Přejít na výpis diskuzí
„PS4 se blíží konci svého životního cyklu,“ říká CEO divize PlayStation
22.5.2018 | Patrik Hajda
133 příspěvků
-
Prosim tě uklidni se...jestli jsi to docetl do konce, tak se doctes, ze nic necekam. ;)
-
vzhledem k tomu, jak to sony tlaci, to je porad nejmin 20% nad skutecnou hodnotou
God of War is known for brutal over the top fluid combat, with a dark narrative. This has none of that. It's a sentimental journey to bury your dead wife and reconnect with your son with clunky combat, in an extremely linear experience with very repetitive encounters and a terrible camera. Your main weapon is an axe, it feels very heavy and cumbersome like an axe should, but not that fun when you have to manually recall it every time you throw. All the money was spent on the pretty graphics, and none on gameplay. The level design is awful, it's pretty much a track-based game with the obligatory hidden treasure chests. The map bites off open-world games, but this is far from open world - you pretty much keep waking straight until the next cut-scene. The cut scenes are short and more action-packed than the actual game - sliding down the side of a mountain is much more fun when you can control your character. I'm very disappointed in both the game, and the obviously purchased before the game's release, fake reviews. This will be $20 by the holidays, if you must try this turd then at least wait until it's on clearance.
nekteri to vidi holt realne -
PS4,8 možná 4,9 D:
-
Dost slabej trotling, try harder next time, bruh *3*
-
Toho se nedočkáš na pc, natož abys něco podobného čekal na konzlích ROFLLLS *15* bnah *7* *12*
-
Tak mě jako člověka, co v roce 1990 začínal na Didaktiku Gama fakt nějaké 4K neohromí.
-
3 slova: Combat, combat, combat. Na ponoření do světa není čas :)
Je to těžké, křivka učení poměrně strmá, ale je to hrozně rewarding. Po dokončení DS3 Ringed City jsem se do NIOHu nemohl dostat, ale dal jsem si pauzičku a pak se do toho zakousl a je to fakt dobré. -
Tohle známe. Na 4K se kálí jen do doby, než to bude konzole umět v 60fps. Pak to bude strašnej nářez a bez toho nehraješ...
-
Lítající čísla jsou takový trademark jap. her.
-
jakej je ten Nioh? me pripada strasnej takovej barevnej(myslím ty stopy na zemi a cisla) s nudnym desingem lokaci, navic vsude lita spousta čisel(coz nesnasím), spis nez combat me zajima to ponoreni do světa. Porad totiz nevím, jestli koupit ci nikoliv...
-
me to docela mrzí i vůci tomu chlápkovi, ten tam fakt uprimne brecel, jak dekoval za ty pozitivni recenze,myslím, že trochu respektu by neskodilo. Vlastne pred hodinkou jsem napsal ten prvni prisvevek, teď už má God of War 8,9 user score, takze to tam nekdo neustále shazuje dolů, samozřejmě v globale je to jedno, hra je úspěšná tak nebo tak, ale nevím, co se děje poslední dobou s lidma a to není jenom samozřejmě v herním svete.
-
To je jen strašně malý zlomek, který je bohužel až moc slyšet.
-
Hahá. Já když viděl Bloodborne a NIOH ve stabilních 60fps, tak jsem PS4 daroval a šel jsem do krámu pro PS4 Pro.
Na 4K kálí bílej tesák, to je pro honiče :) -
Nechtěl si spíš říct "kvůli 4K rozlišení, který stejně nedává"? Ne, vážně. Nedávaj ti náhodou hry možnost si vybrat mezi pseudo4K rozlišením nebo FHD a vyšším fps? Pak bys totiž neměl pravdu.
-
Strasne hnusna doba, tady je tolik zloby, cela herni scena(od sony fanboys po xbos fanboys) je fakt des, jinak napr za posledni dva dny priletelo na ucet God of War kolem 200 nul a kleslo to z 9,2 na 9,0, nemam ani konzoli, ale tohle je docela smutné pozorovat, kam se ritime...
-
pokud si někdo koupí PS4, je to jeho hloupost, hezky řečeno *4*
-
Pro verze byla od zacatku planovana jen kvuli 4K rozliseni, ktery porad skoro nikdo nema, upgrade teda netreba. To ze vetsina lidi je hloupa a nepochopila ten koncept a nyni nadava, ze bude stejne hned nova konzole, je jejich hloupost.
-
Toho Femta ty musíš vídět na dně záchodu, když vysereš bobek. Tohle už nějaká porucha, ne?
-
Animace imho nejsou zas tak špatný, ale jen ve hrách, co jsou těžce naskriptovaný lineární typu Uncharted. U jiných volnějších her totiž musíš vyrábět procedurální anim. systémy jako má GTA nebo Star Citizen a to stojí prachy navíc. Mimichodem, mám dojem, že nový UE by měl mít procedurální animace.
-
Jo, ty doby ale skončily s přechodem na x86. Sony sice z konzole nemá nic, nicméně představa, že půjdou do mínusu a daj ti 2000$+ hardware za 5 stovek, je z pohádky.