Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doufam že tvůj bratr dělá u tvýho dodavatele elektřiny
  • Veskoslav
    Nezapomeň si opět ihned po napsání dát plus..... *11*

P.S: Budeš ty někdy psát k diskuzi? Pochybuji....
  • Jazz
    Tleskám, první příspěvek se správnýma názvama...
  • life28
    Zaujímavé, že Crytek maká na jednom z najlepších enginov sveta, ktorý si licencujú desiatky štúdií.
  • Veskoslav
    Že by se zapomělo na konzoloidní "katastrofu" Crysis 2 a trojka navázala tam, kde zkončila dvojka? Nabídnou nám vývojáři heslo : I u FPS člověk musí pouívat mozek a oblek není jenom slušivá hračka?

Jenom trochu by mě zajímalo, jak to utáhnou staré konzole a jaký bude rozdíl mezi Xbox verzí a PC verzí. Přece jenom už v Bf3 to jde vidět, že je to rozdíl.

Jinak k videu, vypadá to zajímavě, CryEngine umí udělat nádherné prostředí, když má k tomu možnost. Pokud to využijí ve hře, zlepší AI, zlepší celý systém obleku, styl hraní se přiblíží zpátky k 1. dílu. Budu moc rád.
  • no jo, jenze SP je tak 10% BF3. Ty matlaku.
  • to ze tobe to neslape a mas slaby Hw je tvuj boj. Me to jede spickove.
  • Jazz
    Šulibrkové ?
    Spíš čůr@ci.
  • Bože co všichni máte proti Crysis ? Dyť to není vůbec špatná hra bože. Vy jste s prominutím opravdu šulibrkové. Klidně mně heatujte ale já svůj názor o crysis nezměním.
  • Jazz
    Vážně nechápu, ty si koupíš 16 jádro a strčím tam dvě GTX680 sračky, no to potěš prd€l tedy! *16*
  • EA těžko nutilo Crytek ke zprznění PC verze Crysis 2...
  • Shaker
    spickova zvukem, grafikou a poctem bugu, ja bych fakt radsi BF3 vynechal, kdyz se mluvi o kvalitnich hrach...
  • Mechwarrior_bw
    áno určite by som sa bez emzákov zaobišiel (i keď alieni z jednotky boli aspoň zaujímaví ... hlavne pre fanúšikov Matrixu :)
  • Podle mě by to mohlo být lepší než dvojka, ale co mi opravdu vadilo na crysis 2 byla malá rozmanitost emzáku přišlo mi že jsou všichni na jedno brdo a celkově to byla taková větší nuda než 1. Crysis 1 to nepřekoná ta měla parádní atmosféru a hlavně se mi líbil ten přechod z lidských cílu na ty emzácké a ta počáteční nevědomost *4*
  • Shaker
    eeeeeeeeee... spatna odpoved, jak sem se na BF3 tesil, tak zklamalo a porovnavat ho v singu s Crysis 2? sorry, ale ty hry maj spolecnyho jen to, ze sou fps, kazdymu sedne jiny pozadi pribeh a co do bugu je crysis 2 na tom o mnoho lip
  • pure true *5*
  • Shaker
    deticky sou i na pc... to je proste dnesni trend zjednodusovat, hlavne, ze to v reklame vypada dobre (graficky) a na zbytek se se*e, u EA to plati dvojnasob
  • neviem mno... moze to byt celkom fajnovka ked sa nad tym zamyslia a prerobia to cele :D ... luk je nice napad moze to byt kvalitka s nim prispendlovat alienov o stromy a efekty :7 ... ale dufam ze tam nedaju tych istych protivnikov ako v C2 to by bol fail ... plus nejaky serioznejsi dej ako kinozenie vseckych alienov...
  • Shaker
    laicky receno, nejsou cast EA, ale EA je drzi za koule
  • Kupoval si od ségry prototyp kterej je vyvíjen v intelu... Sounds legit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit