Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, kdyz uz chces nekoho vtipem urazet, tak aspon bezchybne. I sarkasmus se musi umet ;)
  • Orly ? Clovek, aby se tady radsi vyvaroval sarkasmu/vtipu. Opicky by to nemusely pochopit.
  • Mechwarrior_bw
    *1*
  • Jazz
    V Prometheovi Brain Mismatch vážně neběží... *3*
  • Jazz
    *11*
    Nebudu, kokosíčku.
  • http://www.youtube.com/watch?v=lXzxa6NyiTA&feature=fvsr tady třeba, podle mě je to stejná píseň. ale zde je použita jenom její část. (Hlavně začátek 0:10-0:20)
  • Opice nevytvareji stado, ale tlupy. To si pletes s kravama, nebo ovcema ;)
  • Podívej se na trailer SC2: Swarm nevím teď tam ten motiv taky je;)
  • A ty pluska si klikas sam nebo ti je dava okolni stado opic ?
  • Je to samozrejme dosť možné, nie je to nejaká výhrada len pikoška :D
  • Boze, neboze ... Nejsem teplej abych te "heatoval". A vetsina lidi si tu nestezuje na Crysis, ale na Cryshit 2. Ale to tvuj mozecek asi neumi rozlisit.
  • Kedaro
    vypadá to spíš na předražený datadisk, jak už to udělali activision s MW3 a EA s crytekem to chtějí taky zkusit
  • je docela podobná, ale mám takový dojem že už hudba z Promethea je okopírovaná od někoho jiného, nebo dokonce převzatá...
  • Masa-san
    C2 se degradovalo svým zpracováním, takže přesto, že je C2 novější, tak Crysis 1 působí jako ta vylepšená a odladěná hra nabízející ten nejlepší herní zážitek pravděpodobně z celé série. *2*
  • Masa-san
    Ironií je, že ho sám zřejmě nedokáže využít *2*
  • Veskoslav
    Tak já ti nevím, ale největší monstrum podle mě bylo ve Crysis: Warhead.
  • Síce len hlúpa poznámka, ale tá background hudba nie je trochu okopírovaná z traileru na Prometheus od Ridleyho Scotta ? http://www.youtube.com/watch?v=sftuxbvGwiU od 0:53
  • God-of-War
    Hlavně ať zase ukážou celou hru a všechny velký potvory *9* ... v tom dvojka opravdu exelovala *13*
  • Veskoslav
    Není to spíše proti Crysis 2 než proti Crysis?:)
  • hudba dobrý, zbytek vypadá zvláštně. Kde je ta lehkost pohybu co byla v jedničce a ve dvojce už nebyla a připadala mi těžkopádná...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit