Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shut up and také my money *8*
  • Tak přesně tohle jsem potřeboval vidět. Na druhou stranu, kdo to má vydržet do konce příštího roku?! *13*
  • GlaDOS
    Vypadá to mnohem lépe, než jsem čekal. Wasteland 2 je totiž strašně nekonzistentní a vizuálně mě odrazuje. Plastové mi to tedy nepřipadá. Snad jen ten sliznatý povrch se leskne, což už tak sliznatý povrch dělá. Vizuální styl ale rozhodně nemá co dělat s použitým enginem.
    • Corvus
      Mě tam spíš chybí takový ten všeobecný pocit zmaru a melancholie... Tíživé atmosféry, kterou uměl Planescape: Torment bravurně navozovat. Nicméně ukázka je kraťoučká a moc toho neprezentuje, takže se uvidí. Nicméně bych se raději od původní hry trochu oprostil, aby člověk neočekával druhý Planescape...
      • GlaDOS
        Ono hodně taky udělá hudba. Doufám, že bude v soundtracku i něco tak silného jako Deionarra Theme.
  • Corvus
    ...tak v ruce držím Wasteland 2: Ranger Edition a jednoznačně děkuji a klaním se mocnému Kickstarteru!!! Od teď se soustředím vyloženě na kickstarterové projekty, protože tam se dělají hry pro hráče! Nejen že jsou naprosto úžasné, ale to provedení! Divinity: Original Sin Collector's Edition = špička. Wasteland 2: Ranger Edition = špička. Nádherná, tvrzená krabice, žádná trapárna "aby na tom něco bylo navlečeného". Perfektní tvrdá krabice s otevíráním do boku (jako kniha), uvnitř hra v PC-DVD krabičce se soundtrackem od úžasného Marka Morgana, český manuál (pozot i instalátor lze vybrat v češtině!), kód na stažení původního Wasteland, oboustranný plakát. Uvnitř krabice velká mapa na velice, velice pěkném uměleckém papíru. Dále pohlednice a rozměru 12 x 18cm. Perfektní papír a povrch jako lesklá fotografie. Mimochodem nádherné artworky. No a pod tím vším poměrně obsáhlá příručka a to prosím pěkně CELÁ barevná a plná artworků... Kickstarter... Nemám slov! Po Divinity: Original Sin pro mě osobně již druhá perla. A to se nemohu dočkat Pillars of Eternity a samozřejmě PŘEDEVŠÍM Torment 2: Tides of Númenera, protože původní Planescape je pro mě nejlepší RPG všech dob.

Jsem absolutně nadšený špičkovou kvalitou her a provedení RPGček na Kickstarteru. To nejlepší, co mohlo tento žánr potkat! A to jsem zpočátku ani nedoufal, že se vůbec dočkám krabicové verze...

Mínuska do mě, borci! ;)
    • ted nejspiš maji marketaci krizove porady kde se stala chyba že jim uniknul tenhle biznis
    • I can smell a troll.
    • Coffin.Corner
      Já sem z té Ediciji Stražnika docela rozčarovanej.
    • Rozplýváš se nad krabičkou, ale hrál jsi to vůbec?
      • Hrál jsem nějakou hodně early verzi bety a už tehdy mě to strašně bavilo.
    • Panebože za co mě trestáš, že herní komunita jsou taková idiooti s prominutím. Nestačilo už PC-elitaří, teď je nová sub-forma pc-elitářu, KickStarter elitáři. Laskavě jděte všichní do prdelee... Kdo má tyhle nadřazené kecy pořád číst.
  • smejki
    fapfapfapfapfap
  • torment vyzera teda 100x lepsie nez ogrcany wasteland
  • inXile- Až na Choplifter samé očekávané projekty . Tormentem si nasadili laťku hodně vysoko . No zatím to zle nevypadá (až na tu kaučukovost v grafice) . Skoro by se chtělo křičet Král zemřel ať žije Král ! ...ale počkáme jak nakonec dopadne Wasteland 2 ...
    • ja jsem grafikou naopak z tohodle videa prijemne prekvapen, dokonce to skoro vypada jako 3d. predtim to vypadalo hur a 2d. tak nevim, bud zapracovali nebo je to fake
      • Prostredi vypada spis jako 2d a postavy jako 3d. Coz jim nezazlivam, mozna prave naopak :)
  • Keyz
    Je vidět, že když se rozhodnou nesázet na realistickou grafiku tak i s málo zdroji to vypadá dobře. Stejně jako poslední Divinity.
  • 2d low production value alert
    • low quality b8 alert
  • Hmm přeskinovaný Wasteland...proč ne, ta atmosféra a ten nádech starých baldursgejtovek, ajsvindejlovek a tormentovky to má :) nechám si to líbit a věřím, že se to graficky ještě mnohem zlepší (graficky myslím, pozlátko kolem jako efekty, particly atd.) času mají dost.
    • Myslel jsem to přesně tak jak jsem to napsal, prostě graf. styl wastelandu. Pilars i Balsurs G. jestli se nemýlím je předrenderované prostředí, Waste.2 je plně komplet 3D a tohle taky. Nevím co jsem napsal tak k nepochopení ale budiž.
      • Aspon vidis ako misinformovani niektori hraci su. Samozrejme ze mas pravdu, obe hry totiz robi rovnake studio: inXile. PoE zase naopak robi Obsidian. Pouzity engine je ale u vsetkych 3 rovnaky: Unity.
        • Jj tohle je tady normální to jsem si už všiml prvně píšou a pak přemýšlejí co napsali :D :) alespoň jeden, který mě pochopil.
    • ucho
      ehm, přeskinovaný Wasteland? nechtěl jsi říct přeskinovaný Pillars Of Eternity?
      • Ne, on myslel přeskinovaný Baldur's Gate.
        • No, asi se shodneme na to, že něco chtěl určitě říct :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit