé straně kulové a jen to svoje. A když to ještě doplní panáčkové, kteří si z huby neodpustí vypustit BF forever a BF lepší, tak je tu zákonitě předpoklad pro vznik něčeho, do čeho často vylíváme své střevní produkty.
-
Máš pravdu, takže jsme kompletní - přirozeně přirození *1*
-
Poradnej klobas je uzivatel asdf o par prispevku nize.:D
-
tak to nam jeste chybi nakej poradnej klobas na sazku :D
-
Games.cz co bys cekal :D tady se vzdy nekdo zhada na krev
-
A já pravé*3*